Bu sabah bunun üzerine bir şey okudum. "Planlamamız, çabalamız bizim duamız sadece, buna ihtiyacım var, bunu istiyorum diyoruz. Ama her şeyi kontrol altında tutabilen, tüm faktörler Onun idaresinde olan bir "Er-Rahman, El-Alim"var. Bizim ön görmediğimizi O biliyor, O ol derse olacak ve çok şükür ki böyle. Neticeler tamamen bizim elimizde olsaydı vay halimize. Her şeyin en hayırlısını, en güzelini bilene bırakmalı.Ay orta şekerliydi nisam ya, hepsini cevapladım ama bi soruda ters köşe yapmışlar hiç beklemediğim yerden geldi, bir sayfaya yakın essay yazdım ona da ama laf kalabalığıydı açıkçasıdiğerlerini cevapladım ama sonuçta tam puan verecek değiller. Ay inşallah olur ya hayırlısıyla, çok istiyorum çok da emek verdim
Sınavdan çıkınca moralim bozuldu biraz ya, insan böyle zamanlarda hep kötü olayları düşünür ya, benim de neye elimi atsam kurudu şu aralar neden böyle oluyorsadece bu sınav için değil genel olarak sanki uğursuzmuşum gibi hissetmeye başladım ki normalde iflah olmaz bir iyimserim.
Nisa, bu düzenin bir üs boyutu, eşyalar görünmez olmalı, sadece ihtiyaç duyduğun şey o anda ortaya çıkmalı...Eki Görüntüle 2821921
Purest serum ve svr yesıl renk olan serum dan cok memnun kaldım kızlar
Dolap ıclerımı duzenliyorum kendimi oyalayayım zaman gecmıyor
Eki Görüntüle 2821922
Burası da tamam
Eki Görüntüle 2821923
Burayı nasıl adam edebilirim? Fön maşa duzlesdırıcı tarak falan boyle dagınık duruyor ya
Hayırlı Ramazanlar olsun kaçak böcükselam hatunlar özlendiniz
Haklısın samsonum, hayırlı olan olsun inşallah. İyi geldi valla mesajlarınız iyi ki varsınız yawBu sabah bunun üzerine bir şey okudum. "Planlamamız, çabalamız bizim duamız sadece, buna ihtiyacım var, bunu istiyorum diyoruz. Ama her şeyi kontrol altında tutabilen, tüm faktörler Onun idaresinde olan bir "Er-Rahman, El-Alim"var. Bizim ön görmediğimizi O biliyor, O ol derse olacak ve çok şükür ki böyle. Neticeler tamamen bizim elimizde olsaydı vay halimize. Her şeyin en hayırlısını, en güzelini bilene bırakmalı.
Sen de biliyorsun bunu elbet. Sadece hatırlamak gerekiyor bazen. Rabbim duana senin için en hayırlı olacak şekilde cevap versin inşallah
Canııım, yollarımızı kesiştirene şükür. Hiç birşey rastgele, sebesiz olmuyor. Senin için okudum sabah belkideHaklısın samsonum, hayırlı olan olsun inşallah. İyi geldi valla mesajlarınız iyi ki varsınız yaw
Nisa, bu düzenin bir üs boyutu, eşyalar görünmez olmalı, sadece ihtiyaç duyduğun şey o anda ortaya çıkmalı...
canım, acele etme, önce sen tam bi ayaklan inşallah. Sen iyi olmazsan evdeki herkesin hali zor.bız ıyılesemedık kızlar ahsende benım gıbı hastalandı ona da bulastı grıp
erhan saglık ocagına gıttı doktor hepımız ıcın ılac verdı ılac alınca gozum acıldı resmen o kadar sevınmıstım kı regle denk gelmıyor ılk gun oruc tutucam dıye bu seferde ılac kullandıgımdan tutamadım şu işe bak ya nefes alabılecek duzeye geleyım ya yarın ya da en gec obur gun tutabılırım ben ancak
tesekkur ederım canım benımcanım, acele etme, önce sen tam bi ayaklan inşallah. Sen iyi olmazsan evdeki herkesin hali zor.
Güzel beslen, güzel dinlen, yorma kendini ev ile uğraşıcam diye. Rabbim hepinize acil şifalar versin, Ramazan huzur ve bereketiyle gelsin inşallah.
canım kilo hiç sorun değil, max 1 haftaya düzene girersin de bağışıklığa iyi gelecek şeyler yemen lazım.tesekkur ederım canım benım
valla beslenmem cok kotu oldu ılk gun tavuk suyuna corba yaptım ama ondan sonra asla yerımden kalkamadım
erhan dısardan kebap corba beyran falan aldı pılavlar lahmacunlar
burun tıkalı koku alamıyorum tat yok ne yedıgımı bılmeden yedm hep herseyı karmakarısık
kesın kılo da aldım bu surecte yayuzum yuvarlandı sankı
hayırlı ramazanlar hepimizeNisa, bu düzenin bir üs boyutu, eşyalar görünmez olmalı, sadece ihtiyaç duyduğun şey o anda ortaya çıkmalı...
