• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenme/yaşam güncesi

Bu akşam çay demlemiyorum; çok pis kıvranacağım biliyorum ama çay içmeyeceğim. Çay içmeyeceğim ki sigara altı olarak ağzıma ittiklerim de olmayacak.

Ev yoğurdumu yedim bi kase; arkasına sigara yaktım içemedim yarım bastım, bu pisliği kendime yapmayı sevdim.
Böyle böyle sağlıklı yaşama alışacaksın kızıığm nağber. :KK53:

Birazdan yeşil elma - şeftali filan yiyeceğim. Çay-piskevit yok! :KK70:

Şu an çay+ tahin pekmeze ekmek banıp yiyesim var.
SOS

Şaka maka saat 11.
Tahin pekmez işini sabaha bırakmam lazım.
Hem sabah bu motivasyon ile güne başların artık :D su falan bulayım içeyim. Ama şu isteği napcaz :110:

Şu an çay+ tahin pekmeze ekmek banıp yiyesim var.
SOS

Yani tahin pekmez güzel biși, ama kahvaltıda. Bu saatte mideni yormak mı istiyorsun yani turuncu? Elma neyim meyve bi şeye tarçın ek onu ye dayanamıyorsan, bak negzel sağlıklı yaşam şeysine girdik.

Şimdi benim de canım deli gibi çay çekiyor, yarın başlarım yea diyip demliyim mi? Hea? Yapıyım mı bunu?
Yarın mı başlasam hakket ya bi anda çok mu yüklendim kendime? :D

Yani tahin pekmez güzel biși, ama kahvaltıda. Bu saatte mideni yormak mı istiyorsun yani turuncu? Elma neyim meyve bi şeye tarçın ek onu ye dayanamıyorsan, bak negzel sağlıklı yaşam şeysine girdik.

Şimdi benim de canım deli gibi çay çekiyor, yarın başlarım yea diyip demliyim mi? Hea? Yapıyım mı bunu?
Yarın mı başlasam hakket ya bi anda çok mu yüklendim kendime? :KK70:

O degil de daha bugun devasa iki tane cam kupa aldım Çay içeceğim diye.
O cay demlenirse ben tahin-pekmez yerim
Sen de yanmalı sönmeli sigara içersin :)
Hem zaten sıcak. Çok sıcak. Çayla daha da sıcak olacak.
Ay çay harareti de alır derler :) neyse 1 gün 1 gündür, be kadar dayansak kardır.
Meyve bakınayım ben :)

O degil de daha bugun devasa iki tane cam kupa aldım Çay içeceğim diye.
O cay demlenirse ben tahin-pekmez yerim
Sen de yanmalı sönmeli sigara içersin :)
Hem zaten sıcak. Çok sıcak. Çayla daha da sıcak olacak.
Ay çay harareti de alır derler :) neyse 1 gün 1 gündür, be kadar dayansak kardır.
Meyve bakınayım ben :)

:))) Hah işte bu.
Bu gece bana da yok çay may.
Sabaha, sağlıklı bir kahvaltının ardından keyifle içeriz :KK36:

:))) Hah işte bu.
Bu gece bana da yok çay may.
Sabaha, sağlıklı bir kahvaltının ardından keyifle içeriz :KK36:

Sana evde çocuklardan gizli olan hayatımı göstereyim :D
2A2D0527-83E7-41BF-B71D-986C95FD2362.jpeg

Toptancı marketini böyle hayırlı işler için kullanıyorum :))

Gizli hayat diye ben buna derim işte :KK70:
Turuncu gardaşım yapma bunu kendine.
Eşine söyle saklasın onları, yerini sen bilme bari. :))

1.5 litrelik su şişesi ile odaya çıktım. Daha da hiç bir kuvvet bana merdiven indiremez :))
Evet bunlardı evden göndermek lazım. Yoksa 3. Gün çikolataydı brownie idi, bir taneden bir şey olmazdı, başa dönmeyeyim :)

2 gün önce biskremin yeni bi şeysini görmüştüm full of kakao:KK70: dev gibi. Onu almıştım. Neyseki hemen tatmıştım. Şimdi raftan bana bakıyo ama o öküz ben tren baksın dursun:KK70:

Yemin ederim elimdeki fıstıklı damak ı yerine koydum korkudan :KK70:
Ya Harika olur. Ben destek değil, destek almaya gelen tim olayım. Zira 15 kilo ile tamamladığım iki hamileliğim var. Ve şu anda 8-10 kilo ile tamamlama hedefim.
Abuk bir kilom Yok ama sağlıksız besleniyorum.
Hamile halimle sabah kahvaltı yerine kahve. Hadi onu zıkkımlandın, ne diye sebze meyve tüketmezsin? En sevdiğim şey 10 yaş çocugu ile aynı, ketçaplı makarna.
Yazarken utandım... yedigim en sağlıklı şey de ekmek arası peynir domates sanırım.
Buralar bana iyi gelir belki :)
İnstagramda şekersiz 21 gün challenge ı yaptırıyor bir diyetisyen.
Son 3 tanesine sadece bakıyorum :)
Söz bir dahakine bende diyip kendimi elimde çikolata millet ne yemiş diye bakarken, şekersiz tatlı tarifleri okurken buluyorum.
Napıyoruz şimdi? Hemen mi başlıyoruz? Çikolatayı yiyip mi geleyim :KK70:

Şöyle söyleyim hamileyken 18 kilo aldım, bebek 2.850 doğdu:D daha da anlatmama gerek yok bence:D

Ben de o kadar sağlıksız besleniyorum ki çikolatalar cipsler meyve hiç ama hiç yemem evde hic yoktur su içmem nerde zararlı şey var onu tüketirim. Bende cumartesi karar aldım sağlıklı beslencem diye sonra dedim ki pazar serbest gün olsun daha başlamadan serbest günüm oldu yani :-)klasik pazartesi başlarım mantığı. Kendime de hiç güvenmiyorum umarım bu sefer olur :dua:

oooooooo japon gozlum topigin hayirli ugurlu mutlu kutlu olsun :KK70:

ben 3. takim eski uyesiyim, 14 kilo kadar vermistim geri aldim ahahh:KK70: yogurtlu firindan cips vazgecilmedim. bir browni intense gommeden gunu geciremem.

pek destek olamadim galiba :KK70:

kilo alanlarda bugün gibi oldu yahu.
hayır yazı atlataydık bari.

ben de ben de geliyom gangstacığım.

alalım hayatımızı geri valla ya, ne bu böyle.

bir de azıcık kilo alınca bende direk vücut temposu düşüyor, zaten gönülden tembelim, metabolizma yerlerde bir de hızlandırmak için kardiyo yapmazsam ölmeyecek kadar nabız atıyor işte.

Sabah yumurtasız menemen ve köfte yedim yoldaşlar:D
İngiliz karbonatlı su içicem birazdan koccca bi bardak. Haşimato var bende hamilelikten yadigâr, iyi geliyomuş. Gerçi söylenene göre iyi gelmediği bişey yok ama bakalım.

kilo alanlarda bugün gibi oldu yahu.
hayır yazı atlataydık bari.

ben de ben de geliyom gangstacığım.

alalım hayatımızı geri valla ya, ne bu böyle.

bir de azıcık kilo alınca bende direk vücut temposu düşüyor, zaten gönülden tembelim, metabolizma yerlerde bir de hızlandırmak için kardiyo yapmazsam ölmeyecek kadar nabız atıyor işte.
kac kilo aldin gohacan :D

Back