- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
Sendeki azimden istiyorum inşallah aminYok yok sıkıntı yok bak şuradan kuş gecıyor der dikkat dagıtır yaparım yapacağımı
Eee yaz geldi yiyecek bırsuru abur cubur soguk asitli ıcecek dondurma var 1 senedir evdeyiz bu sene isimiz zor
Bu hafta bende cok azıttım çozuttumSendeki azimden istiyorum inşallah amin
Oyy ben hiç demeyim, meydana koyar taşlarsınızBu hafta bende cok azıttım çozuttum
Muzdan ve kakao dan dondurma yaptım
Fındık pekmez ve kakao dan Nutella yaptım
Elmaya fıstık ezmesi surdum yedım
Ben ya ben hemde hepsi bu hafta oldukendimi 20 kg yag bidonunda sıkısmıs gıbı hissediyorum bu hafta canım sıkkın
Regl oldum da evde de bos durunca boyle oldu
e hanı yemek ?Menu yazayim :)
11.40 kahvalti
3 ceviz
Yumurta salatasi (2 adet)
Zeytin
Peynir
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Aksam 18.30
Mercimek haslama salatasi
Adim 3390 gosteriyor ama daha cogaltirim insallah
Ekmek hamurisi borek hic aram yok
Ama tatli cooooook severim bayadir yemiyorum ama
Aralikli oruc yapmaya calisiyorum
Bi de su az iciyorum malesef
e hanı yemek ?
aksam sadece mercımek salatası
yeter mı kı doyar mısın kı sahsen ben asla doymazdım
bence bu az bu sekılde hızla gıder ama sonra yoksunluk yasarsın kılo verdıkten sonra yemege saldırırsın ac gezersın bırde aralıklı oruc yaptıgın ıcın daha doyurucu olmalı
yanına yogurtlu bırseyler etlı bırseyler corba falan olsaydı keske
şifa olsunvalla mercımek cok tok tutuyor benı bır de porsıyonum buyuk, koca bır salata tabagı gıbı
ama yanına yogurt eklemek mantıklı geldı oyle yaparım
hepsıde sevdıgım uyeler heHeh kızlar geldiniz mi bibi getirmiş hepinizi süper :)) C ceycey0406 burasıydı bak sağlıklı beslenme konumuz
Nisam borsacı hatunlar geldi
Burası tam bana göreHeh kızlar geldiniz mi bibi getirmiş hepinizi süper :)) C ceycey0406 burasıydı bak sağlıklı beslenme konumuz
Nisam borsacı hatunlar geldi
Burda sen varsan tamamdır zatenhepsıde sevdıgım uyeler he
hosgeldınnBurası tam bana göre
Zatıflamaya çalışıyorum 4 kilo zor verdim aç geziyorum kızlar öyle olmaz dedihosgeldınn
Nisam bu ceycey kilo verecem diye aç geziyor, söyledim dinlemedi ben zaten zayıfmışım o yüzden sakalım yok sözüm geçmiyor sana havale ediyorumBurası tam bana göre
Kısır la börek yedim açlığa dayanamayıp ama tek öğün yedim. Diyette yaptım kilo almıştım diyetisyenin listesiyle. Normal zamanda yediklerimden daha fazla yiyecek koymuş listemeNisam bu ceycey kilo verecem diye aç geziyor, söyledim dinlemedi ben zaten zayıfmışım o yüzden sakalım yok sözüm geçmiyor sana havale ediyorum
Yarın yazarımC ceycey0406 sen de menu yaz :)
İlk sayfaya bak çok güzel tarifler var hem de antin kuntin şeyler değil anam babam besleyici türk yemekleri. Antepli nisam boru mu :))Kısır la börek yedim açlığa dayanamayıp ama tek öğün yedim. Diyette yaptım kilo almıştım diyetisyenin listesiyle. Normal zamanda yediklerimden daha fazla yiyecek koymuş listeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?