Hayırlı Ramazanlar olsun kaçak böcük
Çok şükür, geçmişler olsun canım tekrar. Ben de cumartesi karantinaları kalktığında yoldan çıkmıştım iyice. Geçenlerde yeniden düzene gireceğim diye niyetlendim, sonra da aklımda kalmasın diye neler yediğimi buraya yazarsam Antepe yol olurbugun daha ıyıyım kızlar
aksam yedıgım lahmacunların vıcdan azabı ıcımı tırmalasa da3 senede ılk kez 1 hafta cozuttun nisa toparlarsın korkma dıyerek kendımı tesellı edıyorum
buyuk ıhtımal yarından sonra orucumu da tutmaya baslarım kendımı kotu hıssedıyorum cunku
afiyet olsunÇok şükür, geçmişler olsun canım tekrar. Ben de cumartesi karantinaları kalktığında yoldan çıkmıştım iyice. Geçenlerde yeniden düzene gireceğim diye niyetlendim, sonra da aklımda kalmasın diye neler yediğimi buraya yazarsam Antepe yol olur
Bu arada, yedim listeden sildim bir olay yokmuş, aksine daha çok aklıma takıldı bazıları. Şu meselaa
Eki Görüntüle 2824950 çikolatalı kuru baklavaaa, fena çok fenabir taşla kaç kuş
amin canımHayırlı rmazanlar kızlarımmm allah oruçlarımızı kabul etsin :)
Nisam geçmiş olsun iyisin şimdi dimi
Ya bu konuda çok farklı görüşler var ama ben regl iken de tutuyorum 3 senedir nisam. kuranda adetliyken tutulamayacağına dair bir ayete rastlamadım :/amin canım
ıyıyım cok sukur mıs gıbı yıkandım temızlendım sahurlugumu sımdıden yaptım hatta keyıf kahvemı ıcıyorum sımdı
sonra gece 2 ye kadar sadece habıre su ıcerım
cok sukur orucumu tutabılıcem artık
yemın ederım annemın en sevdıgı vazoyu kırmısımda saklamaya calısıyormusum gıbı yuhaf hıssettım tutamayınca dedım oruc tutmalıyım yanlıs yapıyormusum hıssı benı daha cok hasta edecek
oruc tutulamaz lafı nereden cıktı hep merak etmısımdırYa bu konuda çok farklı görüşler var ama ben regl iken de tutuyorum 3 senedir nisam. kuranda adetliyken tutulamayacağına dair bir ayete rastlamadım :/
İyi aman iyileştiysen bi an covid oldun diye korktum yaw :)) ben de sahurumu şimdi yaptım suya abanıyorum
Gusül yokken de oruç tutulabilir dinen bi sakıncası yok. Namaz kılınmaz ama oruç tutulur, en azından araştırdığım kadarıyla bu sonuca vardım. Niyetim doğrusunu öğrenmekti araştırırken inşallah doğruyu yapıyorumdur :))oruc tutulamaz lafı nereden cıktı hep merak etmısımdırsanırım gusul sartı var dıye bılıyorum ama bılgım olmayan konular ya o yuzden bırsey dıyemıyorum sonucta nıyet onemlı kotu bırsey yapmıyorsun netıcede ıcın rahat olması onemlı oruc tutmanın anlamı ıcın gusul aranmamalı bence de
cok sukur covıd degılım ya olsam kesın anlardım dımı bana kesın covıdsın dıyenler oldu da olsam anlardım heralde dıye dusunuyorum
Ojgeldiniz :)) kendimce sağlıklı beslenmeye çalışan biri olduğumu söyleyebilirim, yeri gelir hamur işi tatlı vb yediğim de olur ama dengeleme işini öğrendim en azından, bildiklerimin %70ini nisadan öğrendim :)) kalan %30 da instadaki youtubedaki doktorlar işte, yavuz yörükoğlu ve ayşegül çoruhlu favorim.Herkese merhaba
Mihail Zoscenko tavsiyesi üzerine buradayım.
Topiği daha önce görmüştüm fakat yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum.
Konu sahibesi N nscckts , bana da destek olacağını umuyorum. Zira ben, bu sağlıklı beslenme işini hayatmda 1 kez uygulayabilmiş, bir daha da yanından bile geçememiş, iradesiz, defalarca başlayıp, bozan bir şahsiyetim.
Motivasyonumu buradan aldığım destekle yüksek tutmak ilk amacım.
Oruç da tutuyorum ama bunu bahane etmeden bu akşamdan başlamak istiyorum.
Allah'ım sen yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?