- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Şöyle söyleyeyim sen anla,
yedigim hiç bir şeyi çocuğuma yedirmiyorum.
O kadar sağlıksız :)
Dönem dönem yeter dediğim olmasa şimdiye 100 kiloydum.
66 kiloyum bende.
2 numara 1 yaşında, aslında dönem dönem 2 verip 2 alıyorum. Ama sağlıklı kilom 60. Zaten +6 ile hamileyim, 75 i geçmezsem Doğumla 7-8 kilo zaten hemen gidiyor.
Tek avantajım kilomdan az görünüyor olmak.
Onu da vakti zamanında düzenli spor yapıyor olmama, şimdi de deliler gibi çocukların peşinden koşmaya bağlıyorum.
Şimdi sadece evde pilates; o da omurgam için... yoksa yamuk yumuk bir şey oluyorum :)
Geç yemek yiyorum o da sıkıntı bende.
Evde bitki cayı Yok bile :)) hayır ayıp olmasın bir yeşil çay koy kenara. O da Yok.
Ilık su limon falan içeyim bugün. Yarın bakarım artık alternatif ne yaparım diye
Çukulatamı bıraktım.
Gece dolabı kilitlerseniz her şey yolunda olur :)))
Estağfurullah demiyecem tabi
Her ay düzenli baktırmak lazım
Sağlık ocağına gidip kan vereceksin
Mesela bu hafta içi gidip kan ver bakalım değerlerin ne durumda görelim
Ben paket gıda tüketmiyorum bir de bunu da buraya nispet niyetine yazayım
Ayy bu topic çok güzel.Ben de 2 haftadır falan sağlıklı yaşamaya çalışıyorum.Paketli ürünleri tamamen kesmesem de azalttım.Günde 2 lt limonlu su içiyorum 2 fincan yeşilçay.45 dakika tempolu yürüyorum falan.Devam ettiremem diye korkuyordum ama burda birbirimizi gazlarsak devam ettiririm gibi.Hem de paketli ürünlere komple elveda derim.
Yalnız ben akşamları ne yiyeceğimi bilmiyorum burdan fikir alışverişi yaparız ne güzel.
Bugün yediklerimi düşününce acayip suçlu hissettim ya
Topigin hayırlı olsun.
Arada uğrarım da faydalanırım inşallah canım :)
Valla söz veremiyorum ben çok başarısızım bu konuda maalesef
Hayırlı olsun kızlar
Ben de katılmaya çalışırım elimden geldiğince
Ohhh yarasıın
Bol su evet, bu önemli hemen aklıma gelmişken bir bardak daha su içeyim.
Tavuk-köfte filan güzel protein; limonata hazır pek tüketmemeye çalış; paketli şeyler olmasın; şekerden de kaçabilirsek yer yer çok da sorun olmaz. Fırın makarna, koca paket bir cipsten iyidir diyelim; git gide rayına oturacak; buraları ton balıklı salatalarla, yoğurtlu semizotlarıyla şenlenecek.
Gün içinde yazmaya çalışalım sevabıyla günahıyla, kendimizi de takip etmiş olalım, birbirimizle mukayese de edelim.
Abur cubur canavarı beni anlatmışsın
Hatta yemeğe gerek yok abur cuburla yaşarım ben :)))
Gerçi hurma pekmezini suya karıştırıp iciyorum o baya bi azaltiyor browni intense isteğimigerci pekmez de seker ama napam
Doritos peynirliye chetossa hayır demem
Ben tibet egzersizine basladim su an ama yarin programima yeni seyler de ekliyorum cunku minnak gobegimin sekli kaydı
Hayır zayıfım bide ya...gitmisler oraya toplanmışlar yok ettim ama deri gevsedi azcuksıkı değillll
Vhalla ben de dahil spora diyete sağlikli yasama bugun karar veren o kadar kisi gordum ki bugun burda....hayir o kadar zamansiz ki retro var cok uzun surmez yani bu planlarGel kova katıl aramıza. Biz de cipsle piskevitlerle gofretlerle hayata tutunuyoruz.
Tutunuyor-duk daha doğrusu çünkü bu akşam hayatımıza yeni bir başlangıç yaptık.
Artık hepsine bir sensei edasıyla hayır diyebiliyorum; düşünce gücü bu dostum
Yokuspokus ya ben seni yeriiiiim (daha başlamadım rejime, diyete, sağlıklı beslenmeye o yüzden serbest)
Eylül gibi beni de alın gariii, tutun kolumdan çekin alın beni.
Kafamdaki tarih tatilde rahat rahat istediğim kadar abur cubur, pattis, bira göbüşü falan filan inter milan içinİnşallah Eylülde gelince hala burada kararlılıkla devam ediyor oluruz ahdasdh
Hepimiz birimizi, birimiz hepimizi yakaladığımız yerden çekip sağlıklı beslendirecek, bir şekilde yapacağız bunu.
Kafandaki tarihe gelip "Şimdi" dediğin an seni de aramızda görmeyi isteriz.
Vhalla ben de dahil spora diyete sağlikli yasama bugun karar veren o kadar kisi gordum ki bugun burda....hayir o kadar zamansiz ki retro var cok uzun surmez yani bu planlarama olsun
Neyse simdi moral bozmayak....yaramazlik yapmayacağım günlerde gelirim
Merkur geriliyor 20sine kadar...yeni planlar falan pek dikiş tutmaz yani...O ne gız, burç mu?
Bir gün bile hiç'ten iyidir.
Biz başlayalım da, gerisini bir şekilde getiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?