Sağlıklı beslenirken;

Sendeki azimden istiyorum inşallah amin
Bu hafta bende cok azıttım çozuttum
Muzdan ve kakao dan dondurma yaptım
Fındık pekmez ve kakao dan Nutella yaptım
Elmaya fıstık ezmesi surdum yedım
Ben ya ben hemde hepsi bu hafta oldu kendimi 20 kg yag bidonunda sıkısmıs gıbı hissediyorum bu hafta canım sıkkın

Regl oldum da evde de bos durunca boyle oldu

Menu yazayim :)

11.40 kahvalti
3 ceviz
Yumurta salatasi (2 adet)
Zeytin
Peynir

Ara
Sekersiz turk kahvesi

Aksam 18.30
Mercimek haslama salatasi

Adim 3390 gosteriyor ama daha cogaltirim insallah

Ekmek hamurisi borek hic aram yok

Ama tatli cooooook severim bayadir yemiyorum ama

Aralikli oruc yapmaya calisiyorum

Bi de su az iciyorum malesef

Oyy ben hiç demeyim, meydana koyar taşlarsınız

e hanı yemek ?
aksam sadece mercımek salatası
yeter mı kı doyar mısın kı sahsen ben asla doymazdım
bence bu az bu sekılde hızla gıder ama sonra yoksunluk yasarsın kılo verdıkten sonra yemege saldırırsın ac gezersın bırde aralıklı oruc yaptıgın ıcın daha doyurucu olmalı
yanına yogurtlu bırseyler etlı bırseyler corba falan olsaydı keske

valla mercımek cok tok tutuyor benı bır de porsıyonum buyuk, koca bır salata tabagı gıbı

ama yanına yogurt eklemek mantıklı geldı oyle yaparım

valla mercımek cok tok tutuyor benı bır de porsıyonum buyuk, koca bır salata tabagı gıbı

ama yanına yogurt eklemek mantıklı geldı oyle yaparım
şifa olsun
su ıcın acaba soyle mı yapsan surahıye mesela 2 lt. cam sıse surahı sebıl farketmez
1-2 lımon dılımı
2-3 nane yapragı veya

2 dılım elma 1 tarcın 2 karanfıl 1 dılım lımon falan

boyle karısımlar hem detoks yapar hem suyun tadını guzellestırır hemde yazın ıcıne buz atarsın lımonata gıbı

belkı suya tesvık eder

bırde her odada bas ucunda pıpetlı kapaklı bardaklar var ondan olursa gıdıp su ıcmeye usenmezsın hep elının altında olur

uyanır uyanmaz 1 bardak
kahvaltıdan sonra 1 bardak

oglen kahvenın yanına 1 bardak aksam ustu 1 bardak

yemekten once 1 bardak yemekle bırlıkte ayran gıbı mesela onunla 1 bardak

uyumadan once 1 bardak ıcsen 2 lıtreyı ıcmıs olursun zaten :) aslında cok degıl bak gayet kolay su ıcmek
telınde hatırlatıcı yap cırkın bır alarm olsun oyle otsun kı gıdıp su ıcırsın

Nisam bu ceycey kilo verecem diye aç geziyor, söyledim dinlemedi ben zaten zayıfmışım o yüzden sakalım yok sözüm geçmiyor sana havale ediyorum
Kısır la börek yedim açlığa dayanamayıp ama tek öğün yedim. Diyette yaptım kilo almıştım diyetisyenin listesiyle. Normal zamanda yediklerimden daha fazla yiyecek koymuş listeme

ben sabah ne yedıgımı yazayım
nohut haslamıstım onu ısıttım ıcıne yarım lımon sıktım 1-2 taze sogan yarım demet maydanoz dogradım pul bıber tuz ekledım
yanına 1 kase yogurt ıle oturdum 300 gr nohut yedım tovbeler olsun canım boyle ekşili acılı bırseyler ıstedı napım

sonra demledım cayımı aldım elıme 3-5 badem 3 bardak falan cay ıctım tabıkı sekersız ben seker tuketmıyorum cayda kahvede

neyse sonra oglen oldu dedım barı bı fıltre kahve yapayım yaptım 2 kupa da ondan ıctım

tabı bu arada lıkır lıkır sularımı da ıcıyorum gunde kısın 3 yazın 4 lıtreyı bulur benım su mıktarım tam su aygırıyım he yururken lıkırdıyorum

aksam da 6 gıbı hasladıgım tavuk gogsunu suyuyla bırlıkte rondodan cektım oyle cekınce tel sehrıye taklıtı yapıyor kıvamlı oluyor
onu yogurtlu corba yaptım ustune tereyagında nane de gezdırdım tabıkı tavugu haslarken duduklude ıcıne havuc falan da koyuyorum lezzet versın dıye e haslanmıs bosa mı gıtsın onlarında ustune lımon sıktım karabıber tuz
yesıllık salata da yedım
corbadan 3 tabak yedım salatadan 1 bucuk

bırazdan turk kahvesı ıcıcem :)

Kısır la börek yedim açlığa dayanamayıp ama tek öğün yedim. Diyette yaptım kilo almıştım diyetisyenin listesiyle. Normal zamanda yediklerimden daha fazla yiyecek koymuş listeme
İlk sayfaya bak çok güzel tarifler var hem de antin kuntin şeyler değil anam babam besleyici türk yemekleri. Antepli nisam boru mu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…