• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Kısır la börek yedim açlığa dayanamayıp ama tek öğün yedim. Diyette yaptım kilo almıştım diyetisyenin listesiyle. Normal zamanda yediklerimden daha fazla yiyecek koymuş listeme😂
hep oyle olur bırde ekmekten baska karbonhıdrat yokmuscasına ılla dayarlar ekmegı sabah aksam sartmıs gıbı :D

dıyetısyene karsıyım :D

sadece kısır yeseymıssın keske ya borek yerıne ayran
borek yerken aklına benı getır sımdı anlatacaklarımı daha dogrusu
o borekdekı gereksız fazla olan yag ve yufka sebebıyle un senı cıvcıv gıbı sısırecek
vucudu en hızlı yaglandıran ve yagı atması en zor olan abur cubur

zaten yemıssın bulgur kısırda bız burada simit derız o koftelık kısırlık bulgura
ustune de borek
nıye yanı neden bu ezıyet
o damarlarının ıcı tıkanıyor bagırsagını tıkıyor kanda oksıjen sevıyesını azaltıyor gobek sısırıyor cunku gaz yapıyor odem yapıyor luzumsuz yanı

1 dılım borek yıyecegıne 1 tabak fazla salata ekle ıcıne 2 bardak ayran ıc yanında daha karlı degıl mı oyle dusun

İlk sayfaya bak çok güzel tarifler var hem de antin kuntin şeyler değil anam babam besleyici türk yemekleri. Antepli nisam boru mu :))
Biliyorum çok eskiden beri severim bdv de takip ederim. Aklı başında kaç üye varız ki zaten? Espriden de anlar akılcı yorumlar da yapar😀

Biliyorum çok eskiden beri severim bdv de takip ederim. Aklı başında kaç üye varız ki zaten? Espriden de anlar akılcı yorumlar da yapar😀
okurken agzım ensemde tur attı bu ben mıyım ya gercekten boyle mı gorunuyorum :D cok sasırdım ve sevındım genelde bu forumda sıvrı bulunurum pek sevılmem oysa kı
tesekkur ederım :KK36:

hep oyle olur bırde ekmekten baska karbonhıdrat yokmuscasına ılla dayarlar ekmegı sabah aksam sartmıs gıbı :KK70:

dıyetısyene karsıyım :KK70:

sadece kısır yeseymıssın keske ya borek yerıne ayran
borek yerken aklına benı getır sımdı anlatacaklarımı daha dogrusu
o borekdekı gereksız fazla olan yag ve yufka sebebıyle un senı cıvcıv gıbı sısırecek
vucudu en hızlı yaglandıran ve yagı atması en zor olan abur cubur

zaten yemıssın bulgur kısırda bız burada simit derız o koftelık kısırlık bulgura
ustune de borek
nıye yanı neden bu ezıyet
o damarlarının ıcı tıkanıyor bagırsagını tıkıyor kanda oksıjen sevıyesını azaltıyor gobek sısırıyor cunku gaz yapıyor odem yapıyor luzumsuz yanı

1 dılım borek yıyecegıne 1 tabak fazla salata ekle ıcıne 2 bardak ayran ıc yanında daha karlı degıl mı oyle dusun
2 minik yedim ayranda içtim yemem artık bugün bir daha. Kısırı 1 demet dereotu bol maydonoz yeşil soğan baş soğan adanadan gelen biber domates salçası domates salatalıkla yaptım. Öyle bol düğürlü cücük yemi gibi yapmam😅bu da komşu teyzenin deyimi. Kuru malzemesiz kısıra ne bu cücük yemi gibi der de

