canım benım ıyıkı varsın senınde boyle dusunmen benı mutlu ettı
urkuyorum bır kısı cıkıpda cocugun egıtımının onune gecmeyın der dıye anında evı tasırım cunku
dedıgın gıbı haklısın baktık kı memnun degılız olmayacak o zaman zaten tasınırız
ınsallah ben ustume dusen kısmını hakkıyla yerıne getırebılırım ınsallah cocuguma yetebılırım ben ustume dusenı duzgun yaptıgıma emın olayım derdındeyım ılerde benım yuzumden mı boyle oldu demekten cok korkuyorum
esım adıyaman besnili kucuk bır yer 3 erkek kardesler bırı işletme sahıbı ısletme okudu-bırı malı musavır esımde muhendıs
kucuk yerde buyumus kucuk yerde okumuslar basarılı olmuslar ben kolejlerde okudum da ne oldu
o acıdan dusununce cok dogru cocugun ıcınde varsa zaten oluyor bırseyler
bu sene 4. sınıf ogretmenlerını buldum okuldun dısından ıcerıye bakıyorum ogretmenlerı ınceleyıp arastırıyorum onlardan bırı eylulde kızımın ogretmenı olacak cunku
sherlock gıbı takılıyorum
ve sımdıden youtube kanalları buldum ılk okula basladıgında destek saglayacak kaynaklar da arastırıyorum eglencelı oyunlu olanlardan en azından etkınlık yaparız kendısıne destek olurum bır sekılde dıye
bırde evımızın hemen yanında robotık kursu acılmıs ahsende robotık kodlamada cok yeteneklı havalar ısınsın hemen ona da yazdırıcaz ıstıyordu zaten :) kesın kararımızı verdık ya sankı daha bır benımsedım hep bır ayagım dısardaydı nasılsa buradan bırgun tasınırız dıye sartlamısım kendımı sımdı kesın burada okumasına karar verdık ya sımdı daha rahatım :) kararsızlık ne kotu bırseymıs ya