Sağlıklı beslenirken;

amiinn :KK36: cok tesekkur ederım

yıne harıka bır gün ,harıka ögünler ,yıne bılınclı beslenme, yıne harıkasın :nazar:
Bişeyi fazla iyi yapınca dürtüyorlar beni, bugün yine etliekmek günüydü akşam da annem hıçın yapacakmış ayda yılda bir yiyoruz kaçırmamam lazım :KK70: (hıçın bi çerkes yemeği ama ağır biraz etli hamurlu falan, necla sultanın gönlü tutup yapmışken yemezsem bir daha uzun süre yiyemem :KK53:) anlayacağın ben haftanın 5 günü sağlıklı beslenip 2 gün tatil yapıyorum :)))

Sabah 07:30
Bir bahçe domatesi
4 biber
10-15 zeytin
Bir haşlanmış yumurta
Bir çay bardağı kefir

Asıl yediğim naneler şimdi geliyor :KK70:
Öğlen 12:30
Etliekmek, salata, dondurma

Arada sade kahve, soda, organik acılı şalgam

Akşam da hıçın var, ne boğaz derdiymiş bendeki de :KK70:

Bişeyi fazla iyi yapınca dürtüyorlar beni, bugün yine etliekmek günüydü akşam da annem hıçın yapacakmış ayda yılda bir yiyoruz kaçırmamam lazım :KK70: (hıçın bi çerkes yemeği ama ağır biraz etli hamurlu falan, necla sultanın gönlü tutup yapmışken yemezsem bir daha uzun süre yiyemem :KK53:) anlayacağın ben haftanın 5 günü sağlıklı beslenip 2 gün tatil yapıyorum :)))
Oohhh afiyetler olsun . Bazı şeyleri bulduk mu kaçırmamak gerek hergun kaçamak yapmıyorsun sonuçta

Sabah 07:30
Bir bahçe domatesi
4 biber
10-15 zeytin
Bir haşlanmış yumurta
Bir çay bardağı kefir

Asıl yediğim naneler şimdi geliyor :KK70:
Öğlen 12:30
Etliekmek, salata, dondurma

Arada sade kahve, soda, organik acılı şalgam

Akşam da hıçın var, ne boğaz derdiymiş bendeki de :KK70:
Bir dondurma belki fazla olmuş olabilir yine güzel beslenmissin :)

Hoşgeldinn bundan sonra gelsin alkali sular gelsin çiğ kuruyemişler :halay:
:kk77::halay::KK73:

Screenshot_2018-09-14-18-37-15-552.jpeg

Screenshot_2018-09-14-18-36-55-288.jpeg

Yoğurtlu kereviz salatası , cevizli kofte , salata , et sote , julyen havuç biber soğan sotesi , domates sos , bulgur pilavı , kendim ekmek yaptım

Birtek et sote ve salataları yedim

Son düzenleme:
Nisaaa sofra enfes, cok canım cekti :kk77:
Sizler de çok hoş çıkmışsiniz. Kiyafetler değişmiş. Çok güzelsin canım ya. Maşallah sana :KK200::nazar:

Nisaaa sofra enfes, cok canım cekti :kk77:
Sizler de çok hoş çıkmışsiniz. Kiyafetler değişmiş. Çok güzelsin canım ya. Maşallah sana :KK200::nazar:
canım cok sagol

dehset bır dıs agrısı cekıyorum suan kulagımın ıcıne ve gozumun arkasına vurdu agrısı oyle boyle degıl . arkadasımı aradım muthıs yogunmus bugun ptesı sabah alabılırım senı dedı . baska dıscıye de gıtmek ıstemıyorum bugun heryer yogun olur alalade yaparlar cunku

bır agrı kesıcı verdı ama banamısın demıyor bu nasıl bır agrı felc oldum ya

canım cok sagol

dehset bır dıs agrısı cekıyorum suan kulagımın ıcıne ve gozumun arkasına vurdu agrısı oyle boyle degıl . arkadasımı aradım muthıs yogunmus bugun ptesı sabah alabılırım senı dedı . baska dıscıye de gıtmek ıstemıyorum bugun heryer yogun olur alalade yaparlar cunku

bır agrı kesıcı verdı ama banamısın demıyor bu nasıl bır agrı felc oldum ya
Ya 2 gün çekilir mi canım ya..arkadaşın keşke araya alsaymis. Tavsiye üzerine başka birine mi gitsen? Bi sorsaydin tanıdıklara

