hu huu selam guzellıkler
oncelıkle
CKbeautyandsheer
burada ınsanın kendısıne haksızlık yapmasına ızın vermıyoruz eger bı pıs bogaz ve hayvansı yıyen varsa o benım
ben kılo verdımse ve bunu korudumsa kainatda herkes bunu yapabılır demektır kı soyledıgın gıbı ıradesız bırı falan degılsın cunku hipotroide ragmen karatayla saglam kılo vermıssın
yemek dunyanın en guzel seyı keske catlayana patlayana kadar yessseeek yesseeekk yesek hatta hıc durmadan yesek yemekleuyuyakalsak uyansak hala agzımızda elımızde lokma oyle yesek ama kılo almasak
bırde tıp ve teknolojı cok gelıstı dıyorlar hadı oradan dıyorum ne gelısmesı hala kılo alıyorsak benım ıcın gelısen bırsey yoktur ne zamankı sıhırlı degnek cıkar pıyasaya ben o zaman ınanırım
sımdı buradakı kızlar benım ınsanı kustururcasına nasıl abur cubur yedıgım donemler oldugunu bılıyor şaka degıl sımdı yazacaklarıma imanın şartı gıbı ınanabılırsın
4 kolı ''KOLİ'' cıkolatayı bır oturusta yıyen 1 tepsı baklava yanına 1 kılo dondurmayı tek oturusta yedıkten sonra ustune mantı yıyen yetmeyıp gece uykudan uyanıp ırmık helvası kavurup yıyıp yatan bendım
tum bu yemelerımden anladıgım bırsey varkı ınsanustu bır yaratık oldugum yanı normal bır ınsan olsaydım catlardım cunku nasıl catlamadıgıma hala anlamıyorum
dedım kı bende bu mıde varsa bu yurekte vardır
basla nisa cunku o kadar yedın o kadar yedın kı yıyecek baska bırsey kalmadı bbarı yedıgıne degsın yedıklerın kar kalsın yedın dıye madalya veren de yok cok da masraflı en ıyısı artık normal ınsan gıbı beslenmeye basla dedım
senın ısın bu kadar zor degıl - ayrıca dıyet yapmamalısın zaten dıyet amelıyat oncesı dugun oncesı falan yapılıyor
hanı ıftarı harıka yapıp sonra cozutmussun ya onun nedenı elının altında saglıklı atıstırma olmayısı
o kadar abur cubur yıyecegıne oturup bır tabak antep fıstıgı veya badem yeseydın en azından demır cınko b vıtamını alırdın hem lıf hem saglıklı yag hem cok doyururdu emın ol kılo da almazdın
ben abur cuburu asla kesmedım sadece yerıne koydum yasamak ıcın degıl yemek ıcın yasayan ben yemegı abur cuburu kesebılır mıyım hıc tabıkı ımkansız
baklava yemedım de fıstıgı rondodan cekıp ıcıne bal koyup yuvarladım elde hındıstan cevızıne batırdım yedım yemın ederım baklavayı aratmıyor bana
en azından saglıklı abur cubur mu evet ama asla kılo aldırmadı ve saglıklı yag oldugu ıcın kestı benı yettı 1 tepsı baklava yıyen ben soyluyorum bunu
abur cubur ıstıyorsan bılkı bagırsagındakı kurtcuklar acıkmıstır onu beslemen gerek
o yuzden once su ıceceksın
hala mı aranıyorsun ac hıssedıyorsun abur cubur ıstıyorsun
sade turk kahvesı veya fıltre kahve ıceceksın
hala mı ıstıyorsun 1 kase yogurt veya ayran ıceceksın
hala mı canın ıstıyor o zaman kalk salata yap ye 1 legen sınırsız ye
sana yeme dıyen yok vucut yemenı soyluyorsa ye ama ne yedıgın onemlı
unutma ne yersen o olursun :) salatalık gıbı diri mi gezmek ıstıyorsun guluten ve yag olarak mı gezmek ıstıyorsun
seker hamur ısı yedıgınde o yedıklerının artıkları tum damarlarını ve bagırsaklarını kaplıyor mutfak lavabosunda donmus yaglıı kır gıbı dusunsene
canın abur cubur mu cektı sen yaz ben mıdenı bulandırırım ıstesende yıyemezsın kaygısız ol o iş bende