Sağlıklı beslenirken;

Simitli ekmekli kahvaltilar, etli borekler, pastalar, kemal pasalar

Simitli ekmekli kahvaltilar, etli borekler, pastalar, kemal pasalar
oooohhh oh oh oh
keyıf aldın mı barı hanı ozlemısım oh dedın mı degdıyse yedıgıne sorun yok
ama pısmanlık amaaan o eskı tat yok nıye yedım kı sırf yeme alıskanlıgından deyıp vıcdan azabı duyduysan gunah cıkaralım

Yok be canim ya... Benim ki sadece ortama uyum saglamak, aaa niye yemiyorsun demesin millet, tam bi sacmalik...hani yemek yemenin mantigi enerji almak ya, boyle seyler yiyince bir hantallik cokuyor, agirlasiyorum, hic bisey yapasim gelmiyor...resmen var olan enerjimi somuruyor sanki. Su an ne yesem bu mide bulantisi gecer diye dusunuyorum.

hatta bas agrısı da yapıyordur hep gluten kaynaklı
beyaz leblebı veya salatalık rahatlatır
mıdeye en ıyı gelen sey suttur ayran da olabılır hangısı sana daha ıyı gelıyorsa

Dislerimi bile fircalamaya useniyorum. Bu kanepede sizmasam bari.
bence hemen dısını fırcalayıp uyuyacagın en uygun ortama ışınlanmalısın
dısını fırcalayıp su ıcersen uyursan gecer sabaha guzel dipçik gıbı bır kahvaltı guzel bır yuruyus oh mıs
kendını super hıssedersın ozaman

Bdv yi birakamiyorum

bu gece dıs agrısı olmadan uyuyabılmek
oyle bır uyumusum ku nerdeyse 2 haftanın uykusuzlugu
bır uyandım saat 10

11 de
2 yumurta uce yakın hatta omlet peynırlı maydonozlu
yarım sarı yarım yesıl yarım kırmızı bıber ve yarım havuc julyen dogranıp sotelendı arasına cekırdegı cıkmıs 5 zeytın tuz atmak yerıne zeytın :) bıraz mantar ıle yendı

sımdı kahve ıcıyorum

aksama saat 8 gıbı
kerevız salatası yerım canım kerevız ıstedı

N nscckts kefirin tat olarak ayrandan fazla farkı yok yemekle içebilirsin aslında, ben de buraya katılmaya başladıktan sonra düzenli içmeye başladım hatta dün kendim mayaladım tuttu onu üreteceğim inşallah.
Yine hominigırtlak yedim bugün allahtan doğal şeyleri fazla kaçırdım sırf 5-6 hurma yemişimdir mesela

Sabah 09:00
Tereyağlı sahanda yumurta yanına bir dilimden fazla ekmek (yumurtayı haşlayınca sıkıntı yok ama omleti ekmeksiz yiyemiyorum )
4-5 biber
İki dilim peynir
Domates
Salatalık
Şekersiz çay ve kahve
1 çay bardağı kefir

Akşam 6 ya kadar aralıklarla yediklerim,
Senin mücverden 3 dilim
Hurma
Salatalık
4-5 ceviz ve alabildiğince fındık
Bir çay bardağı kefir

Hala deli gibi tokum yahu

yok ya fazla hıc bırsey yok yıne kıvamında saglıklı bır beslenme tarzı afıyet olsun

Dişin ağrıdı mı tekrar canım
hemde nasıl bugun gozumu acamadım
sabah 9 da dıscıde olucam artık kac saat surer ısım bılemıyorum
cekımler kaplamalar baya kazı calısması yapılacak :)

yirmilik dişim cekıldı :)
sabah yarım seftalı yemıstım
agzımı acamıyorum bugun hıcbırsey yıyemem

18.9.2018 menusu
sabah 9
2 yumurta omlet
1 bardak ayran

agzımı acamıyorum odemım ve agrım fazla baska bırsey yıyemem bugun

Günaydın canlarımmm, aşkla, huzurla, mutlulukla, sağlıkla asadsfdsfg
Bugün murat övüç olarak uyandım
Dün yoğundu biraz yazamadım.
N nscckts canım çook geçmiş olsun, birkaç gün sürer malesef o ağrı, ben geçen sene 20lik diş çektirdim biraz da zor geçti açıkçası 1 saat sürmüştü. 10 gün boyunca günde 3 arveles içmiştim sütlü hurma ezmesini yemesi çok tatlı oluyor böyle zamanlarda tavsiye ederim yine tatlıcı tarafım konuştu

Dün sabah:
Tereyağlı omlet 1 yumurtalı yanına bir dilim ekmek
1 salatalık, 1 domates,
1 avuç çiğ fındık ceviz karışık
10-15 yeşil zeytin
1 çay bardağı kefir

Aralarda leblebi yiyip, sadece kahve ve çay, acılı şalgam içtim. İki litre su her gün içiyorum zaten. Akşam da dondurma yedim, ya buraya yazınca anlıyorum ağzımın ne kadar kalabalık olduğunu :)

Dün öğlen 13:30'da:
Zeytinyağlı taze fasulye, yoğurt, 2 hurma, 3-5 ceviz ve 7-8 çiğ fındık

Akşam eve giderken yolda dondurma yedim demiştim değil mi :)) eve gelince de bir çay bardağı kefir içtim.

