- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
Merkur geriliyor 20sine kadar...yeni planlar falan pek dikiş tutmaz yani...
O zaman Gangsta ve takımı o Merkür'ün hakkından nasıl geliyor iyi izlesinler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merkur geriliyor 20sine kadar...yeni planlar falan pek dikiş tutmaz yani...
Bu akşam çay demlemiyorum; çok pis kıvranacağım biliyorum ama çay içmeyeceğim. Çay içmeyeceğim ki sigara altı olarak ağzıma ittiklerim de olmayacak.
Ev yoğurdumu yedim bi kase; arkasına sigara yaktım içemedim yarım bastım, bu pisliği kendime yapmayı sevdim.
Böyle böyle sağlıklı yaşama alışacaksın kızıığm nağber.
Birazdan yeşil elma - şeftali filan yiyeceğim. Çay-piskevit yok!
Şu an çay+ tahin pekmeze ekmek banıp yiyesim var.
SOS
Yani tahin pekmez güzel biși, ama kahvaltıda. Bu saatte mideni yormak mı istiyorsun yani turuncu? Elma neyim meyve bi şeye tarçın ek onu ye dayanamıyorsan, bak negzel sağlıklı yaşam şeysine girdik.
Şimdi benim de canım deli gibi çay çekiyor, yarın başlarım yea diyip demliyim mi? Hea? Yapıyım mı bunu?
Yarın mı başlasam hakket ya bi anda çok mu yüklendim kendime?
O degil de daha bugun devasa iki tane cam kupa aldım Çay içeceğim diye.
O cay demlenirse ben tahin-pekmez yerim
Sen de yanmalı sönmeli sigara içersin :)
Hem zaten sıcak. Çok sıcak. Çayla daha da sıcak olacak.
Ay çay harareti de alır derler :) neyse 1 gün 1 gündür, be kadar dayansak kardır.
Meyve bakınayım ben :)
Sana evde çocuklardan gizli olan hayatımı göstereyim
Eki Görüntüle 2173734
Toptancı marketini böyle hayırlı işler için kullanıyorum :))
Gizli hayat diye ben buna derim işte
Turuncu gardaşım yapma bunu kendine.
Eşine söyle saklasın onları, yerini sen bilme bari. :))
Yemin ederim elimdeki fıstıklı damak ı yerine koydum korkudan
Ya Harika olur. Ben destek değil, destek almaya gelen tim olayım. Zira 15 kilo ile tamamladığım iki hamileliğim var. Ve şu anda 8-10 kilo ile tamamlama hedefim.
Abuk bir kilom Yok ama sağlıksız besleniyorum.
Hamile halimle sabah kahvaltı yerine kahve. Hadi onu zıkkımlandın, ne diye sebze meyve tüketmezsin? En sevdiğim şey 10 yaş çocugu ile aynı, ketçaplı makarna.
Yazarken utandım... yedigim en sağlıklı şey de ekmek arası peynir domates sanırım.
Buralar bana iyi gelir belki :)
İnstagramda şekersiz 21 gün challenge ı yaptırıyor bir diyetisyen.
Son 3 tanesine sadece bakıyorum :)
Söz bir dahakine bende diyip kendimi elimde çikolata millet ne yemiş diye bakarken, şekersiz tatlı tarifleri okurken buluyorum.
Napıyoruz şimdi? Hemen mi başlıyoruz? Çikolatayı yiyip mi geleyim
Hahaa benim gibi 20 küsür aldımŞöyle söyleyim hamileyken 18 kilo aldım, bebek 2.850 doğdu daha da anlatmama gerek yok bence
oooooooo japon gozlum topigin hayirli ugurlu mutlu kutlu olsun
ben 3. takim eski uyesiyim, 14 kilo kadar vermistim geri aldim ahahh yogurtlu firindan cips vazgecilmedim. bir browni intense gommeden gunu geciremem.
pek destek olamadim galiba
kac kilo aldin gohacankilo alanlarda bugün gibi oldu yahu.
hayır yazı atlataydık bari.
ben de ben de geliyom gangstacığım.
alalım hayatımızı geri valla ya, ne bu böyle.
bir de azıcık kilo alınca bende direk vücut temposu düşüyor, zaten gönülden tembelim, metabolizma yerlerde bir de hızlandırmak için kardiyo yapmazsam ölmeyecek kadar nabız atıyor işte.