Merhaba
Sabahları (7:30) sağlam kahvaltı yaptığım için öğle arasına aslında pek acıkmadan çıkıyorum, yemeden de olmuyor sonuçta, üstelik yemekhanemiz olmadığı için her gün dışarıda yiyoruz. Güya akşamları hafif geçiştiriyorum, ekmek pek yemem, abur cubur alışkanlığım pek yok, 2 lt su içerim falan ama basenler bacaklardan hissediyorum gittiğim yol yol değilMerhaba
Çok teşekkür ederim
Ben iki öğün yedigimden beri kendimi çok daha enerjik, rahat hissediyorum ve daha cok form kazandım 1 öğünü azaltmak bile çok ciddi fark ettirdi o sebeple kesinlikle iki öğünü bir denemelisin
aslında gayet saglıklı beslenıyormussun bırtek sakıncalı olan meyveSabahları (7:30) sağlam kahvaltı yaptığım için öğle arasına aslında pek acıkmadan çıkıyorum, yemeden de olmuyor sonuçta, üstelik yemekhanemiz olmadığı için her gün dışarıda yiyoruz. Güya akşamları hafif geçiştiriyorum, ekmek pek yemem, abur cubur alışkanlığım pek yok, 2 lt su içerim falan ama basenler bacaklardan hissediyorum gittiğim yol yol değiltatlıyı seviyorum hele yazın her gün kesme dondurma yiyorum malesef sebze de az yiyorum, aksine meyveyi çok seviyorum.
Evden yemek götürüp saat 2 gibi yemek olayını bitirmeyi planlıyorum bakalım olacak mı, zaten normalde de gündüz iyi yediğimde yatana kadar acıkmam, ara öğün alışkanlığım yok. Bugün yediklerimi yazayım ben de:
Sabah: yumurta, iki dilim koyun peyniri, bir orta domates, iki biber, 7-8 zeytin, 2 çay bardağı çay, ardına türk kahvesi (çay da kahve de şekersiz)
Öğlen senin fırında mücver tarifin çok güzeldi ondan yaptım bizimkilere, akşam 4 gibi yarım kase yoğurtla yedim, yarın işe de götüreceğim :)
Bir saat kadar önce de üzüm ve bir tane şeftali yedim. Normalde tatlı ya da dondurma da yerdim ama bugün yemedim. Sanırım bizim buralarda koca boğaz dedikleri tiplerdenim
Çok güzeldi mücver hem doyurucu hem de bol lifli bundan sonra sık sık bu tarifi yaparım, saolasın canım çok iyi oldu böyle tarifleri paylaştığın diğerlerinden de yapacağım daha. Esasında arada yapardım mücver ama kızartarak yapınca hem ağır oluyor hem de ev kokuyordu, tepsiye döküp fırına vermek çok iyimiş.aslında gayet saglıklı beslenıyormussun bırtek sakıncalı olan meyve
yarım porsıyona dusurursen eger sadece meyveyı azaltmıs olman yetecek gıbı duruyor
yarım porsıyondan da alabılırsın vıtamınını doyumluk degıl tadımlık yanı ben oyle yaptım meyvede
baya bıldıgın sekere dönusuyor vucutda cunku ... malesef
mucverı begendın mı :)
ben cok sevıyorum onu mısafır geldıgınde cay yanında bıle dılımleyıp koyuyorum esım ıse gıderken goturuyor falan kurtarıcı bırsey
Çok güzel besleniyorsun valla süpersinÇok güzeldi mücver hem doyurucu hem de bol lifli bundan sonra sık sık bu tarifi yaparım, saolasın canım çok iyi oldu böyle tarifleri paylaştığın diğerlerinden de yapacağım daha. Esasında arada yapardım mücver ama kızartarak yapınca hem ağır oluyor hem de ev kokuyordu, tepsiye döküp fırına vermek çok iyimiş.
Ohoo yarım porsiyon da ne ben bi oturuşta yarım kiloda fazla çilek yiyen insanım meyveye epey düşkünlüğüm var ama azaltıp yerine sebze yiyeyim bundan sonra kendime hedef koydum. Kahvaltıya geçeyim, ki en sevdiğim ve en çok yediğim öğündür :)
- bir sahanda yumurta (sucuklu, bi tatlı kaşığı tereyağı ile, sucuğu bizim kasap yapıyor), yanına bir dilimden az ekmek
- iki biber, bir salatalık, iki cherry domates,
- 20-25 yeşil zeytin (el yapımı)
- Bir dilim antep peynir (top top oluyor ya hani bir tane yedim onlardan)
- 4-5 ceviz ile yine birkaç tane fındık
Öğlen için de yanıma ceviz ve mücver aldım bakalım ilk gün nasıl geçecek :)
Günaydınn tebrikler canım hedefin kaç kiloda?
Benim kahvaltım dünle aynıydı, omlet peynir zeytin domates salatalık, küçük parça ekmek (omlet ekmeksiz gitmiyor etiketine baktım 27 ağustosta almıştım bir tane ekmek daha yarısı bile bitmedi). Kuruyemiş olarak sadece çiğ fındık yedim cevizi akşam yiyeceğim.
Dün öğlen ikide mücveri yedim, eve gelince şeftali ve üzüm yedim 6 gibi, esasında hiç acıkmamıştım ama bu sıcaklarda serinlik yemek iyi oluyor
Yanıma salata ve 200 gr kadar sebzeli kuşbaşı kavurma aldım. Çok erken yediğim için proteinle destekleyince daha iyi geliyor bana, aç kalmaya hiç dayanamıyorum
Güya az meyve yemiş halim o benim bir dehedefım aslında 65 di
ama doktorum ölcumler sonrası 63 kılo olman gerekıyor en ıdeal kılon ıcın demıstı oyuzden 63 e cektım hedefı
hem seftalı hem uzum cok olmamıs mı ya
afıyet olsun
Gerçekten de öyle yemedigin zaman unutuyorsun canın da istemiyorGüya az meyve yemiş halim o benim bir deaz önce iş yerinde doğum günü vardı normalde koca dilim pastayı yer bitirirdim şimdi incecik dilimin ucunu yedim sadece. Benim gibi tatlı düşkünü için çok büyük hamleler bunlar aah bi bilsen canım yemeye yemeye canım istemez hale gelir inşallah
Günaydınnn ben geldim7.9.2018 menü
sabah 9
limonlu sumaklı mercımek corbası 1 kase
2 dılım patatessız unsuz fırında mücver
1 bardak sekersız cay
sımdı kahve ıcıyorum hurma ıle
aksam
1 tabak coban salata
1 kase pirincsız tel sehrıye ve nohutlu yogurtlu corba
1 porsıyon et ızgara
5 tane badem