• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Yaaa kimsin kimsin 😁 izliyormusum arkadas lıstemdesın oyle herkesi listemede eklemem ben, demek ki sevdıgım birisin ama nick farklı
Bu nick degısım yasaklanmalı 😊
hahahahah
ama yazdıklarımdan kim olduğunu anlarsın sandım . emojimden falan

demirleke

yok canım isim değiştirmedim .
önce 2009 da adilemir olarak 6 yıl kullandım
sonra pasif oldu hesabım . bi sebeple.
uzun süre.
sonra demirleke aldım yeni hesap . bi ara gördüm ki (eski mesajdan bi şey bakarken) adilemir geçici pasif kaldırılmış . baya baya aktif görünüyorum.

kazen e yazdım
sağ olsun o da iki hesabı birleştirdi. aslında ikinci hesap yasak . bunu da biliyorum ama arkadişlerimden de ayrılamazdım . onlara yazmak için mecbur kaldım.yeni hesap açtım.:dua:

hahahahah
ama yazdıklarımdan kim olduğunu anlarsın sandım . emojimden falan

demirleke

yok canım isim değiştirmedim .
önce 2009 da adilemir olarak 6 yıl kullandım
sonra pasif oldu hesabım . bi sebeple.
uzun süre.
sonra demirleke aldım yeni hesap . bi ara gördüm ki (eski mesajdan bi şey bakarken) adilemir geçici pasif kaldırılmış . baya baya aktif görünüyorum.

kazen e yazdım
sağ olsun o da iki hesabı birleştirdi. aslında ikinci hesap yasak . bunu da biliyorum ama arkadişlerimden de ayrılamazdım . onlara yazmak için mecbur kaldım.yeni hesap açtım.:dua:
Tabi yaaaa uc coocuklu yazını gorunce acaba? Dedım emin olamadım 🤗 hosgeldin, ozlemısız senı nasılsın

Nisaaa gözlerime inanamıyorum ağzım açık kaldı nasıl yaptın o masayı öyle ya 😍 eline sağlık yaw valla çok güzel olmuş hem ahşap çok güzel yumuşatmış odayı, yeni mobilya renklerine daha güzel uymuş. Yalnız o ahşap desen nasıl ortaya çıkıyor hala inanasım gelmiyor 😄😄 lake masaya ahşap desen mi yaptın ciddi ciddi 😳

Nisaaa gözlerime inanamıyorum ağzım açık kaldı nasıl yaptın o masayı öyle ya 😍 eline sağlık yaw valla çok güzel olmuş hem ahşap çok güzel yumuşatmış odayı, yeni mobilya renklerine daha güzel uymuş. Yalnız o ahşap desen nasıl ortaya çıkıyor hala inanasım gelmiyor 😄😄 lake masaya ahşap desen mi yaptın ciddi ciddi 😳
Valla dunyanın en basit seyı denesen amaan bu muymus dersin 😁 yapmak maksimum 10 dk surdu masada

Masayıda böyle yaptım
Eki Görüntüle 2812728 boyleydı eskiden
Eki Görüntüle 2812729 rölyef pastayı boyle fırcayla sürdüm ve Budak taragı ile taradım dokulu desen için Eki Görüntüle 2812730
Kurudu 1 gun surdu kuruması Eki Görüntüle 2812732
Eskitme kremini sürdüm glazing ile karıstırarak cunku ustunde istediğim gibi calısmak istedim renk tonu az olsun dediğim yerde sungerle bastırarak sildim koyu olsun istediğim yere bastırmadım
Eki Görüntüle 2812734
Kurumasını 2 gun bekledikten sonra vernikledim
Son hali Eki Görüntüle 2812735
Eline sağlık canım ❤️

yag bazlı temızleyıcı aldım
sıyah noktalara ıyı gelırmıs yag yagı soker mantıgı dıyor çisem
Heimish All Clean Balm - Makyaj Temizleme Balmı 120 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol en cok bunu tavsıye etmıs bunu da aldım bı bu kldı denemedıgım zaten su sıyah nokta derınlemesıne temızlık ıcın bırde gerıye derı naklı kalıyor :KK70:
Çisemin favorettosu o nisam biliyosundur :)) ben yves rocherin yağını kullanıyorum, yağ yoksa da normal temizleme jeliyle çift aşamalı temizlik yapıyorum :D

Çisemin siyah noktalar için feedy metodu mu öyle bi yöntemi vardı, kil maskesiyle falan yapıyordu baktın mı hiç ona?

