Simitli ekmekli kahvaltilar, etli borekler, pastalar, kemal pasalararveles hıııccc etkı etmedı kı normalde cogu agrıyı kesen bır ılac olmasına ragmen apranax al dedı dıscım oda fayda etmedı demın tıp merkezınde bır agrı kesıcı ıgne vuruldumsımdı ıyıyım sagol canım
kefır ıcmen dıkkatımı cektı ne guzel bende kefırı cok severım ama 1 cay bardagından fazla ıcemıyorum bol ayran ıcıyorum tabıkı kefırın yerını tutmaz ama hıc yoktan ıyıdır :)
kacamak yapmıs sayılmazsın karbonhıdrat ıhtıyacını kalıtelı almıssın dıyelım bız ona :)
canım benım sagolasın
yaz yaz gozumuzun onunde dursun soyle kosede :)
oooohhh oh oh ohSimitli ekmekli kahvaltilar, etli borekler, pastalar, kemal pasalar
Yok be canim ya... Benim ki sadece ortama uyum saglamak, aaa niye yemiyorsun demesin millet, tam bi sacmalik...hani yemek yemenin mantigi enerji almak ya, boyle seyler yiyince bir hantallik cokuyor, agirlasiyorum, hic bisey yapasim gelmiyor...resmen var olan enerjimi somuruyor sanki. Su an ne yesem bu mide bulantisi gecer diye dusunuyorum.oooohhh oh oh oh
keyıf aldın mı barı hanı ozlemısım oh dedın mı degdıyse yedıgıne sorun yok
ama pısmanlık amaaan o eskı tat yok nıye yedım kı sırf yeme alıskanlıgından deyıp vıcdan azabı duyduysan gunah cıkaralım
hatta bas agrısı da yapıyordur hep gluten kaynaklıYok be canim ya... Benim ki sadece ortama uyum saglamak, aaa niye yemiyorsun demesin millet, tam bi sacmalik...hani yemek yemenin mantigi enerji almak ya, boyle seyler yiyince bir hantallik cokuyor, agirlasiyorum, hic bisey yapasim gelmiyor...resmen var olan enerjimi somuruyor sanki. Su an ne yesem bu mide bulantisi gecer diye dusunuyorum.
Dislerimi bile fircalamaya useniyorum. Bu kanepede sizmasam bari.hatta bas agrısı da yapıyordur hep gluten kaynaklı
beyaz leblebı veya salatalık rahatlatır
mıdeye en ıyı gelen sey suttur ayran da olabılır hangısı sana daha ıyı gelıyorsa
bence hemen dısını fırcalayıp uyuyacagın en uygun ortama ışınlanmalısınDislerimi bile fircalamaya useniyorum. Bu kanepede sizmasam bari.
Bdv yi birakamiyorumbence hemen dısını fırcalayıp uyuyacagın en uygun ortama ışınlanmalısın
dısını fırcalayıp su ıcersen uyursan gecer sabaha guzel dipçik gıbı bır kahvaltı guzel bır yuruyus oh mıs
kendını super hıssedersın ozaman
N nscckts kefirin tat olarak ayrandan fazla farkı yok yemekle içebilirsin aslında, ben de buraya katılmaya başladıktan sonra düzenli içmeye başladım hatta dün kendim mayaladım tuttu onu üreteceğim inşallah.
Yine hominigırtlak yedim bugün allahtan doğal şeyleri fazla kaçırdım sırf 5-6 hurma yemişimdir mesela
Sabah 09:00
Tereyağlı sahanda yumurta yanına bir dilimden fazla ekmek (yumurtayı haşlayınca sıkıntı yok ama omleti ekmeksiz yiyemiyorum)
4-5 biber
İki dilim peynir
Domates
Salatalık
Şekersiz çay ve kahve
1 çay bardağı kefir
Akşam 6 ya kadar aralıklarla yediklerim,
Senin mücverden 3 dilim
Hurma
Salatalık
4-5 ceviz ve alabildiğince fındık
Bir çay bardağı kefir
Hala deli gibi tokum yahu
hemde nasıl bugun gozumu acamadımDişin ağrıdı mı tekrar canım
oohh afiyet olsunGünaydın canlarımmm, aşkla, huzurla, mutlulukla, sağlıkla asadsfdsfg
Bugün murat övüç olarak uyandım
Dün yoğundu biraz yazamadım.
N nscckts canım çook geçmiş olsun, birkaç gün sürer malesef o ağrı, ben geçen sene 20lik diş çektirdim biraz da zor geçti açıkçası 1 saat sürmüştü. 10 gün boyunca günde 3 arveles içmiştimsütlü hurma ezmesini yemesi çok tatlı oluyor böyle zamanlarda tavsiye ederim yine tatlıcı tarafım konuştu
Dün sabah:
Tereyağlı omlet 1 yumurtalı yanına bir dilim ekmek
1 salatalık, 1 domates,
1 avuç çiğ fındık ceviz karışık
10-15 yeşil zeytin
1 çay bardağı kefir
Aralarda leblebi yiyip, sadece kahve ve çay, acılı şalgam içtim. İki litre su her gün içiyorum zaten. Akşam da dondurma yedim, ya buraya yazınca anlıyorum ağzımın ne kadar kalabalık olduğunu :)
Dün öğlen 13:30'da:
Zeytinyağlı taze fasulye, yoğurt, 2 hurma, 3-5 ceviz ve 7-8 çiğ fındık
Akşam eve giderken yolda dondurma yedim demiştim değil mi :)) eve gelince de bir çay bardağı kefir içtim.
Bu sabah:
İki haşlanmış yumurta
1 salatalık, 1 domates,
1 çay bardağı kefir,
1 dilim peynir
10-15 zeytin
1 çay bardağı şekersiz çay ile 1 sade kahve
Öğlen ikide yemek için yanıma sebzeli et sote ve salata aldım, arz ederim
cekılen tarafım ıltıhaplanmıs malesef ondan bukadar agrım oluyormus megerN nscckts birkaç gün biraz zor geçer artık inşallah çabuk biter ağrıların 20lik diş ağrısı epey zor. Apranax bu süreçte en yakın arkadaşın olsun :)
İşten gelince bir su bardağı kefir, birkaç fındık ve üç hurma yedim. Kilom kolay kolay değişmezdi ve de niyetim kilo vermek değil beslenmemi düzenlemekti aslında ama en az 1 kilo vermişim bu süreçte. 56-57 arası gidip geliyordum 55 olmuşum, yağdan gitmiştir demiaç kalmıyorum çünkü hiç, bir de benim tartıda mı sıkıntı var yoksa gün içinde kilo değişiyor mu bilmiyorum ama bazen 53.8 bazen 54lü bişey bazen 55li bişey çıkıyorum tartıda :/
ahh ah valla ne cektımNisaccım bitmedi mi diş çilen ya?? çok geçmiş olsun tekrar. Acil şifalar.
Ben de sabah 2 yumurta yedim evden çıkarken. Şu saate kadar da çok az kuruyemiş, 1 koca elma .