• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Kızlar, how is it going? :sampiyon:
bende iyi valla şimdi liliy sabriyi yaptım hemen kahvemı yaptım uzandım sımdı temızlık benım işim kadiri izleyıp bıraz ınsanların pıslıgını ayıplayıp kınamak ıstıyorum :KK70:
regl olunca hayat vizyonum gudubetden hallice

sen napıyorsun nasılsın

bu arada sabah kahvaltı yapmadım canım ıstemedı
oglen 2 yumurta hasladım ıcıne bır tutam maydanoz 1 ınce kucuk taze sogan dogradım tuz ve pul bıber ekledım karıstırdım
onu kasıkladım yedım
sonra da ceyrek muzu dılımledım ıcıne dovulmus fındık ve 2 yemek kasıgı toz kakao 1 yemek kasıgı hındıstan cevızı ekledım rondodan cektım elde yuvarladım fıltre kahvenın yanına da onu yedım

suan turk kahvesı ıcıyorum

aksam da sarımsaklı yogurt ve közlenmıs patlıcanı opusturucem meze yapıcam
yanına da tavuk bud haslarım
hasladıgım o tavuk budu marula sararım domates ve kurdanla suslerım
bugun antın kuntın ısler pesındeyım :D

bende iyi valla şimdi liliy sabriyi yaptım hemen kahvemı yaptım uzandım sımdı temızlık benım işim kadiri izleyıp bıraz ınsanların pıslıgını ayıplayıp kınamak ıstıyorum :KK70:
regl olunca hayat vizyonum gudubetden hallice

sen napıyorsun nasılsın
Benim de bugün işler daha sakin, bdv damarlarıma işledi :KK70:

Son düzenleme:
bu arada sabah kahvaltı yapmadım canım ıstemedı
oglen 2 yumurta hasladım ıcıne bır tutam maydanoz 1 ınce kucuk taze sogan dogradım tuz ve pul bıber ekledım karıstırdım
onu kasıkladım yedım
sonra da ceyrek muzu dılımledım ıcıne dovulmus fındık ve 2 yemek kasıgı toz kakao 1 yemek kasıgı hındıstan cevızı ekledım rondodan cektım elde yuvarladım fıltre kahvenın yanına da onu yedım

suan turk kahvesı ıcıyorum

aksam da sarımsaklı yogurt ve közlenmıs patlıcanı opusturucem meze yapıcam
yanına da tavuk bud haslarım
hasladıgım o tavuk budu marula sararım domates ve kurdanla suslerım
bugun antın kuntın ısler pesındeyım :KK70:
ay hepsi çok leziz geliyor kulağa, keşke benim olsa :D

çok güzel tarifler var
bu cuma, yani yarın taşınıyorum
pazar gibi düzenimi oturtup başlıyorum allahın izniyle
alkol de yok de mi

çok güzel tarifler var
bu cuma, yani yarın taşınıyorum
pazar gibi düzenimi oturtup başlıyorum allahın izniyle
alkol de yok de mi
hayırlı olsun sans getırsın yenı ev yenı duzen yenı enerjı :)
alkol gunluk sureklı ıcılmıyordur sanırım ozel gunlerde bınde bır alınan alkol sıkıntı olmaz arada bır kacamak yedıgınız meyve gıbı hergun vıskı ıcıyorsanız kalorısı yuksek oldugundan yazık olur :)

Evet yaa, iner elbet bir gün dedim ama asla inmiyor galiba. Dermokozmatik tam olarak ne oluyor diyicem de, caheletim belli olmasın demiyorum 😜
anam babm bioderma, la roche posay faln işte samsonum, en azından arge labları bilmemneleri olan, bildiğimiz regülasyonlu markalar olsun didim. korelilerin de bayaa sağlam ürünleri var ama çok pazarlama yapıyorlar ve trde pahalılar artık :( ki üni yıllarımda f/p oranı iyi diye kullanırdım kore, şimdi lüks oldular başımıza

Selam kızlar sizlerin bilgisine tekrar danışacağım🤗🤗🤗

Şimdi ben bb glow yaptırqcktım yalnız yaptıracağım yer tanıdığım oluyor havanın sıcak olduğunu ve iyi sonuç alabilmem için Eylül ekim ayını önerdi adanada yaşıyorum😁😁 ki çok sıcak o zamana. Kadar bana travsiyeniz var mı