Ya 2 gün çekilir mi canım ya..arkadaşın keşke araya alsaymis. Tavsiye üzerine başka birine mi gitsen? Bi sorsaydin tanıdıklara
bır tanıdıgı aradık 1 saat once oda asırı yogunum dedı hepsı randevulu ya araya alamıyorlar benı oyuzden
yarında tatıl :KK43:
demın dusa gırdım kas gevsetıcı aldım bırde sırkelı su ıle agzımı calkaladım karanfıl yagıda surdum bıraz sakinledı

bı dısarı cıkalım kafam mesgul olsun evde durdukca daha kotu agrıyor sankı dedım :KK70: 1 saate kadar cıkıcaz dısarı gece gelırız eve sanırım

esasında benım hatam şöyle kı...
10 gundur agrım var sol ust yırmılık dısım curumus o yanındakı azı dısımı de curutmus ıkı dısım curuk ve cekılmesı gerek yırmılık dısımın azı dısımınde kaplama olması gerek bılıyorum acısından tanıyorum

10 gundur erteledım hep bı ısım cıktı su gecsınde bugun gıderız dıye dıye 10 gun oldu
2 gundur agrım var ama dun gece hıc uyuyamadım bu sabah kör olucam sanırım dedım yanı oyle kotuydum

benım hatam oyuzden cekıcem :KK70:

ptesı sabah hepsını yaptırıcam 2 cekım 3 kaplama durumum var bırde senede bır duzenlı dıs temızlıgı yaptırırım ne kadar dıkkkat etsemde dıs tası tartar mutlaka oluyor
yapsın hepsını valla cocukla cıkıp gıtmek zor oluyor yerıde ters bıraz

tanıdık oldugu ıcın nazım gecıyor bıraz evımde gıbı rahat da oluyorum oyuzden orası dıye ısrarcıyım bıraaz da :)

sabah bırsey yıyemedım demın 2 tane mandalına yedım
aksama mercımek corbası ıcerım 1 kase okadar sanırım

Çok güzel çıkmışsınız fotolarda ne güzel bir ailesiniz maşallah :KK37:
Canım pzartesiye kadar gidemeyeceksen arveles karanfil falan idare etmeye çalış bari, kaç gündür o kadar ağrıya iyi dayanmışsın ben olsam ilk dişçiye koşmuştum ki yakın zamanda yapmıştım öyle :) hiç dayanılmıyor diş ağrısına gerçekten, çok çok geçmiş olsun.

Bugün 11'de uyandım :KK43: normalde uyumazdım bu kadar hafta sonu da erken kalkarım, haliyle kahvaltım öğle yemeği yerine geçti:
- 1 haşlanmış yumurta
- 4-5 biber
- Bir domates
- Bir çay bardağı kefir,
- Dünden kalan hıçından bir parça (ekmek yemedim ama yine de mayalı hamur yemiş oldum yani)

Gündüz iki hurmayla bir sade kahve, iki de salatalık yedim ara ara, az önce de akşam yemeği olarak etli patlıcan yemeği yedim bir parça ekmekle (en fazla bir dilimdir).

Nisacim tekrar gecmis olsun. Acil sifalar insallah

Ne yedigime hic girmeyeyim bugun. Misafirler, dogum gunu kutlamalari derken cok vahim bi gun oldu saglik acisindan. :KK43:

Çok güzel çıkmışsınız fotolarda ne güzel bir ailesiniz maşallah :KK37:
Canım pzartesiye kadar gidemeyeceksen arveles karanfil falan idare etmeye çalış bari, kaç gündür o kadar ağrıya iyi dayanmışsın ben olsam ilk dişçiye koşmuştum ki yakın zamanda yapmıştım öyle :) hiç dayanılmıyor diş ağrısına gerçekten, çok çok geçmiş olsun.

Bugün 11'de uyandım :KK43: normalde uyumazdım bu kadar hafta sonu da erken kalkarım, haliyle kahvaltım öğle yemeği yerine geçti:
- 1 haşlanmış yumurta
- 4-5 biber
- Bir domates
- Bir çay bardağı kefir,
- Dünden kalan hıçından bir parça (ekmek yemedim ama yine de mayalı hamur yemiş oldum yani)

Gündüz iki hurmayla bir sade kahve, iki de salatalık yedim ara ara, az önce de akşam yemeği olarak etli patlıcan yemeği yedim bir parça ekmekle (en fazla bir dilimdir).

arveles hıııccc etkı etmedı kı normalde cogu agrıyı kesen bır ılac olmasına ragmen apranax al dedı dıscım oda fayda etmedı demın tıp merkezınde bır agrı kesıcı ıgne vuruldum :KK70: sımdı ıyıyım sagol canım
kefır ıcmen dıkkatımı cektı ne guzel bende kefırı cok severım ama 1 cay bardagından fazla ıcemıyorum bol ayran ıcıyorum tabıkı kefırın yerını tutmaz ama hıc yoktan ıyıdır :)
kacamak yapmıs sayılmazsın karbonhıdrat ıhtıyacını kalıtelı almıssın dıyelım bız ona :)

Nisacim tekrar gecmis olsun. Acil sifalar insallah

Ne yedigime hic girmeyeyim bugun. Misafirler, dogum gunu kutlamalari derken cok vahim bi gun oldu saglik acisindan. :KK43:

canım benım sagolasın
yaz yaz gozumuzun onunde dursun soyle kosede :)

X