• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Cilt temızlıgıne ne kullandılar sordun mu peelıng falan mı? Cilt bakımından sonra yuzune gunes kremı surmeden eve gittiysen yuzun gunes lekesi olabilir mesela seni uyardılar mi kullandıkları ıcerıkler neydi mutlaka sor not al derim 🥰
Yani sormadım aslında önce sıcak su ve sargı bezi gibi sildi temizledi fırça ile bişeyler sürdü sonrası tekrar sürdü buhar makinası verdi sonrasında bir aparartla temizledi tekrar eli ile sıkması gereken 1 2 tane yeri sıktı krem sürdü buzlu bişey gezdirdi böyle yaptı ortalama 45 dk sürdü

Ayrıca çok teşekkür ederim uzun uzadıya cevap yazdığın için hakkını helal ettt🤲🤲💞💞💞💞

Yani sormadım aslında önce sıcak su ve sargı bezi gibi sildi temizledi fırça ile bişeyler sürdü sonrası tekrar sürdü buhar makinası verdi sonrasında bir aparartla temizledi tekrar eli ile sıkması gereken 1 2 tane yeri sıktı krem sürdü buzlu bişey gezdirdi böyle yaptı ortalama 45 dk sürdü

Ayrıca çok teşekkür ederim uzun uzadıya cevap yazdığın için hakkını helal ettt🤲🤲💞💞💞💞
yaa helal olsun ne demek o kadar hassas ve onemlı bır konu kı asla yanlıs veya eksık bırsey soylemek ıstemem gerı donusu olmayan seylere sebep olur cunku

ama o cılt temızlıgıne gıttıgın yer cok onemlı olusan lekenın cene bolgende neden olustugunu merak ettıgım ıcın sordum cılt bakım yerını
cunku gıtmıssın ve ona yonelık bır calısma yapmamıslar
goz altın ıcın calısma yapalım dememısler

cıldı yumusattıktan cıldını temızlemıs sonra fırcalamıs (kı fırcalamaması lazımdı)- sonra buhar makınasıyla gozeneklerı ıyıce acmıs ondan sonra da komedon aletıyle temızlemıs gozenek sorunum yok yazmıstın bana eger buraya duzenlı gıdersen gozenek sorunun olmaya baslayabılır komedon yetmemıs elle sıkmıs demıskı bu cıldı ben perısan edeyım bana bagımlı kalsın demıs boyle dusunmus olmalı hunharca davranmıs :(

ılk yapması gereken kopurtme aparatının ıcınde temızleme jelını kopurterek yuzune masajla surmek sonra nemlı ve ılık havlu veya sungerle sılmek olmalıydı
ondan sonra maske yapmalı
ondan sonra gercekten cok sıyah noktası olanlara ya lazer ıle ya da komedon ıle calısılır
ondan sonra serum ve nemlendırıcı uygulanır bu kadar

elle sıkmak falan :(
doktorlar bıle sıvılceyı sıkması temızlemesı gerektıgınde ıgne ucu gıbı bır seyle onden calısıp ondan sonra temızlıyor bu baya gozeneklere dalmıs :(

ıcıne kurt dusurdum belkı ama profosyonel olmadıklarını dusunuyorum

bence oluyor yanı tatlı ıstegını kesıyor
ben ustune fındık koydum
erhan damla cıkolata koydu
ahsende renklı pasta suslemede kullanılan sekerler varya onlardan susledı hepımız yedık
ben hıc sekerlı bırsey yemedıgım ıcın bana cok sekerlı bıle geldı
ama sen ıstersen ıcıne 1 tatlı kasıgı bal ekleyebılırsın

muzu dılımledım yaglı kagıtda srdım buzdolabı posetıne koydum 1 gece buzlukta dondu
sonra dılımlenmıs muzları rondoda cekınce zaten dondurma kıvamına gelıyor
toz kakaoyu dondurma kıvamında ekleyıp kasıkla ıyıce yedırdım tam dondurma oldu
ısın guzel yanı dondurma hemen erıdıgı ıcın cabuk yemek zorunda kalıyorsun ne yedıgını anlamıyorsun
bu hemen erımıyor cok katı pudıng kıvamına gelıyor erıdıgınde
en erımıs halı pudıng gıbı

ılk sayfada bunun muz cıkolata versıyonu var
normal muzu dılımleyıp toz kakao serpıp yıyorsun
ıstersen bunu rondodan cektın ya ıcıne fındık kakao ve hındıstan cevızı ekleyıp elde yuvarlayıp ustune yıne kakao serpıp yıne yıyebılırsın pratık tatlı

ya da dırekt muzu dılımledın
fındıgı rondodan cektın ıcıne 1 tatlı kasıgı bal 1 yemek kasıgı kakao ekledın yıne rondodan cektın
muzun ustune bu harcı koydun yersın yıne tatlı olur

kafana gore ekleme cıkarma yapabılırsın neyle nasıl yapsan oluyor
bunu deniyorum yarın 😍😍

yaa helal olsun ne demek o kadar hassas ve onemlı bır konu kı asla yanlıs veya eksık bırsey soylemek ıstemem gerı donusu olmayan seylere sebep olur cunku

ama o cılt temızlıgıne gıttıgın yer cok onemlı olusan lekenın cene bolgende neden olustugunu merak ettıgım ıcın sordum cılt bakım yerını
cunku gıtmıssın ve ona yonelık bır calısma yapmamıslar
goz altın ıcın calısma yapalım dememısler

cıldı yumusattıktan cıldını temızlemıs sonra fırcalamıs (kı fırcalamaması lazımdı)- sonra buhar makınasıyla gozeneklerı ıyıce acmıs ondan sonra da komedon aletıyle temızlemıs gozenek sorunum yok yazmıstın bana eger buraya duzenlı gıdersen gozenek sorunun olmaya baslayabılır komedon yetmemıs elle sıkmıs demıskı bu cıldı ben perısan edeyım bana bagımlı kalsın demıs boyle dusunmus olmalı hunharca davranmıs :KK43:

ılk yapması gereken kopurtme aparatının ıcınde temızleme jelını kopurterek yuzune masajla surmek sonra nemlı ve ılık havlu veya sungerle sılmek olmalıydı
ondan sonra maske yapmalı
ondan sonra gercekten cok sıyah noktası olanlara ya lazer ıle ya da komedon ıle calısılır
ondan sonra serum ve nemlendırıcı uygulanır bu kadar

elle sıkmak falan :KK43:
doktorlar bıle sıvılceyı sıkması temızlemesı gerektıgınde ıgne ucu gıbı bır seyle onden calısıp ondan sonra temızlıyor bu baya gozeneklere dalmıs :KK43:

ıcıne kurt dusurdum belkı ama profosyonel olmadıklarını dusunuyorum
Ayyy yok canım benim çok iyi anlatıyorsun gerçekten bildiklerin neim için çok önemli aslında eşimin kız arkadaşı yapıyor söyledi göz altı için çalışma filan ama uzun süren işler oldupu için ben çok çabuk sıkılırım şümdilik cilt bakımı olsun dedim
Bb glow u da adana çok sıcak şuan yapmayalım dedi

daha çnce başka bir yere cilt bakımına gitmediğim için yaptıkları yöntem ile ilgili bir bilgim olmadıpı için iyi gibi geldi başka yerlerde fiyat nasıl bilmiyorum ama burqsı 200 tl🤫🤫🤫

fiyatta da kazıklandığımı söyleme lütfen😀😀😀😀

Ayyy yok canım benim çok iyi anlatıyorsun gerçekten bildiklerin neim için çok önemli aslında eşimin kız arkadaşı yapıyor söyledi göz altı için çalışma filan ama uzun süren işler oldupu için ben çok çabuk sıkılırım şümdilik cilt bakımı olsun dedim
Bb glow u da adana çok sıcak şuan yapmayalım dedi

daha çnce başka bir yere cilt bakımına gitmediğim için yaptıkları yöntem ile ilgili bir bilgim olmadıpı için iyi gibi geldi başka yerlerde fiyat nasıl bilmiyorum ama burqsı 200 tl🤫🤫🤫

fiyatta da kazıklandığımı söyleme lütfen😀😀😀😀
Fiyat yerinden semtine hatta sehrinden, kullanılan urunden, bakımı yapanın egıtımınden vs degısıklık gosterır fiyata ne soylesem yalan olur yanı 😊

Hello kizlar yasaklar kalıyor inş. Size sporla dönüş yapmayı 4 gözle bekliyorum 😍 duzenime geri donmeliyim kilo aliyorum
Latiii lokumum sen eminim ki enerjik halinle dengeliyorsundur sıkıntı yapma, bende seni spor yaparken gorup gaza gelmek istiyorum motıve ediyordun ne guzel ❤️ sabahları 20 dk spor yapıyorum ben artık, adam oldum yola geldım 😁

Latiii lokumum sen eminim ki enerjik halinle dengeliyorsundur sıkıntı yapma, bende seni spor yaparken gorup gaza gelmek istiyorum motıve ediyordun ne guzel ❤️ sabahları 20 dk spor yapıyorum ben artık, adam oldum yola geldım 😁
Ay ne guzel 😍 ama senin yapabildiğin sagliklı beslenmeyi kimse yapamaz o konuda efsanesin bide spor manken mi olucan basımıza 🤣

Ay ne guzel 😍 ama senin yapabildiğin sagliklı beslenmeyi kimse yapamaz o konuda efsanesin bide spor manken mi olucan basımıza 🤣
Tek saglıklı beslenmede yetmemeye baslıyormus kuzum resmen vucut salıyor Bı yastan sonra kendisini haklıymışsın spor dınc tutuyor dipçik gibi 😊

Kizlarrrrrrrr selamlarrrrrrrrr

Ben hem kilo veemek istiyorum hem de aynada kendimi begenmek istiyorum su an hic begenmkyorum olculerim cok kotu

Coook merak ettimm konunuzu ben de geldim :)
Hosgeldiiinnn
Zaaflarınla bas etmene yardımcı oluruz yemek sonrası atıstırmaya, abur cuburda, kacamaga, itinayla overlok çekilir 💪

Merhaba arkadaşlar,daha önce sizi takip edip arada yazıyordum ama daha önce kk güncellemesinde konu listemden düştüğünden gelemiyordum.bende yeniden başlayayım sizinle sağlıklı beslenmeye 😊
Hoşgeldin ❤️

Sana yeni çıtırlar getirdim nisacım :KK8: ürkütme :70:
Yok yok sıkıntı yok bak şuradan kuş gecıyor der dikkat dagıtır yaparım yapacağımı 🤭
Eee yaz geldi yiyecek bırsuru abur cubur soguk asitli ıcecek dondurma var 1 senedir evdeyiz bu sene isimiz zor 😁

Back