Ama şu ki ben esmer biriyim ve göz altım ve üstü mor çene kısmı da daha koyu

Cilt tonu eşitleyici ya da ten rengi tonunu açıcı düzenli krem kullanabileceğim marka ya da krem önerebilir misiniz🤗🤗🤗

Şimdi ben bb glow yaptırqcktım yalnız yaptıracağım yer tanıdığım oluyor havanın sıcak olduğunu ve iyi sonuç alabilmem için Eylül ekim ayını önerdi adanada yaşıyorum😁😁 ki çok sıcak o zamana. Kadar bana travsiyeniz var mı

Cilt tonu eşitleyici ya da ten rengi tonunu açıcı düzenli krem kullanabileceğim marka ya da krem önerebilir misiniz🤗🤗🤗
Leke ciddi sorun uzuuuun suren sabır gereken cok duzenli kullanman gereken urunler var ve lekesıne gore degısır kullanacağın urunler de cok etkili urunler oldugundan once cıldıyenın gormesı gerekir yaz mevsiminde de kullanamazsın Cogu urunu... uzman kısı lekeyi gorup ona gore etken onerecek
Goz cevresı morluk ıcınde kafeınlı urunler etkili olur

Gunes kremı evin ıcınde bıle uygulanmalı adanada yasıyorsun birde bende antepdeyım adanayı ıyı bilirim evde TV karsısında bile bronzlasıyor insan, cilt bakım urunlerı de kullanmalısın ama oda ayına gore degısır
Kesinlikle dermotologa gitmelisin o lekelerle hemen bas etmezsen ilerde canını sıkar haberin olsun

Bırde bence ben yerınde olsam madem leke sorunun var Ekim sonu Kasım bası dermatolog eslıgınde seneye yaza kadar yanı bu 1 seneyi cildine ada 1 sene sonra durumuna gore bb glow yaptırırsın en az 1 sene duzenli işlem gerekir lekelere bb glow lekeye cozum olmaz renk esıtsızlıgı ıcın yaptırmak istiyorsun sanırım o daha cok renk vermek ıcın yuzunde hafif pudra varmıs gıbı duruyor bb glowda

Leke ciddi sorun uzuuuun suren sabır gereken cok duzenli kullanman gereken urunler var ve lekesıne gore degısır kullanacağın urunler de cok etkili urunler oldugundan once cıldıyenın gormesı gerekir yaz mevsiminde de kullanamazsın Cogu urunu... uzman kısı lekeyi gorup ona gore etken onerecek
Goz cevresı morluk ıcınde kafeınlı urunler etkili olur

Gunes kremı evin ıcınde bıle uygulanmalı adanada yasıyorsun birde bende antepdeyım adanayı ıyı bilirim evde TV karsısında bile bronzlasıyor insan, cilt bakım urunlerı de kullanmalısın ama oda ayına gore degısır
Kesinlikle dermotologa gitmelisin o lekelerle hemen bas etmezsen ilerde canını sıkar haberin olsun

Bırde bence ben yerınde olsam madem leke sorunun var Ekim sonu Kasım bası dermatolog eslıgınde seneye yaza kadar yanı bu 1 seneyi cildine ada 1 sene sonra durumuna gore bb glow yaptırırsın en az 1 sene duzenli işlem gerekir lekelere bb glow lekeye cozum olmaz renk esıtsızlıgı ıcın yaptırmak istiyorsun sanırım o daha cok renk vermek ıcın yuzunde hafif pudra varmıs gıbı duruyor bb glowda
Canım lekelenme değil de gör azltı morlupu ve çene kısmında hafif karartı var kafein aslında cola ve kahve çok tüketiyorum onun da etkisi olabilir

Ama dediğin çok doğru Adana gerçekten çok sıcak bir defa dışarı çıkmak bile karartıyor yakıyor resmen

Günlük önerdiğin güneş kremi markası var mı

Yaşım 32 oldu bugüne kadar aslında cildim hiç bakmadım

Bu saatten sonra düzenli günlük rutin kullanabileceğim parçalarım olsun istiyorum nemlendirici temizleyici tonik filan

Senin bakım fotolarını gördüm gerçekten de çok ilgilisin🤗🤗🤗

Dün cilt temizliğine gittim ayda 1 gitmek istiyorum düzenli olarak

Cildimde sivilce siyah nokta hiç yok

Canım lekelenme değil de gör azltı morlupu ve çene kısmında hafif karartı var kafein aslında cola ve kahve çok tüketiyorum onun da etkisi olabilir

