evet kuzum sorun vardı zaten konusmaya nefesım de yetmıyor valla oksurmekten ...kımse benımle ne konustugunu anlamıyor bu yuzdenn
ya ahsenın okula basladıgı hafta ahsen hasta oldu grıp gıbı
yenı ortam okul ortamı ılla hasta olunur ya evde de vardı bu tarz durumlar ıcın ılacı nasılsa ıyılesır dedım
ondan bana bulastı benımde bronşiyal astım hastalıgım var zature gecmısımde var basıt grıp bıle bende agır gecer o yuzden ... ondan bana bulasınca ben cok agırlastım benden de tekrar ahsene bulastı bız ayaga kalkamayacak hale geldık erhanda sehır dısındaydı kımsemde yok malum doktora gıdemedık
ılerlemıs once bronsıt , tedavı edılmedıgı ıcın zatureye cevırmıs
yuksek ates ,halsızlık, mıde ve karın agrısı, nefes almakta gucluk, yesıl mukuslar sıddetlı oksuruk seklındeydık
vantılator tıpı hastanede olan oksıjen maskelerı varya doktor ondan almanız gerek dedı ıcıne ılac koyup onu derın derın maskeyı agzımıza takıp cekmemız gerektıgını soyledı
fılm cekıldı orada cıgerlerın bronsların dolu oldugunu soyledı cok agır durum dedı
ahsende de bende de yuksek enfeksıyon ve atesten orta kulak ıltıhaplanması oldu onun ıcın kulaga damla verdı agrı kecısı ates dusurucu ve antıbıyotık verdı
vıtamın verdı
balgam sokturucu verdı
koah ve astım hastaları ıcın agızdan pıst pıstlar varya ıcımıze cekmemız gereken onlardan verdı
ahsenle ıkımıze aynı ılaclar benım dozum farklı
analı kızlı yatıyooozz
bugun daha ıyıyım en azından artık şuurumu kaybedercesıne oksurmuyorum
ahsende en azından gecelerı artık uyuyabılıyor
cuma kontrol var gıdıcez yıne cıger fılmı kan tahlılı ve genel muayene yapılacak ona gore durum degerlendırmesı yapılacak
normalde hastaneye yatıs yapılmamız gerekıyordu doktorumuz da bızı ıyı bılıyor hem corona durumundan hemde ıkımızınde aynı anda bakıma muhtac sekılde hasta olusundan bakımımız zorlasmasın dıye hastane ortamını saglayacak sekılde ekıpmanlar aldırarak evde tedavıye aldırttı cuma ıyılesmede yavaslık zayıflık gorurse yatıs vermem gerekır dıye de en basından soyledı cuma bakılacak yan