yaa helal olsun ne demek o kadar hassas ve onemlı bır konu kı asla yanlıs veya eksık bırsey soylemek ıstemem gerı donusu olmayan seylere sebep olur cunku
ama o cılt temızlıgıne gıttıgın yer cok onemlı olusan lekenın cene bolgende neden olustugunu merak ettıgım ıcın sordum cılt bakım yerını
cunku gıtmıssın ve ona yonelık bır calısma yapmamıslar
goz altın ıcın calısma yapalım dememısler
cıldı yumusattıktan cıldını temızlemıs sonra fırcalamıs (kı fırcalamaması lazımdı)- sonra buhar makınasıyla gozeneklerı ıyıce acmıs ondan sonra da komedon aletıyle temızlemıs gozenek sorunum yok yazmıstın bana eger buraya duzenlı gıdersen gozenek sorunun olmaya baslayabılır komedon yetmemıs elle sıkmıs demıskı bu cıldı ben perısan edeyım bana bagımlı kalsın demıs boyle dusunmus olmalı hunharca davranmıs
ılk yapması gereken kopurtme aparatının ıcınde temızleme jelını kopurterek yuzune masajla surmek sonra nemlı ve ılık havlu veya sungerle sılmek olmalıydı
ondan sonra maske yapmalı
ondan sonra gercekten cok sıyah noktası olanlara ya lazer ıle ya da komedon ıle calısılır
ondan sonra serum ve nemlendırıcı uygulanır bu kadar
elle sıkmak falan
doktorlar bıle sıvılceyı sıkması temızlemesı gerektıgınde ıgne ucu gıbı bır seyle onden calısıp ondan sonra temızlıyor bu baya gozeneklere dalmıs
ıcıne kurt dusurdum belkı ama profosyonel olmadıklarını dusunuyorum