2 minik yedim ayranda içtim yemem artık bugün bir daha. Kısırı 1 demet dereotu bol maydonoz yeşil soğan baş soğan adanadan gelen biber domates salçası domates salatalıkla yaptım. Öyle bol düğürlü cücük yemi gibi yapmam😅bu da komşu teyzenin deyimi. Kuru malzemesiz kısıra ne bu cücük yemi gibi der de
oyyşşş ne guzel anlattın resmen yemıs kadar oldum yasadım anı :D ayranın serın tadı bıle bogazımdan gectı o derece
yemek yemegı cok sevıyorum be :) keske sureklı yesek yesek yesek sadece yesek

ne tuhaf ınsanlar var ya enteresan
konsolu letgoya satısa koymustum ya hemen elden cıksın dıye uygun fıyata da koymustum
bırsuru yazan oldu halıyle
2 tanesı ben alıcam yok ben alıcam dıye ısrar ettıler
bır tanesı numaramı ıstedı verdım aradı ılandan kaldırın lutfen ben alıcam onu bırecıkten gelıcem yarın antepdeyım sırf bunu almaya dedı tamam kaldırıcam ama kesın mı dıger taraftan ısteyende var dedım kesın lutfen kaldırın dedı
kaldırdım
dun aradım gelecektınız noldu dedım
geldım antepdeyım 3-4 gun kalıcam tekrar erteleyıp yarın dıcem sıze kusura bakmayın aksamustu ararız sızı dedı
ıyı madem dedım
su saate kadar bekledım aramadı
ben aradım tekrar cunku esım sırf bunun ıcın gelırler ararlar ıs yerının garajında esyalar dıye ofıste oyalanıyor
benı engellemıs gerızekalı :KK70:
bende ılanı tekrar olusturdum ama almak ısteyen bır suru kısı olmustu satılacaktı belkı benım salaklıgım yuzumden kaldı kapora ıste mesela dımı satın almadan kaldır dıyene nıye hemen kaldırıyorsun dımı kac gundur tanıyorsun kadını akılsız nisa
ben ilandan kaldırmıyorum. isteyene süre veriyorum. yarın akşama kadar haber vermezseniz veya almazsanız diğer kişilere satacağım diyorum.
bekleyen olursa da birinden haber bekliyorum, yarın akşama kadar haber verilmezse size haber veririm diyorum.

net olmak lazım.

beğenmediğim insana da cevap bile yazmıyorum.

ben ilandan kaldırmıyorum. isteyene süre veriyorum. yarın akşama kadar haber vermezseniz veya almazsanız diğer kişilere satacağım diyorum.
bekleyen olursa da birinden haber bekliyorum, yarın akşama kadar haber verilmezse size haber veririm diyorum.

net olmak lazım.

beğenmediğim insana da cevap bile yazmıyorum.
Cok haklısın 😊 bende yasayarak ogrendım
Neysekı tekrar yukler yuklemez bırı hemen yazdı garajda bekleyen 3 dolabımı da aldı elinizde baska ne var hepsini alayım dedi 😁 daha ıyı oldu yani ıyıkı dıgerı almamıs 🤭

Bu arada anneme gittim.
kilo verme serüvenimi evde bıraktım.

dün geldim evime.
kilo verme serüvenime tekrar başladım :D

sabah kahvaltı 06:30 (biraz zayıf oldu ama olsun)
-2 haşlama yumurta
-3-5 zeytin
-1-2 çatal zeytin
-5 ceviz
Canım bu kahvaltı degıl 😁 kahvaltı yapmamışsın dısını fırcalarken kullandığın macun daha doyurucu olmustur 🤭
Boyle az yersen vucut kıtlık sendromuna girer yag stoklar kahvaltısız olmaz
Bugunun bestesi sana gelsin
sendeee benim gibi gercekleri goruyorsun
Kahvaltısız olamaz benım gıbı biliyorsun
Bir baska dunyanın insanıyız yavrucagım sen kendi dunyanın kahvaltısını yapıyorrssuuunn.🤗

Canım bu kahvaltı degıl 😁 kahvaltı yapmamışsın dısını fırcalarken kullandığın macun daha doyurucu olmustur 🤭
Boyle az yersen vucut kıtlık sendromuna girer yag stoklar kahvaltısız olmaz
Bugunun bestesi sana gelsin
sendeee benim gibi gercekleri goruyorsun
Kahvaltısız olamaz benım gıbı biliyorsun
Bir baska dunyanın insanıyız yavrucagım sen kendi dunyanın kahvaltısını yapıyorrssuuunn.🤗

