- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
Bu sabah bunun üzerine bir şey okudum. "Planlamamız, çabalamız bizim duamız sadece, buna ihtiyacım var, bunu istiyorum diyoruz. Ama her şeyi kontrol altında tutabilen, tüm faktörler Onun idaresinde olan bir "Er-Rahman, El-Alim"var. Bizim ön görmediğimizi O biliyor, O ol derse olacak ve çok şükür ki böyle. Neticeler tamamen bizim elimizde olsaydı vay halimize. Her şeyin en hayırlısını, en güzelini bilene bırakmalı.Ay orta şekerliydi nisam ya, hepsini cevapladım ama bi soruda ters köşe yapmışlar hiç beklemediğim yerden geldi, bir sayfaya yakın essay yazdım ona da ama laf kalabalığıydı açıkçası diğerlerini cevapladım ama sonuçta tam puan verecek değiller. Ay inşallah olur ya hayırlısıyla, çok istiyorum çok da emek verdim
Sınavdan çıkınca moralim bozuldu biraz ya, insan böyle zamanlarda hep kötü olayları düşünür ya, benim de neye elimi atsam kurudu şu aralar neden böyle oluyor sadece bu sınav için değil genel olarak sanki uğursuzmuşum gibi hissetmeye başladım ki normalde iflah olmaz bir iyimserim.
Sen de biliyorsun bunu elbet. Sadece hatırlamak gerekiyor bazen. Rabbim duana senin için en hayırlı olacak şekilde cevap versin inşallah