yaşadıgına şükret bence ben ölüyordumAma itiraf edeyim titriyorum yaparken
Tam nisalık menü bu on puan on puan on puan :)) afiyet şifa olsunDünkü öğle menüm,
-4 şiş tavuk şiş
-salata
-yoğurt
------------------------------------
Dünkü akşam menüm,
-1 bardak ekşi ayran
-1 tabak yoğurtlu ıspanak
------------------------------------
Dünkü ekstralar,
-1,5 litre su
-3 kahve
-1 çay
nobaharim annem hep buzluğa atar kestirdiği peynirleri, böreği de şahane oluyor bu peynirinOfff Nisa çok güzel tariflerellerine sağlık
ben peyniri diyet için yaptım, çok ta çıkmadı:/ ama çok lezzetli oldu gerçekten.
diyetim bitsin, ilk iş pişi yapmak, sonra da bu tarif olacak
Mihonun remezan ayında ortalıktan tüymesi ne anlama geliyordu samsonum senceÇok güzel noktalara değinmiş, ayrıca nasıl fit, canlı duruyor, bayıldım. Acil spora başlamam lazım benim de. Miho ile egzersizlere devam ediyor musunuz siz?
sen topluyorsun gerı ya sıkıntı etme :)Nisam balkon çok güzel olmuş yaz dekoruna geçmişsin :)) senin evin resimlerine bakarken huzur doluyorum ya eline sağlık valla.
Günah çıkarmaya geldim bi deramazanda sporu da bıraktım canım neyi istiyorsa yedim, her gün tatlı yedim (burada sadece bir ilçeye has tahinli bir tatlı var onu özellikle) sonuç +2 kilo ile çıktım oruçtan eski beslenme düzenime döndüm, 1 kilosunu verdim kaldı bir kilo haftaya gider o da. spora da tekrar başlayacağım yarın itibariyle ama max 15 dk tabi, bizim şu iki videoyu yapacam yine.
Canım, ben suyunu sormak istemiştim aslında ama soramamışımnobaharim annem hep buzluğa atar kestirdiği peynirleri, böreği de şahane oluyor bu peynirin
Haftaya görev tamamlanacak nisam :))sen topluyorsun gerı ya sıkıntı etme :)
ayyyy ben suyunu dedıgını okumamısım yaaa ozur dılerımCanım, ben suyunu sormak istemiştim aslında ama soramamışım
peynir bitti nerdeyse:) suyu da döktüm. Suyu peynir altı su gibi değil, süt gibi bembeyaz kaldı, ziyan etmeyip kullansam dedim ama olmadı.
çok teşekkürler
Suyunu bende dökmem hatta annem de çok yapar sık peynirini yoğurdunuayyyy ben suyunu dedıgını okumamısım yaaa ozur dılerım
peynır gıbı algıladım keske o an deseydın ya gozun mu bozuk tekrar oku nisa dıyeeee
suyu da dondurulurdu corbalara pılavlara fırın yemeklerıne katılırdı
kısmet
Yaaaaaa karnım ağrıdı gülmektenyaşadıgına şükret bence ben ölüyordum
yerde cırpındıgımı hatırlıyorum kaldım yerde öyle erhan lutfen benı kaldır yataga koy mumkun degıl yuruyemem ayagım nerede erhaaan dedım 5 dk sonra
Bunu duyduğuma cooook sevindim o meyveli yogurdu dondurup dondurma olarak yiyoruzBu arada meyveli yoğurt denedim bugun ilk sayfadaki tariflerden oğlum severek yedi ara öğün olarak verdim 2 öğün güzel oldu tesekkür ederim
oğlumda dondurma da yapalım bundan dedi onu da yapacağım mutlakaBunu duyduğuma cooook sevindim o meyveli yogurdu dondurup dondurma olarak yiyoruz
Ilk sayfadaki tatlı ve tuzlulardan da dene seveceksiniz eminim
erhan bana yakında yer yatagı yaparsın karyola yer kaplıyor dıye oraya dogru gıdıyoruz tırsıyorum dedıBence şahane Nisa! Bayılıyorum böyle ferah ferah, ne eksiği ne fazlası olmayan mekanlara.Renkler ve ışık zaten müthiş, çok huzurlu duruyor maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?