- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
2. günün sonunda yarım bardak neskafe ikisi bir arada.
Yarısını döküverdim, yoksa içmeye devam sigarayla.
Evet beni örseleyin, "Cıks cıks cıks" yapın.
Önce bi bravo bana; aferin Gangsta; selülitlerine selülit eklemeye aynen böyle devam.
Bu pis bakışı da unutma, şu an vücudun böyle bakıyor sana:
Bu da selülitlerin, neşeleri gayet yerinde gördüğün üzere.
Çok tatlısınÖnce bi bravo bana; aferin Gangsta; selülitlerine selülit eklemeye aynen böyle devam.
Bu pis bakışı da unutma, şu an vücudun böyle bakıyor sana:
Bu da selülitlerin, neşeleri gayet yerinde gördüğün üzere.
Bende azıcık dondurma yedim ama pastane dondurması :) paketli oluyor mu o da
Yazık olmuş. Yarın kendine 1 kur leslie cezası falan mı versen?
Ben dondurma yiyip yürüyüş yaptım hani dengeler gibi.. ama 20 dakika, çünkü çok sıcak, ölüyorum.
Ve anladım ki yürüyüş yapcagına tut bogazını yeme! Daha mantıklı :)
Dans eden selülitlere tokat gibi cevap bence spor öyle hayal et:)Sporu ceza olarak yapmak, bilemedim; onun yerine oturup bir güzel sindireceğim; daha çok koyacak. "İçtin ve hiçbir şey yapmadın" dediğimde daha pis oluyorum psikolojik olarak, o da gaz veriyor.
Bunun haricinde spor için şu gribi tamamen atlatmam lazım, tamamen düşerim güçten; ceza olarak değil de vücuda katkı için diye mi kodlamalıyım kafama, nasıl yapmalıyım bilemedim onu hakikaten şu an.
Çok tatlısınyarım bardak içtin ve pişmansın bence önemli olan bu. Benim de şu an beyaz eti puf gömesim var ama " deme fatmagül deme deme" diyorum fatmagülün abisi rahmiye bağladım evet su içeyim de yatayım bari bebe de uyumuşken. Bugün 2 öğün yemiş gibi bişey oldum valla başım ağrıyo.
Sporu ceza olarak yapmak, bilemedim; onun yerine oturup bir güzel sindireceğim; daha çok koyacak. "İçtin ve hiçbir şey yapmadın" dediğimde daha pis oluyorum psikolojik olarak, o da gaz veriyor.
Bunun haricinde spor için şu gribi tamamen atlatmam lazım, tamamen düşerim güçten; ceza olarak değil de vücuda katkı için diye mi kodlamalıyım kafama, nasıl yapmalıyım bilemedim onu hakikaten şu an.
Yemeğğ.
Ya benim adama ne demeli? İyi ki "Sağlıklı yaşama geçiyom ben" dedim, adamın keyfi beni sabote etmeye çalışarak eğlenmek oldu; şu hale bak, almış gelmiş büssürü:
Eki Görüntüle 2174468
Balkonun ucunda tutuyom, nimet diye atamıyom da
Gidip Hababam sınıfı Hürrem'e bağlayıp "Al sana eti puf" diye adamın ağzına-kulağına tıkasım var şunları
Ceza demeyelim telafi diyelim maden ama bu sefer de telafisi var diye ipin ucu mu kaçar acaba?
benimki çok mutlu. Çok kızıyodu hiç güzel beslenmiyosun diye ama işten gelirken de ne istersem kıyamayıp alıyodu 1 poşet şimdi gelip gidip aslan karım aferin sana diyo gazlamaya bak
Dayak mı istiyon seen? Emin misin? de ve terliği çakAma ne güzel işte, gazlıyo.
Benimki "Hee Gangsta hee" diyor, "Görürsün" diyorum. "Göreceğim ve güleceğim" diyor.
Benimkinin gaza getirme biçimine bak, eti pufları sallar "Sağlıklı mı yaşıyon sen, emin misin?" diye pis pis sırıtır.
Terlik bağımlılık yaptı adamda herhalde, fırlatmamı istiyor inatla.
Dayak mı istiyon seen? Emin misin? de ve terliği çak
Ama ne güzel işte, gazlıyo.
Benimki "Hee Gangsta hee" diyor, "Görürsün" diyorum. "Göreceğim ve güleceğim" diyor.
Benimkinin gaza getirme biçimine bak, eti pufları sallar "Sağlıklı mı yaşıyon sen, emin misin?" diye pis pis sırıtır.
Terlik bağımlılık yaptı adamda herhalde, fırlatmamı istiyor inatla.
Allah bozmasınGüldüğüme bakma, sonunda sinirlenip kovalıyorum başımdan. Birkaç güne kadar bıkar nasılsa.
Bizim birbirimizi sevme ayarımız bozuk, böyle gıcıklıklar yaparak anlaşıyoruz maalesef. Uyuz ya. Tövbe yarebbim
Kocam "annesi" içeren bi cümle kurduğunda gözlerimden ateş çıkabilirtosba
benimki o kadar ciddiye almamış ki beni şu an fark ettim. :))
Yorum bile yapmadı. Sadece çay mı kahve mi iç bence bir şey sinirli oluyorsun böyle dedi.
O da bir çocuğun altını değiştirirken diğeri için ‘çişi gelmiş annesi’ dediğinde kötü baktım diye.
Hayır geldiyse bana mı geldi anlamıyorum ki?
Çocuk orada tuvalet orada...
Hoşgeldin Suyanık. Hayır girmiyor. Paketli gıdadan kastımız işlenmiş, rafine şeker içeren zımbırtılar:)Hanımlar konu muhteşem tam benlik yani inşallah
Tüm sayfaları okuyamadım ama bir şey sormak istiyorum
Bu pirinçler bulgurlar mercimekle de paketli gıda kısmına giriyor mu
Selamlaar...
Kahvaltıda, haşlanmış yumurta, yarım krep,zeytin-peynir vb. yanı sıra "Taze yeşil biber" yedim 4 tane. Sağlık için kendimi zorlayıp bunu yaptım ve başardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?