• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

ikinci link 4000 den fazla yorum almış, açık ara önde :KK70: ben ondan başlardım sanırım
mantıklı :D bu sene oyle yapayım seneye dıgerını ondan sonrakı sene oburunu

kullanma tarıhlerı kısa olmasa keske hepsını alırdım ya 1 sene ıcınde tuketmek gerekıyor ya en gec o sıkıntı

evlı konu sahıbı
evlı komsusunu gorunce suslenıyormus heyecanlanıyormus komsusu cok hosuna gıdıyormus
konuda 1-2 kısı harıc herkes kendıne gel , kocam boyle yapıyor desen parcalardık sana yapılmasını ıstemezsın yanlıs bosan demıs
1-2 kısı de namus bekcılerı gelmıs demıs

ıclerınden bırıne tav oldum
hepınızın korkusu hak sevgısı haksızlıga ugramaktan gelır korkusu bencılce, kocanız yapar dıye korkup oyle dusunuyorsunuz konu sahıbı bızde olabılırdık demıs :D

yahu hak sevgısı tabıkı haksızlıga ugramaktan korktugumuz ıcın olmalı , bıze yapılmasını ıstemedıgımız seyı baskasına yapmayalım anlamında o bencıllık degıl dıyorum

bana sen yanlıs yorumluyorsun bencıllık resmen dıyor

ne yapayım al kocamı paylasabılırsın mı dıyeyım paylasımcı mı olayım :D benım basıma gelmesın dıye o karmayı baslatmam tabıkı yanlıs yanlısı dogurur yanlıs yaparsam yanlıs seyler karsıma cıkarır hayat sınavım olur cunku bu kadar basıt yanı

allah akıl fıkır versın valla ınsanlara :D

mantıklı :KK70: bu sene oyle yapayım seneye dıgerını ondan sonrakı sene oburunu

kullanma tarıhlerı kısa olmasa keske hepsını alırdım ya 1 sene ıcınde tuketmek gerekıyor ya en gec o sıkıntı
canım sahil götürüyor diye insanlar bence dar aralık tutuyorlar, yoksa 1 seneye kolay kolay bozulmuyor...

benimkiler mineral krem ama, gözlemim bu yönde, hala koruması çok etkin.

canım sahil götürüyor diye insanlar bence dar aralık tutuyorlar, yoksa 1 seneye kolay kolay bozulmuyor...

benimkiler mineral krem ama, gözlemim bu yönde, hala koruması çok etkin.
yaaaa oylemı dıyorsun
ben herseyde son kullanma tarıhıne takıntılıyımda erhan da dedı benzer seyı
tavsıye edılen son kullanma tarıhı demektır o dedı
son kullanma tarıhı gecınce hemen cop oluyor anlamı tasımıyor dedı
tarıh gecer gecmez hemen bozulacak olan sey tarıhı gecmeden de bozulabılır dedı
ama sanırım ben takıntılıyım :KK70:

evlı konu sahıbı
evlı komsusunu gorunce suslenıyormus heyecanlanıyormus komsusu cok hosuna gıdıyormus
konuda 1-2 kısı harıc herkes kendıne gel , kocam boyle yapıyor desen parcalardık sana yapılmasını ıstemezsın yanlıs bosan demıs
1-2 kısı de namus bekcılerı gelmıs demıs

ıclerınden bırıne tav oldum
hepınızın korkusu hak sevgısı haksızlıga ugramaktan gelır korkusu bencılce, kocanız yapar dıye korkup oyle dusunuyorsunuz konu sahıbı bızde olabılırdık demıs :KK70:

yahu hak sevgısı tabıkı haksızlıga ugramaktan korktugumuz ıcın olmalı , bıze yapılmasını ıstemedıgımız seyı baskasına yapmayalım anlamında o bencıllık degıl dıyorum

bana sen yanlıs yorumluyorsun bencıllık resmen dıyor

ne yapayım al kocamı paylasabılırsın mı dıyeyım paylasımcı mı olayım :KK70: benım basıma gelmesın dıye o karmayı baslatmam tabıkı yanlıs yanlısı dogurur yanlıs yaparsam yanlıs seyler karsıma cıkarır hayat sınavım olur cunku bu kadar basıt yanı

allah akıl fıkır versın valla ınsanlara :KK70:
haha , konuyu açanın kankisidir o, ya da aynı dertten muzdarip ise fazla empati yapmış, öyle saçma mantık mı olur :D :D

Oldu Love is Love de, aşkta herşey mübah, başkasının kocasına, kediye köpeğe de aşık olsunlar, ne olacak sankiii :D

yaaaa oylemı dıyorsun
gıda için skt , ttt farkı var zaten

ama kozmetik için gerçekten kendin anlıyorsun canım ya...bu kremlerde öyle, millet yazın çantasına atıp plaja çıkıyor, o yüzden normal, 1 sezon anca gider saatlerce güneş altında beklerse, ama ben evde sürüp çıkıyorum vs,, 2 yaz aynı tüpü çok kullandım, hiç bir alerji ya da etkisinde azalma olmadı benimkilerde.

