- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
Şöyle söyleyeyim sen anla,
yedigim hiç bir şeyi çocuğuma yedirmiyorum.
O kadar sağlıksız :)
Dönem dönem yeter dediğim olmasa şimdiye 100 kiloydum.
66 kiloyum bende.
2 numara 1 yaşında, aslında dönem dönem 2 verip 2 alıyorum. Ama sağlıklı kilom 60. Zaten +6 ile hamileyim, 75 i geçmezsem Doğumla 7-8 kilo zaten hemen gidiyor.
Tek avantajım kilomdan az görünüyor olmak.
Onu da vakti zamanında düzenli spor yapıyor olmama, şimdi de deliler gibi çocukların peşinden koşmaya bağlıyorum.
Şimdi sadece evde pilates; o da omurgam için... yoksa yamuk yumuk bir şey oluyorum :)
Geç yemek yiyorum o da sıkıntı bende.
Evde bitki cayı Yok bile :)) hayır ayıp olmasın bir yeşil çay koy kenara. O da Yok.
Ilık su limon falan içeyim bugün. Yarın bakarım artık alternatif ne yaparım diye
Çukulatamı bıraktım.
Gece dolabı kilitlerseniz her şey yolunda olur :)))
Kırmızıladığım yer=Ben
Ve hatta anlattığın çoğu şey ben olmakla birlikte bir felaketim de sigara-kahvedir benim. Sende o yok mesela, iyi ki yok.
Ve salt bazı besinleri tükettikten sonra ağzımın tadı sigaraya uymuyor diye yemeyi kestiğim oluyor.
Hep beraber düzene girelim inşallah; kilo, belki en son konuşulacak şey; sağlıklı olmak-sağlıkta kalmak-dinçleşmek-gençleşmek, bunu yapalım birlikte.
Benim de duruşum bozuk, öğrencilik ve çalışma hayatım boyunca sandalyede/koltukta yanlış oturuşla bunu perçinledim. Dik durmak için omuzlarımı geri attığımda sırt ağrım azıyor; ki bir süre korse de kullandım. Ama fitness yaptığım sürede fark ettim ki dik duruş için doğru ve düzenli spor şart, en etkili çözüm bu.
Küçük adımlarla başlayalım hele, olur olur, şeapma. Olmalı.