Çisemin favorettosu o nisam biliyosundur :)) ben yves rocherin yağını kullanıyorum, yağ yoksa da normal temizleme jeliyle çift aşamalı temizlik yapıyorum :D

Çisemin siyah noktalar için feedy metodu mu öyle bi yöntemi vardı, kil maskesiyle falan yapıyordu baktın mı hiç ona?
Hee o yontemını de denemıstım cıkmadı ya
Sanki cukur acip ıcıne toprak atmıssın gıbı yanak ve burun ustum
Cenemde beyaz kapalı komedon
Zaten yaglıoglu yaglı cıldım sımdı temızlesem 20 dk sonra yine fıskırır
Ozellıkle de nazik cilt kurutmayan jel kullanırım ki sebum uretmesın cıldım dıye
Senelerdir asla kurtulamadım 20 senelik siyah nokta düşün 😁
Bu hemish kargoya verildi bugun, bundan memnun kalmazsam birde banila co clean it zero varya dunya da 3 saniyede bir satan ürün 😁 onun mavi veya yesıl rengini denerim
Ondanda memnun kalmazsam Allaha emanet artık siyah noktama zil takar oynarım 😁

IMG_20210402_123141.jpg
son zamanlarda kullandığım yıkama jelleri bunlardı cok nazikler hafifler kopurmeyen formda ph da uygun
Ama t bolgemde etkili degıl ıcten temizlemıyor sımdı gunes kremı kullanıcam biliyorum ki arındırmıcak hele hemish sonrası ikinci adımı asla gerceklestırmez gıbı sonra gelsin kistik sivilceler

Cildimi yeterince dinlendirdim rutin oluşturmaya geçeyim dedin anlaşılan nisam :)) epey şey aldın bu aralar güzel ama hepsi boşa gitmez.
Ben siyah noktaları sıkıyorum direkt ya, sadece temizleme yeterli olmuyor. Retinol de azaltıyor epey siyah noktayı zaten.
aynen balım durdum durdum sımdı dırekt girişiyorum cıldıme :D

ben hıc asıt kullanan bırı degılım o kısımlara gecemedım bıle bha aha asıtleerde ıyı gelır ama aynı zamanda asırı hassas ve alerjıye meyıllı oldugumdan gunes bende dırekt yakıcı etkı de olusturdugundan ve bu zamana kadar gunes kremı de kullanmadıgımdan cesaret edemedım bu zamana kadar 1 kere c vıtamını oranı en az olan serumdan kullandım kışın o da cok sıvılce yaptı :D ama cılt tonu esıtsızlıgıme ıyı geldı burun kenarlarım falan daha kızarık benım onları sankı dızgınledı

aldıgım purest serumu da ozellıkle sectım oranları dusuk dıye :D sımdı onu kullanıcam alıssın sonra yaz sonunda asıtlere gecıcem su kan asiti varya yuze kan surmussun gıbı olan , bence o benı paklar :D

benım sıyah noktalar arsız sıkıyorum ıcınden seffaf beyaz yag cıkıyor sıyah nokta yerınde duruyor :D utanması yok hıc arkası gelenlı mubarek tehtıt gıbı yuzumde

bırde uzun sure sadece yıkama jelı kullandım gunde 1 kere ekstra costular keske esmer olsaydım ne guzel yaglı cıltle daha saglıklı dururdum
yuzumde her renk var lekem yok ama kızarıklık var solgunluk var sıyah nokta var ne bılım saglıksız duruyor sevmedım kendımı :D

aynen balım durdum durdum sımdı dırekt girişiyorum cıldıme :KK70:

