gunaydın hos geldınGünaydınnn ben geldim
Cumaları iş yerinde toplu olarak etliekmek yemeye gidiyoruz (konyalılıque), bu rutini bırakmaya gönlüm elvermedi. Sabah daha hafif bir kahvaltı yaptım çünkü hem hamur işi hem de en geç 12:30'da yiyeceğiz (cumaya yetişecekler için). Bir yumurta beyazı, bir domates, bir salatalık, iki yaprak marul, ince dilim peynirli börek vardı buzdolabında beklemesin diye onu da yedim. İşe geldim civanperçemi çayı ile 2 bardak normal çay içtim şimdi alkali suya verdim kendimi :) akşam en fazla domates salatalık yerim muhtemelen, normalde de etliekmek günleri akşam pek yemezdim.
Bugün yoklamaya geç geldim :)8.9.2018 menüsü
sabah 9
10 badem
5 zeytın
2 dılım peynır
1 tabak salata
1 sekersız cay
suan kahve ıcıyorum
aksam 6
2 tabak taze fasulye 2 bardak ayran
1 avuc leblebı ve cay ıcerım yemekten sonra
oy oy oyBugün yoklamaya geç geldim :)
Sabah kavurmalı yumurta, peynir, domates, biber, bir dilimden az ekmek, bir dilim yaz helvası yedim (en fazla kibrit kutusu büyüklüğündeydi). Çay iki bardak, zaten çocukluktan şekersiz içerim. Saat üçte de bir avuç makarnayı haşladım (epey şişiyor zaten), üzerine sebzeli ton balıklı soteyi sos yaptım bir tabak salatayla yedim. Dün ve bugün sabah ufak kaçamak yaptım ama onları da söyleyim kaytarmadan dünkü öğle yemeğinde dondurmalı kadayıf yedim, iki gündür de bir avuç kadar soslu fıstık yedim.
MerhabaGünaydınnn
Yine aynı kahvaltıyı yaptım, sadece omlet peynirli idi.
Eline sağlık canım epey hamaratsın sen belli kahvaltı ateş ediyor :)Eki Görüntüle 2187512
Hazırladığım piknik
Salatalık domates peynir zeytin kuruyemiş 1 büyük dilim kavun çay 1 haslanmis yumurta ve omlet yedim
Eline sağlık canım epey hamaratsın sen belli kahvaltı ateş ediyor :)
Ben yine fırında mücver yapıyorum pişmek üzere yoğurtla (annem yaptı ev yoğurdu) yiyeceğim birazdan. Gündüz de 5-6 ceviz ve bi tane bahçe domatesi yedim.
Tamam canım denerim, soğanı o kadar değil ama sarımsağı çok severim hatta kışın gece yatarken ikiye bölüp suyla birlikte yutuyordum hastalandırmıyor hiçsağolasın
Afiyet olsun seninde ellerine sağlık
Ben yoğurdu biraz süzüp içine azıcık tuz ve sarımsak rendeliyorum çok az :) öylede bı dene istersen
Bende sarımsağı çok severim pilav yaparken bile içine 1 diş atarım tadı geçsin diye vazgeçilmezim :)Tamam canım denerim, soğanı o kadar değil ama sarımsağı çok severim hatta kışın gece yatarken ikiye bölüp suyla birlikte yutuyordum hastalandırmıyor hiç
Baya sabahtan mangala oturmuşsun kız10.9-2018 menüsü
sabah 9
soslu tavuk ızgara ayran salata
oglen kahve ve 1 avuc karısık kuruyemıs
aksam 6
tel sehrıye ve nohutla lımonlu salcalı corba 2 tabak
yarım mandalına
Baya sabahtan mangala oturmuşsun kız
Bugün çok yoğundu yarın da aynı olacak iki gün saat 2’de yiyemiyor olacağım, vaay cümleye bak yiyemiyor olacağım
Sabah 07:30
İki dilim peynir
Bir haşlanmış yumurta
10-15 yeşil zeytin
Bir salatalık, 1 domates, 2 biber
Ekmek çay bugün kahvaltıda yok
Öğlen 12:30
Mercimek çorba, patatesli et yemeği, ayran
Akşam 17:30
Bir dilim mücver, bir bardak kefir
Arz ederim