- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Konu çok güzelmiş. Katılmak isterim bende.
2si 1 aradaya bir ara ben de takmıştım, şimdi anladım ne demek istediğini. üstelik sade kahve içerken birden ona dönmüştüm. o çok başka birşeyÇocuk uyuturdum geç yazıyorum kusura bakma; komple sade içemem neskafeyi; içerim de içemem
Türk kahvesini sade içerim. Sorunum çayda-kahvede şeker de değil aslında, çünkü çayı da şekersiz içerim; sorun kahve olmayan kahveye bağımlılık :/ paketli hazır tek içimlik toz karışımlar işte. Süt tozu-krema... Bi çeşit bağımlılık galiba.
Belli bi tadı istiyor zihnim, ondan. Yoksa içerim yani hepsini bir şekilde.
Hoşbuldum:) kilo problemim yok benim sadece sağlıklı olmak adına 1 haftadır ekmeği bıraktım. Kahvaltıda 1 dilim yiyorum sadece. Abur cubur aşırı yemiyorum ama tamamen kesemiyorumda. Paketli gıda pek almayız kızımız alışmasın diyeHoşgeldin
Kararlı adımlarını, sağlıklı paylaşımlarını, vücuduna zarar olan hangi alışkanlıkları kıracağını/kırdığını gururla anlatmanı bekliyoruz. ^_^
2si 1 aradaya bir ara ben de takmıştım, şimdi anladım ne demek istediğini. üstelik sade kahve içerken birden ona dönmüştüm. o çok başka birşey
ya. o krema değişik bir tad veriyor onu istiyor insan.
regle 2 gün acayip bir tatlı isteği.yerine tarçınlı su
Hoşbuldum:) kilo problemim yok benim sadece sağlıklı olmak adına 1 haftadır ekmeği bıraktım. Kahvaltıda 1 dilim yiyorum sadece. Abur cubur aşırı yemiyorum ama tamamen kesemiyorumda. Paketli gıda pek almayız kızımız alışmasın diye
Depo değilde gizli yeme bendede var:) regl olunca deli gibi çikolata istiyor canım. Mutfakta gizlice ağzıma atıyorum tadına vara vara yeme dönemi biteli çok oldu :))En güzeli eve hiç sokmamak zaten, doğrusunu yapıyorsun.
Bizler çocuklara göstermeden yemek için evin orasına burasına zulaladığımız için; değil mi3nity ? O çikolata depoları duruyor mu hala orada?
En güzeli eve hiç sokmamak zaten, doğrusunu yapıyorsun.
Bizler çocuklara göstermeden yemek için evin orasına burasına zulaladığımız için; değil mi3nity ? O çikolata depoları duruyor mu hala orada?
Semizotu, orta boy haşlanmış pattis, kıvırcık ve salatalıklı salata bir de yarım bardak kefir. Öğle yemeği yapıyorum bunu. Semizotumu da kendim yetiştiriyorum. :)))999
Yarısı duruyor, diğer yarı eşimin iş yerinde. Hepsini götüremem parça parça alırım dedi, tamam dedim.
Pazar’dan beri dondurma ve pankek harici kaçak Yok diyebilirim. Pirinç ve makarna da tükettim ama başlangıç olarak omlar yasak listemde Yok zatenZ
Paketli gıda tüketmiyorum ama tatlıyı yine meyve, bal, tahin-pekmez vs bir şekilde yiyorum.
Ekmege zaten oldum olası düşkün değildim, o çok problem olmuyor.
Ya işte bunları yıkamak bana ölüm gibi geliyoraslında biri yapsa hazırlasa 3 öğün beslensem bol limonlu ekşi ekşi hayır demem :))
Herkese kolay gelsin.
İki gündür yazmak istiyordum ben de konunuza. Nacizane kabul ederseniz eğer bir kaç cümle yazmak isiyorum öneri mahiyetinde. Hiçbirzaman tatsız tuzsuz şeyler tüketmeyin. Sevmediğiniz şeyleri yemek için kendinizi zorlamayın. Onları tatlandırmaya çalışın. Sağlıklı beslenme bu şekilde ilerliyor bir düzene giriyor sonra. Öbür türlü ne zmaan ipleri salacağım diye dört dönüyor insan. Saldığı zamanda fena salıyor. İnstagramda takip ettiğim fitmuhendisce diye bir hesap var. Orda hem Glutensiz hem sağlıklı alternatifler çok çeşitli şekilde var. Bizim evimizde bir adet çölyak hastası olduğu için dikkat ederim mümkün olduğunca yediklerimize. Bu arada 4 ay gibi bir süre içinde ben de 64 ten 52 ye düştüm ve şimdi 52 lerde 53 lerde geziniyorum. Sağlıklı menüler ve huzurlu günler dilerim hepimize:)
Okuyunca canım çekti yaptım bi bana bi kocama sağol turuncu:* sayende sağlıklı bi serinleme yaşıyorum. Keşke dün akşam da böyle yapaymışım ice teaye sarılmak yerineBu sodanın sınırı var mı bilen var mı? Bende soğuk sodaya verdim kendimi. Yarım limon sıkıp içiyorum. Sprite yerine falan sanırım o da :)
Günde 2ye hatta 3e kadar okey soda limon bu arada. Yaz günü çok su, beraberinde mineral kaybediyoruz. Soda limon şahane hem mineral hem c vitaminiBu sodanın sınırı var mı bilen var mı? Bende soğuk sodaya verdim kendimi. Yarım limon sıkıp içiyorum. Sprite yerine falan sanırım o da :)
Pazara gittim hemde bu sıcakta
Bol bol yeşillik aldım
Gazam mübarek ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?