Sağlıklı beslenirken;

Canım selamm, iki gündür yoğunluktan yazamadım. Ya bu arada ben direkt eklendim konuna tariflerin çok sağlıklı hem de motivasyon olur bana diye sakıncası yoktur inşallah biraz geç oldu ama, yerim dar kendime kadar konu açtım dersen ötede oynayayım

Dün sabah uyanamadım zor yetiştim işe, normalde poğça alırdım fırından, kahvaltı kutusuna salatalık havuç domates biber iki dilim de peynir doldurdum yolda arabadayken yedim. Eskiden olsa doymam diye pizza faln alırdım fırından aslında yanında peynirle falan olunca ekmeksiz doyuruyormuş sebze :) ardından öğle yemeğinde çorba salata etli türlü yedim dün pilavını yemedim, akşam üzüm ve birkaç ceviz.

Bugün 07:30 kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta,
10-15 yeşil zeytin,
4-5 ceviz,
Bir dilim peynir,
4-5 biber ve bir domates

Normalde saat 2de yemek için fasulye ve yoğurt koymuştum ama iş arkadaşım yemekte yalnız kalmış ben de onunla çıktım 12:30da. Tereyağlı yoğurtlu köfte ve salata yedim, pilav pide falan yemedim. Dürüstlük ilkesinden taviz vermemek için yarım porsiyon kaymaklı ekmekli kadayıfını da küçük puntolarla ekleyim

Akşam sadece bir bardak kefir, az önce de bi tane sade kahve içtim hurmayla.

Normalde kilom 56-57 arası gelip gider, karbonhidratı kısıtladığımdan beri ilk kez 55’in altını gördüm, şu an 55im diyebilirim. Boy 1.68, haliyle kilodan şikayetçi değilim normalde de pek tartılmam ama incelmek ve sanki ödemliymiş gibi halimin gitmesini istiyordum, en önemlisi de sıhhatli olmak, iyi de gidiyor şu an arada yediğim tatlıları saymazsam

Yaa ne demek basım ustunde yerin var sen yazdıkca ben memnun oluyorum yine harika bir gün geçirmişsin öğünlerin çok iyi afiyet olsun

Ahaha süpersin
Tatli Yarım porsiyon yemişsin diğer yediklerinle dengelemissin zaten gayet güzel menü kılon da iyi daha ne olsun afiyetler olsun

ben geldıımmm
13.9.2018 menusu

sabah 1 hurma
2 turk kahvesı sekersız tabıkı :)

oglen 1 avuc karısık kuruyemıs
5 zeytın
3 dılım peynır
1 salatalık yarım domates
1 sekersız cay

aksam 7
yogurtlu tel sehrıyelı tavuk corbası ıcınde nohutda olacak

bugun boyle bır tuhaf oldu :) heyecanlıyım yarın 5. evlılık yıldonumuz

Canım bir ömür sağlıklı mutlu huzurlu yaşayasınız inşallah, hayırlı evlatlarınız olsun onların da ömrü güzel olsun

Sabah 07:30 tereyağlı omlet, bir dilim ekmek, 10-15 zeytin, bir domates, 3 biber, iki dilim peynir

Öğlen 13.30: yoğurt, bir porsiyon yeşil fasulye, 4-5 ceviz

Akşam 18:30 bir bardak kefir, ton balıklı salata

Gündüz iki fincan türk kahvesi içtim, çay kahve içince ekstra alkali su içiyorum vücudum asitlenmesin diye iyice ciddiye aldım ben bu işi

amiinn cok tesekkur ederım

yıne harıka bır gün ,harıka ögünler ,yıne bılınclı beslenme, yıne harıkasın

amiinn cok tesekkur ederım

yıne harıka bır gün ,harıka ögünler ,yıne bılınclı beslenme, yıne harıkasın
Ben de geldim

1 ay boyunca sınırsız yedim desek yalan olmaz. Bugün itibariyle yeniden sağlıklı yaşama dönüş yapıyorum.

Sabah hurma ve peynir yedim.

Öğleden sonra da domates ve maydonozlu kinoa yiyeceğim.

hosgeldıınnn
ben sabahtan berı kosusturmaktan bırsey yıyemedım henuz
bugunku yedıklerımı aksam yazıcam resım de atarım :)

Ya Nisaa bugün de mi yemeyeceksin yaa? Ya adama eşlik et bir güncük ne olacak, keyifli keyifli yiyin.
bugun 1 dılım pasta yerım
cesıt cesıt seyler yapıcam ama sadece 1 tanesınden bır ınce dılım yıcem
senede 2-3 kere yemekten bırsey olmaz eşimi yalnız bırakmam :)

Merhaba topik tam benlik öncelikle elinize sağlık
Peki saat olarak en geç ne zaman yemek yiyorsunuz?
Akşam yemeğinden sonra meyve yerine ne gibi alternatif önerirsiniz.

Merhaba topik tam benlik öncelikle elinize sağlık
Peki saat olarak en geç ne zaman yemek yiyorsunuz?
Akşam yemeğinden sonra meyve yerine ne gibi alternatif önerirsiniz.
merhaba tesekkur ederım
aksam yemegı saat kacta uyudugumuzla alakalı ben mesela gece 2 den once uyumuyorum bu sebeple aksam 9 a kadar yeme hakkım var
ama ortalama gece 10 da uyuyan bırı aksam yemegını 7 de bıtırmıs olmalı

meyve yerıne badem leblebı onerırım :)
yemekten sonra canımız normalde bırseyler atıstırmak ıstememelı
eger canımız bırseyler yemek ıstıyorsa yemek de bır hatamız var demektır pırınc patates ekmek kızartma urunlerı gıbı seyler tuketırsek canımız bırseyler yemek ıster bunlara dıkkat edılırse yemekten sonra canımız bırsey ıstemıyor :)

meyveyı de ben aksam degıl sabah kahvaltıda yarım porsıyon yıyorum cunku maksat vıtamını almak ... eskıden kıloluyken aksam yemekten sonra doyumluk yerdım :)

sımdı regl donemlerımde veya mısafır saatlerınde yemekten sonra badem leblebı yıyorum belkı 1 tane hurma yanında olabılır

Cok teşekkür ederim,
Su an emziriyorum doğum kilolarım kaldı.
Umarım başarırım bende

Bence de, senin keyif aldığını görürse, o da daha iştahlı yiyecektir
kendım yapıcagım ıcın badem unuyla nohut unuyla falan yapıcam pastaları olabıldıgınde saglıklı :) seker yerıne hurma ve kayısıyı pure yapıp kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…