- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.872
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım vardı ...Şu sonuncu pattisli pizza eski tariflerde de var mıydı nisam yanlış mı hatırlıyorum
Iyiyim canim eve yeni geldim yorucu bir gündü. Disarda ne yedim sebze ve balik iyi de yürüyüs yapmis oldum bugün. Sen nasilsin?
Valla süper gidiyorsun mavimli sağdan sağdan geliyorsunIyiyim canim eve yeni geldim yorucu bir gündü. Disarda ne yedim sebze ve balik iyi de yürüyüs yapmis oldum bugün. Sen nasilsin?
yaaa süpersin süper.... nasılım nasılım nasılım zamanında beyaz show da rüstem isimli karakter vardı aynen onu gibiyimIyiyim canim eve yeni geldim yorucu bir gündü. Disarda ne yedim sebze ve balik iyi de yürüyüs yapmis oldum bugün. Sen nasilsin?
Bu sefer artik yetti dedim ya nerdeyse 90 i görecektim tartida. Yazik degil mi bu bedene, organlara dedim dizlerim, belim kaldirmiyor bu yükü. Nedir bu iskence resmen. Agzima 5 saniye güzel bir tat girecek diye yaptigima bak yillardir- 30 kilo fazlalik... ayy amma da dolmusumValla süper gidiyorsun mavimli sağdan sağdan geliyorsun
aynen bende bu kararla başlamıştım işteBu sefer artik yetti dedim ya nerdeyse 90 i görecektim tartida. Yazik degil mi bu bedene, organlara dedim dizlerim, belim kaldirmiyor bu yükü. Nedir bu iskence resmen. Agzima 5 saniye güzel bir tat girecek diye yaptigima bak yillardir- 30 kilo fazlalik... ayy amma da dolmusum
Aynen öyle yedik yedik dünyayi yedikaynen bende bu kararla başlamıştım işte
insan hafifledikçe nasıl da mutlu hissediyor bunca zaman yedik de ne oldu madalya takan da olmadı hepsininde tadını biliyoruz zaten daha önce yediklerimize sayalım artık
Başarıcaz hepberaber inşallah.ben baya yavaşttan gidiyorum ama emin adımlarla gidiyorum, yavaş olsun benim olsun ben 2020 de gördim 90 ı ama çok ekstrem bir durumdu o tabi ameliyat vs üstüne pandemi olunca. Şimdi 80 altına indim şükür. İnşallah yakında 70 altınıda görürüm, sonrası kısmetBu sefer artik yetti dedim ya nerdeyse 90 i görecektim tartida. Yazik degil mi bu bedene, organlara dedim dizlerim, belim kaldirmiyor bu yükü. Nedir bu iskence resmen. Agzima 5 saniye güzel bir tat girecek diye yaptigima bak yillardir- 30 kilo fazlalik... ayy amma da dolmusum
yavaş gitmiyorsun canım dünya sağlık örgütünün dediğine göre gayet sağlıklı şekilde maksimum vermen gereken kiloyu verdin inan bana ,Başarıcaz hepberaber inşallah.ben baya yavaşttan gidiyorum ama emin adımlarla gidiyorum, yavaş olsun benim olsun ben 2020 de gördim 90 ı ama çok ekstrem bir durumdu o tabi ameliyat vs üstüne pandemi olunca. Şimdi 80 altına indim şükür. İnşallah yakında 70 altınıda görürüm, sonrası kısmet
Wow motto olacak cümleler . Bundan sonrak8 mottom bu zaten tadını biliyorumaynen bende bu kararla başlamıştım işte
insan hafifledikçe nasıl da mutlu hissediyor bunca zaman yedik de ne oldu madalya takan da olmadı hepsininde tadını biliyoruz zaten daha önce yediklerimize sayalım artık
valla ben kendimi öyle kandırdım işe yarıyorWow motto olacak cümleler . Bundan sonrak8 mottom bu zaten tadını biliyorum
yarışmaya kaç kiloyla katıldınız acaba?Wow motto olacak cümleler . Bundan sonrak8 mottom bu zaten tadını biliyorum
acıktım bir avuç ayıklanmış kabak çekirdeği yedim.üstüne de soda.valla ben kendimi öyle kandırdım işe yarıyor
İnşallah nisacım elimden geldiğince dikkat ediyorum, kalıcı olsunda bide ddiyettyim açım demek istemiyorum.inşallah ramazandan sonrada azmim devam eder.yavaş gitmiyorsun canım dünya sağlık örgütünün dediğine göre gayet sağlıklı şekilde maksimum vermen gereken kiloyu verdin inan bana ,
yavaş demeyelim de sakin ilerlemek motiveni sakın kırmasın niye zor veriyorum diye sakın üzülme yağ oranın az demektir, çok ödemin yokmuş demektir,yağdan veriyorsun demektir , 65 kg göreceksin bak görürsun
66.2 kilo ile katıldım efenimyarışmaya kaç kiloyla katıldınız acaba?
Oyyy bende tadını biliyor olmak sorunvalla ben kendimi öyle kandırdım işe yarıyor
ben 69 la katılmıştım 63 lerde ama hala şişkoyum boyum kısa olduğundan66.2 kilo ile katıldım efenim