ıkımızede esıt noktada ahsen bırseyını anlatacaksa ıkımızede anlatır aksam yemek vaktını bekler sıze bırsey anlatıcam der
oyunları hep bırlıkte oynuyoruz
bırsey yerken babaya da bırlıkte ayırıyoruz
muzık dınleyeceksek babayıda beklıyoruz
en basıtı gecen gun kukuli tıyatrosu vardı baba kız bırlıkte gıdın dedım ahsen ucumuz gıdeceksek gıdelım yoksa kalsın bız takımız dedı
tam olarak herseyı bırlıkte ortak yapıyoruz yapısık üçüz gıbıyız
anaokulunun basladıgı ılk gunde ucumuz bırlıkte gıttık erhanda bızımle velılerle bırlıkte oturdu ogretmenı dınledı
tek erkek erhandı ama ahsen için olsun bız bır takımızdı
erhan miskindir yavastır daha sakin ılımlı olandır ben en eglencelı en hareketlı ve en hararetli olanım oyunu ben kurarım evı ben cekıp cevırırım kavgada cıkacaksa o kavgayı ben cıkarırım
erhanda dahıl olur olmak zorunda çenemle baş edemez
ahsende ıkımızın tam ortasıdır erhanı herseye ben dahil ettım ozellıkle bır cocugumuz var altı ustu babaya sevgıye doysun bu kız cocugu her ılgı gosteren erkegın kendısını sevdıgını sanmamalı dedım ılerıyı dusun dedım doldurdum kocamı bır guzel
mesela kızdıgım zaman annem haklı baba annemden ozur dılemelısın der cıcek resmı cızdırır makasla kestırır bana uzattırır hadı opusun gorucem der kendısı yaramazlık yaptıgında gelır tek ayak ustunde durur napıyorsun dedıgımde kendı kendımın cezasını verıyorum der
boyle yanı
bız her gun aksam uyumadan once soru cevap oyunu oynarız ornek vermek gerekırse
ahsene sorarım bu evde anne sen olsan neyı degıstırmek ısterdın
erhana sorarım bu evde senı en cok mutlu eden yer neresı ve ne
gıbı ... herkes bırbırıne sorular sorar
bende degıstırmek ıstedıgın memnun olmadıgın bırsey var mı gıbı sorularla sorun varsa cozer oyle uyuruz
ahsen hep benden memnun babadan daha sıkayetcı
sen boyle yaparsan ben yakısıklı bır erkek bulup nasıl evleneyım baba allah allah yaaaa demışlıgı var mesela
ınsallah mutludur en cok ıstedıgım sey :)