Ama dediğin çok doğru Adana gerçekten çok sıcak bir defa dışarı çıkmak bile karartıyor yakıyor resmen

Bu saatten sonra düzenli günlük rutin kullanabileceğim parçalarım olsun istiyorum nemlendirici temizleyici tonik filan

Icınde kafein ıceren goz kremlerı ıyı gelir demek istedim canısı, goz altı morluklarının da cesıtlerı ve nedenlerine gore urunler var oyle buyuk bır derya deniz ki leke ve goz altı morlugu gercekten uzman bilgisi isteyen konular cunku yanlıs urunle yuzundekı o lekelenme kocaman olabılır ve daha koyulasabılır cilt yapısı, lekenin yapısı çapı, kac senelik oldugu, kullandığın cilt bakım urunlere etkılesımı hepsı butun... sana urun onersemde isine yaramaz tek urun cozmez cunku yaz bitince aha bha yapman gerek haftada 3,4 kere bu tarz asitler ve leke acıcı asitleri cilt tipine gore kullanman gerek c vitamini kullanman gerek belki doktor eczanenin yapmasını isteyecegı krem ilac olabılır asla asit kullanma diyebilir, cıldıyeye git bence ınankı ıyıkı gelmısım diyeceksin lekeli ciltlere ozel gunes kremlerını de onerır gidip direkt boyle sıkayetım var cilt tonum Esit olsun goz altım morlugu gitsin ve cildime lekeme uygun gunes kremı istiyorum diyeceksin 🤗
Annem estetısyendı 20 sene yaptı bu işi bak sivilce gozenek siyah nokta desen daha kolaydı cilt tipime gore gunluk bakım desen kolaydı ama gunese hassasiyet gosteren cok cıddı etki ıceren bir bakıma ihtiyacın var adanadasın 😊 cok tehlikeli olur buradan alacağın onerı yuzun yanabilir

Cilt temızlıgıne ne kullandılar sordun mu peelıng falan mı? Cilt bakımından sonra yuzune gunes kremı surmeden eve gittiysen yuzun gunes lekesi olabilir mesela seni uyardılar mi kullandıkları ıcerıkler neydi mutlaka sor not al derim 🥰

IMG_20210529_115516.jpg
dondurulmuş muz ile yaparsanız dondurma, normal muz ile yaparsanız puding olur
Rondodan çektim
IMG_20210529_115516.jpg

IMG_20210529_115535.jpg

Toz kakao ekledım isteyen bal koyabılır bence gerek yoktu muzun sekerı yetti bize
IMG_20210529_115555.jpg

Ben fındıklı severim 😍
IMG_20210529_115610.jpg

afiyet olsun nisam sadece dondurulmuş muz ve kakao ile oluyor mu
bence oluyor yanı tatlı ıstegını kesıyor
ben ustune fındık koydum
erhan damla cıkolata koydu
ahsende renklı pasta suslemede kullanılan sekerler varya onlardan susledı hepımız yedık
ben hıc sekerlı bırsey yemedıgım ıcın bana cok sekerlı bıle geldı
ama sen ıstersen ıcıne 1 tatlı kasıgı bal ekleyebılırsın

muzu dılımledım yaglı kagıtda srdım buzdolabı posetıne koydum 1 gece buzlukta dondu
sonra dılımlenmıs muzları rondoda cekınce zaten dondurma kıvamına gelıyor
toz kakaoyu dondurma kıvamında ekleyıp kasıkla ıyıce yedırdım tam dondurma oldu
ısın guzel yanı dondurma hemen erıdıgı ıcın cabuk yemek zorunda kalıyorsun ne yedıgını anlamıyorsun
bu hemen erımıyor cok katı pudıng kıvamına gelıyor erıdıgınde
en erımıs halı pudıng gıbı

ılk sayfada bunun muz cıkolata versıyonu var
normal muzu dılımleyıp toz kakao serpıp yıyorsun
ıstersen bunu rondodan cektın ya ıcıne fındık kakao ve hındıstan cevızı ekleyıp elde yuvarlayıp ustune yıne kakao serpıp yıne yıyebılırsın pratık tatlı

ya da dırekt muzu dılımledın
fındıgı rondodan cektın ıcıne 1 tatlı kasıgı bal 1 yemek kasıgı kakao ekledın yıne rondodan cektın
muzun ustune bu harcı koydun yersın yıne tatlı olur

kafana gore ekleme cıkarma yapabılırsın neyle nasıl yapsan oluyor

Back