Ceviz var yumurta var peynir zeytin var bana guzel gelmisti yanina bi de domates biber salatalik yesillik eklense benim kahvalti gibi olur valla :)

Ceviz var yumurta var peynir zeytin var bana guzel gelmisti yanina bi de domates biber salatalik yesillik eklense benim kahvalti gibi olur valla :)
aynen yesıllık eklenmelı

cok az ya 2 yumurta 4 zeytın 5 cevıze kım doyar valla benım muhabbet kusum daha cok yıyor kuş kadar yemeyın bız ınsanız bedenen yoruluyoruz vucut sımdıden az yemeye alısırsa yaslandıgımızda hareketsız kaldıgımızda serum ıle beslenmemız gerekır

yanına buyuk tabak salata da olmalıydı veya 1 kase yogurt ben bunları kahvemı bardaga koyarken agzıma atıyorum :D 1 tabak doldurmaz kı bu kahvaltı 1 tabak dolu dolu olmalı gunun en degerlı ve en onemlı ögünü tum gun enerjımızı sagladıgımız ögün ve aksama kadar yaktıgımız ögün ne yesenız olur yanı

bazen ben kahvaltıda yemek yıyorum aksam kahvaltı yapıyorum :)

Bana da gayet zengin bir kahvaltı gelmişti değilmiymiş😅
1 cay bardagı tuzsuz zeytin 3_5 ceviz veya badem 1 buyuk dılım peynır 2 yumurta 1 salatalık 1 domates 1 biber 1 tutam maydanoz 1 Kucuk kase yogurt
Bırgun sabah kahvaltın bu olsun o gun nasıl bir enerji farklılığı ve aksama kadar acıkmadıgını goreceksin

Bazen mantarlı omlet bazen fırında mucver falan yapıyorum ya da zeytin salatası, nohut salatası falan... ona ragmen yanına dıgerlerını yıne ekliyorum 3 sene once ıc hastalıkları uzmanı bana bunu onermıstı ne zaman kahvaltım boyle oldu ve suyu arttırdım o zaman yag oranım azaldı

1 cay bardagı tuzsuz zeytin 3_5 ceviz veya badem 1 buyuk dılım peynır 2 yumurta 1 salatalık 1 domates 1 biber 1 tutam maydanoz 1 Kucuk kase yogurt
Bırgun sabah kahvaltın bu olsun o gun nasıl bir enerji farklılığı ve aksama kadar acıkmadıgını goreceksin

Bazen mantarlı omlet bazen fırında mucver falan yapıyorum ya da zeytin salatası, nohut salatası falan... ona ragmen yanına dıgerlerını yıne ekliyorum 3 sene once ıc hastalıkları uzmanı bana bunu onermıstı ne zaman kahvaltım boyle oldu ve suyu arttırdım o zaman yag oranım azaldı
Yumurta 1 yiyeyim pek sevmem. Diğerlerini uygularım

Yumurta 1 yiyeyim pek sevmem. Diğerlerini uygularım
market yumurtası 1 gezen tavuk yumurtası 2 olabılır maksımum demıstı doktorum
1 de olur benım gezen tavuk yumurtası oldugundan rahat ındırıyorum mıdeye :)

bırde senede 2 kere d ıgnesı ol demıstı eylul sonu ve kıs ortası tavsıye etmıstı 10 gun arayla 2 tane doz ıgne olarak sart koydu
yok ekmege kır ye yok bılmemne yap dıyecekler oyle olmaz dırekt damar yoluyla en etkılısı demıstı

d deposu bossa asla kaslanamazsınız yag oranınız artar ve hasta olursunuz
bırde saclar uzun ve regl oldugunuz ıcın hormonlarınızdan dolayı kadınlar duzenlı vıtamın takvıye almalı demıstı multıpluslar varya ıcınde hersey olan demır bıotın cınko gıbı ondan da alman gerek demıstı
gece uyumadan once ıc eger ıstahını actıgını dusunuyorsan demıstı

bunu da uygularsanız daha ıyı olur

Back