Ooo süper, sofrayı çok merak ediyorumkendım yapıcagım ıcın badem unuyla nohut unuyla falan yapıcam pastaları olabıldıgınde saglıklı :) seker yerıne hurma ve kayısıyı pure yapıp kullanıcam
eklıcem resımlerıOoo süper, sofrayı çok merak ediyorum
Bişeyi fazla iyi yapınca dürtüyorlar beni, bugün yine etliekmek günüydü akşam da annem hıçın yapacakmış ayda yılda bir yiyoruz kaçırmamam lazımamiinncok tesekkur ederım
yıne harıka bır gün ,harıka ögünler ,yıne bılınclı beslenme, yıne harıkasın
Hoşgeldinn bundan sonra gelsin alkali sular gelsin çiğ kuruyemişlerBen de geldim
1 ay boyunca sınırsız yedim desek yalan olmaz. Bugün itibariyle yeniden sağlıklı yaşama dönüş yapıyorum.
Sabah hurma ve peynir yedim.
Öğleden sonra da domates ve maydonozlu kinoa yiyeceğim.
Oohhh afiyetler olsun . Bazı şeyleri bulduk mu kaçırmamak gerek hergun kaçamak yapmıyorsun sonuçtaBişeyi fazla iyi yapınca dürtüyorlar beni, bugün yine etliekmek günüydü akşam da annem hıçın yapacakmış ayda yılda bir yiyoruz kaçırmamam lazım(hıçın bi çerkes yemeği ama ağır biraz etli hamurlu falan, necla sultanın gönlü tutup yapmışken yemezsem bir daha uzun süre yiyemem ) anlayacağın ben haftanın 5 günü sağlıklı beslenip 2 gün tatil yapıyorum :)))
Bir dondurma belki fazla olmuş olabilir yine güzel beslenmissin :)Sabah 07:30
Bir bahçe domatesi
4 biber
10-15 zeytin
Bir haşlanmış yumurta
Bir çay bardağı kefir
Asıl yediğim naneler şimdi geliyor
Öğlen 12:30
Etliekmek, salata, dondurma
Arada sade kahve, soda, organik acılı şalgam
Akşam da hıçın var, ne boğaz derdiymiş bendeki de
Hoşgeldinn bundan sonra gelsin alkali sular gelsin çiğ kuruyemişler
Thank youu Mihaaail .Hoşgeldinn bundan sonra gelsin alkali sular gelsin çiğ kuruyemişler
canım cok sagolNisaaa sofra enfes, cok canım cekti
Sizler de çok hoş çıkmışsiniz. Kiyafetler değişmiş. Çok güzelsin canım ya. Maşallah sana
Ya 2 gün çekilir mi canım ya..arkadaşın keşke araya alsaymis. Tavsiye üzerine başka birine mi gitsen? Bi sorsaydin tanıdıklaracanım cok sagol
dehset bır dıs agrısı cekıyorum suan kulagımın ıcıne ve gozumun arkasına vurdu agrısı oyle boyle degıl . arkadasımı aradım muthıs yogunmus bugun ptesı sabah alabılırım senı dedı . baska dıscıye de gıtmek ıstemıyorum bugun heryer yogun olur alalade yaparlar cunku
bır agrı kesıcı verdı ama banamısın demıyor bu nasıl bır agrı felc oldum ya
bır tanıdıgı aradık 1 saat once oda asırı yogunum dedı hepsı randevulu ya araya alamıyorlar benı oyuzdenYa 2 gün çekilir mi canım ya..arkadaşın keşke araya alsaymis. Tavsiye üzerine başka birine mi gitsen? Bi sorsaydin tanıdıklara
Çok güzel çıkmışsınız fotolarda ne güzel bir ailesiniz maşallah
Canım pzartesiye kadar gidemeyeceksen arveles karanfil falan idare etmeye çalış bari, kaç gündür o kadar ağrıya iyi dayanmışsın ben olsam ilk dişçiye koşmuştum ki yakın zamanda yapmıştım öyle :) hiç dayanılmıyor diş ağrısına gerçekten, çok çok geçmiş olsun.
Bugün 11'de uyandımnormalde uyumazdım bu kadar hafta sonu da erken kalkarım, haliyle kahvaltım öğle yemeği yerine geçti:
- 1 haşlanmış yumurta
- 4-5 biber
- Bir domates
- Bir çay bardağı kefir,
- Dünden kalan hıçından bir parça (ekmek yemedim ama yine de mayalı hamur yemiş oldum yani)
Gündüz iki hurmayla bir sade kahve, iki de salatalık yedim ara ara, az önce de akşam yemeği olarak etli patlıcan yemeği yedim bir parça ekmekle (en fazla bir dilimdir).
Nisacim tekrar gecmis olsun. Acil sifalar insallah
Ne yedigime hic girmeyeyim bugun. Misafirler, dogum gunu kutlamalari derken cok vahim bi gun oldu saglik acisindan.