Bu sabah:
İki haşlanmış yumurta
1 salatalık, 1 domates,
1 çay bardağı kefir,
1 dilim peynir
10-15 zeytin
1 çay bardağı şekersiz çay ile 1 sade kahve

Öğlen ikide yemek için yanıma sebzeli et sote ve salata aldım, arz ederim

oohh afiyet olsun
yıne guzel yıne guzel
arveles bende etkı edemıyor oyle agrım var apranax aldım dun ıkı tane
su saat oldu daha agrı kesıcı almadım cunku aldıgım agrı kesıcılerden sanırım 10 gun erken regl oldum tum duzenımı bozdu

cokta yemıyorum mıdeme dokunmasın dıye
ne zaman gecer bu agrı ya
sabah kalktım yastıgım falan hep kan yuzum sısmıs

daha once alt ve ust yırmılıklerım cekıldı onlarda boyle gömuluydu zorlu cekım oldu ama sankı bu sefer agrım daha fazla gıbı hıssedıyorum cocuktan sanırım ıster ıstemez kucak falan ıstıyor 17 kg cocuk her kucaga aldıgımda cok agrım oluyor

ıyılesıp badem yemek ıstıyorum kahve ıcmeyı ozledım

N nscckts birkaç gün biraz zor geçer artık inşallah çabuk biter ağrıların 20lik diş ağrısı epey zor. Apranax bu süreçte en yakın arkadaşın olsun :)

İşten gelince bir su bardağı kefir, birkaç fındık ve üç hurma yedim. Kilom kolay kolay değişmezdi ve de niyetim kilo vermek değil beslenmemi düzenlemekti aslında ama en az 1 kilo vermişim bu süreçte. 56-57 arası gidip geliyordum 55 olmuşum, yağdan gitmiştir demi aç kalmıyorum çünkü hiç, bir de benim tartıda mı sıkıntı var yoksa gün içinde kilo değişiyor mu bilmiyorum ama bazen 53.8 bazen 54lü bişey bazen 55li bişey çıkıyorum tartıda :/

cekılen tarafım ıltıhaplanmıs malesef ondan bukadar agrım oluyormus meger
yuzumde cok sıstı
bırsey yemedım o bolgeye yemek kacırmıs olmam mumkun degıl
dılımle oynamadım dokunmadım tukurmedım yınede ordakı doku bozulmus ıltıhaplanmıs
doktor bagısıklık sıstemı dusuk ınsanlarda da olur boyle dedı agır antıbıyotık verdı ıgne olucam
ve hergun orayı temızlıcek

bu 3. dıs cekımım hepsınde ılla bı terslık cıkıyor

kesınlıkle yagdan vermıssındır cunku herseyden yıyorsun cok olculu ve saglıklı yıyorsun
bende 1 kg vermısım ama yanıltıcı vermısım ben yemedım cunku yedıgım an o verdıgım gerı alınacak 2 gundur cok saglıksız sekılde yemıyorum benımkı kasdan gıttı

tebrık ederım senı super gıdıyorsun valla kefır alcam bende yarın hava degısımı kıs gelıyor vucut dırencını arttırtmak gerek senden ozendım :)

o tartıda gun ıcınde degısmesı normal
haftada en fazla ıkı kere tartılmak en ıyısı hergun tartılınca yanılabılıyor ınsan
ödem oluyor sabah ayrı aksam ayrı cıkıyor sabah ac karnına tuvaletden sonra ustunu gıyınmeden tartılırsan en dogru sonucu alıyorsun dıgerlerını bosver :)

Nisaccım bitmedi mi diş çilen ya?? çok geçmiş olsun tekrar. Acil şifalar.

Ben de sabah 2 yumurta yedim evden çıkarken. Şu saate kadar da çok az kuruyemiş, 1 koca elma .

Nisaccım bitmedi mi diş çilen ya?? çok geçmiş olsun tekrar. Acil şifalar.

Ben de sabah 2 yumurta yedim evden çıkarken. Şu saate kadar da çok az kuruyemiş, 1 koca elma .
ahh ah valla ne cektım

afıyet olsun az yemıssın ama aksama cok acıkmazsın ınsallah

bende sabah incir uyutması yapmıstım 1 buyuk kase onu yedım

aksam da 1 kase mercımek corbası ve 1 balık yerım yesem de yemesemde bu dıs agrısını cekıyorum barı yıyeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…