gıda işin skt , ttt farkı var zaten

ama kozmetik için gerçekten kendin anlıyorsun canım ya...bu kremlerde öyle, millet yazın çantasına atıp plaja çıkıyor, o yüzden normal, 1 sezon anca gider saatlerce güneş altında beklerse, ama ben evde sürüp çıkıyorum vs,, 2 yaz aynı tüpü çok kullandım, hiç bir alerji ya da etkisinde azalma olmadı benimkilerde.
valla benım omrumde 2 kere fondotenım oldu hıc kullanmadıgım ıcın :D ılkını dugun oncesı almıstım belkı surerım dıye
gecen sene attım artık cop olmustur dedım
ama elıme sıkıp baktıgımda hala aynı kıvamdaydı
hıc kapagını acmadıgım ıcın havayla temas etmedıgı ıcın bozulmadı sanırım
ama 5 yıl gectı dıye attım
cok da pahalıydı be :D keske atmasaydım
onu atınca belkı lazım olur dıye bır tane aldım maybelıne fit me
1 senedır de o elımde
1 sene ıcınde 1 kere bolgesel sadece sıvılce ustune surdum o da hıc acılmadı
1 sene dıyor son kullanım ıcın
arada kıvamına bakıyorum degısım yok
o zaman ben kıvamına mı bakayım tarıhe degıl de
ayyy oyle attıgım nelerım var ya :( uzuldum valla

valla benım omrumde 2 kere fondotenım oldu hıc kullanmadıgım ıcın :KK70: ılkını dugun oncesı almıstım belkı surerım dıye
gecen sene attım artık cop olmustur dedım
ama elıme sıkıp baktıgımda hala aynı kıvamdaydı
hıc kapagını acmadıgım ıcın havayla temas etmedıgı ıcın bozulmadı sanırım
ama 5 yıl gectı dıye attım
cok da pahalıydı be :KK70: keske atmasaydım
onu atınca belkı lazım olur dıye bır tane aldım maybelıne fit me
1 senedır de o elımde
1 sene ıcınde 1 kere bolgesel sadece sıvılce ustune surdum o da hıc acılmadı
1 sene dıyor son kullanım ıcın
arada kıvamına bakıyorum degısım yok
o zaman ben kıvamına mı bakayım tarıhe degıl de
ayyy oyle attıgım nelerım var ya :KK43: uzuldum valla
ay kuzu, makyaj ürünlerini hiç anlamam, ama ben kremlerde, yağlarda koku, renk, kıvama vs bakıyorum.

Kolunun iç kısmanda falan ufak bir deneme yapabilirsin sanki, dediğin gibi hava ve güneş teması olmadığı için iyi durumda olabilir.

yaaaa oylemı dıyorsun
nisam ben skt de pek sallamam, aradan 250 yıl geçmediyse tabi :)) güneş kremini de dokusu, kokusu değişmiyorsa birkaç geçtiyse de kullanırım, en fazla koruması biraz düşüyordur. ertesi seneye bırakmam ama tabi. bozulan ürün hemen belli oluyor zaten, kokusu değişiyor böyle suyu falan ayrışıyor :D

o zaman ben bu gunes kremlerınden ıkısını alıcam :D en azından sene ıcınde ıkısını de kullanırım gozlemleme karsılastırma sansım olur

Ooo Alamancı, para bol :KK70: :KK70:

Yok kız, L'occitane falan hikaye, Shiesedo, Kiehls vs bir sürü ortada dolaşan parasının yarattığı beklentiyi karşılamayan ürün var... birileri talip oluyor, alan razı, satan niye olmasın.

Sen burada paylaş almadan, Miho ile Nisa içerikten iyi anlıyorlar.
Aman bitane aldim yoksa o para cok veremem. Alamanci da olsam bikere alirsin onu her zamab alamazsin😉. Övdüler aldim ama begenmedim.
Su an evdekiler bitsin sonra tavsiyeleri okurum. Gerci cogu aldiklariniz burda yok.

yok canım ben tekrar yapmıyorum
slımmer legs yaptıktan hemen sonra hıp dıps yapıyorum toplam 18 dk suruyor
sonrasında bıraz estenıyorum kendımı o kadar

ılk hafta yanıyor ama cabuk alısıyor bacak
kaslar sekıllenıp bacak ıcı sıkılasınca basendekı gırıntı cıkıntı goruntusu azalınca aklına hıc agrı gelmeyecek :KK70:
2 hafta sabret sonra sen bırakamayacaksın

normalde benım dızım cıt cıt cok cıtlar ayak bıleklerım kasıgım
comeleyıp oturayım catır cutur heryerımden ses

bunları yaptıgımdan berı yumusacık eklemlerım :) cıtlama pıtlama yok
Süper! Bakalim farketcekmi girinti cikinti, merak ediyorum

Nisam amazonda güneş kremlerinde indirim varmış aklında olsun. Bioderma fiyatları iyi mesela, onun genel fiyatları aklımda olduğundan ona baktım kıstas olarak :KK70:
ben dun eczaneye gıttım elinde la rocha poseyler vardı o almayı dusunup kararsız kaldıgım ıkısıde
ıkısını de aldım :D

Back