ben hıc asıt kullanan bırı degılım o kısımlara gecemedım bıle bha aha asıtleerde ıyı gelır ama aynı zamanda asırı hassas ve alerjıye meyıllı oldugumdan gunes bende dırekt yakıcı etkı de olusturdugundan ve bu zamana kadar gunes kremı de kullanmadıgımdan cesaret edemedım bu zamana kadar 1 kere c vıtamını oranı en az olan serumdan kullandım kışın o da cok sıvılce yaptı :KK70: ama cılt tonu esıtsızlıgıme ıyı geldı burun kenarlarım falan daha kızarık benım onları sankı dızgınledı

aldıgım purest serumu da ozellıkle sectım oranları dusuk dıye :KK70: sımdı onu kullanıcam alıssın sonra yaz sonunda asıtlere gecıcem su kan asiti varya yuze kan surmussun gıbı olan , bence o benı paklar :KK70:

benım sıyah noktalar arsız sıkıyorum ıcınden seffaf beyaz yag cıkıyor sıyah nokta yerınde duruyor :KK70: utanması yok hıc arkası gelenlı mubarek tehtıt gıbı yuzumde

bırde uzun sure sadece yıkama jelı kullandım gunde 1 kere ekstra costular keske esmer olsaydım ne guzel yaglı cıltle daha saglıklı dururdum
yuzumde her renk var lekem yok ama kızarıklık var solgunluk var sıyah nokta var ne bılım saglıksız duruyor sevmedım kendımı :KK70:
Benim yüzümde de güneş lekesi çok çıkar, siyah noktam olur, zaten derim ince hemen hassaslaşır kızarır falan :)) çoğu kişide birinden biri oluyor işte bilip ona göre davranmak lazım. o aldığın b vitaminli (niacinamide) iyi gelecek bence nisam, ben de b vitamini toz halinde var tonik veya distile suya karıştırıp fısfıs yaparım arada yüzüme.

Kırmızı ordinary aha/bha serumu sanırım, ona iyi diyorlar baya nisam. retinoik asit yeterince güçlü bir aktif olduğu için yanına b vitamini dışında bişey kullanmıyorum pek ben, zaten retinol uzun vadede leke, siyah nokta, yenilenme hepsinde etkili ama cildimi alıştırması epey zor oldu bende. 1 sene olacak neredeyse yeni yeni anlaşmaya başladık :))

Hello!! Hayırlı haftalar olsun bizim hatunlar :KK24: Güzel yiyin için, çaylar kahveler eksik olmasın gün içinde; Ramazan count down başladı :rolleyes:

Nisaa ne çok şey almışsın öylee. Şifa olsun, güzellik olsun inşallah :KK200:

Hello!! Hayırlı haftalar olsun bizim hatunlar :KK24: Güzel yiyin için, çaylar kahveler eksik olmasın gün içinde; Ramazan count down başladı :rolleyes:

Nisaa ne çok şey almışsın öylee. Şifa olsun, güzellik olsun inşallah :KK200:
inşallah canım benım :KK68:

yaa ramazan gelecegı ıcın cok mutluyum cok sevıyorum
bugunde regl oldum genelde ramazanın ılk gunlerı regl olurdum ben cok sukur bu sene ramazanı karsılayacagım :D

sımdı kahvemı yaptım temızlıgımı bıtırdım bugun keyfım yerınde anlayacagın benım ıcın hafta guzel basladı

inşallah canım benım :KK68:

yaa ramazan gelecegı ıcın cok mutluyum cok sevıyorum
bugunde regl oldum genelde ramazanın ılk gunlerı regl olurdum ben cok sukur bu sene ramazanı karsılayacagım :KK70:

sımdı kahvemı yaptım temızlıgımı bıtırdım bugun keyfım yerınde anlayacagın benım ıcın hafta guzel basladı
Hahahaha geleneksel ramazan reglini oldun demek :D geçen sene de ilk günü akşam iftara doğru mu olmuştun öyle bişeydi dimi nisam

Back