• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Benim sevdiğim ve takip ettiğim üç tane dermatolog var yabancı (davin lim, dr dray, natalia spierings), biri avustralyalı biri ingiliz biri amerikan temel fıkrası gibi :KK70:
Çocuk güneş kremi ve yetişkin güneş kremlerinin farkının sadece ambalajları olduğunu pazarlama stratejisinden başka bişey olmadığını söylüyor üçü de (avustralyalının ağzı bozuk biraz it's just crap diyor:KK70:). farklı farklı fikirler var tabi, ayşenur yazıcı bebek cildi ph'ı yetişkin ile aynı değil farklı ürün lazım diyor (buna da katılmıyorum ama belki de doğrudur), sosyal eczacı bebek-yetişkin ürünü aynı ama çocuk milleti nanopartikülü yalar falan o yüzden nano kullanmayın çocuğa diyor. İnsanın içi nasıl rahat ediyorsa öyle yapmak lazım.
yetıskınlere kımyasal gunes koruyucu cocuklara mınerallı gunes koruyucu onerıyorlar
mıneral yag ıceren hersey bende maalesef sıvılce kusturuyor :(
ama 3 ısım onerdınız ya bırı de yetıskın-cocuk kullanılabılırdı
onları ınceleyecegım ekran goruntulerını aldım gonderdıklerınızın
ctesı o bahsettıgım eczaneden bakacagım elınde belkı vardır onun en azından deneme sansım olur
:KK68:

yetıskınlere kımyasal gunes koruyucu cocuklara mınerallı gunes koruyucu onerıyorlar
mıneral yag ıceren hersey bende maalesef sıvılce kusturuyor :KK43:
ctesı o bahsettıgım eczaneden bakacagım elınde belkı vardır onun en azından deneme sansım olur
bi de nisam şu güneş kremini aldım nette kargo dahil 20-30 liraya satılıyor, işyerinde abdest tazelemelik yine :KK70:

Dokusu baya güzel beklemiyordum bu kadar iyi çıkmasını, görürsen bi dene istersen beğenmezsen bile ucuz nasılsa eline koluna sürersin

bi de nisam şu güneş kremini aldım nette kargo dahil 20-30 liraya satılıyor, işyerinde abdest tazelemelik yine :KK70:

Dokusu baya güzel beklemiyordum bu kadar iyi çıkmasını, görürsen bi dene istersen beğenmezsen bile ucuz nasılsa eline koluna sürersin
ay cok ucuz kız bu dedıgın gıbı koluma bacagıma da surerım :D

mıneral yag ıceren hersey bende maalesef sıvılce kusturuyor :KK43:
yaa bi de mineral yağ dedin ya, çisem çakırı biliyo musun youtuber. mineral yağ ona da iyi gelmiyor ve güvenilir bir kızdır onun önerilerine de bakabilirsin.

ay cok ucuz kız bu dedıgın gıbı koluma bacagıma da surerım :KK70:
aynen bi de dokusu hiç uyduruk değil biliyo musun makyaj bazı gibi durdu bende, ama içeriğinin kalitesi nasıldır bilmem, belki atıyorum bi lrp değildir. yine natalia spierings der ki "kozmetik regülasyonu avrupada (dolayısıyla trde de) iyidir, en kaliteli alacam diye kasmayın bütçenizin yettiğini alın hepsi aynı değişen kozmetik olarak dokuları yüzünüzde duruşu" alıntı burada bitiyor :rolleyes:

ben de bunun fluid olanını kullanmıştım aynı seri, kullandığım en güzel güneş kremiydi. bu da iyidir inşallah. sana uymazsa bana kargola ben sana başka bi tane alırım :))
tamamdır canım
hem çisem onermıs hemde yorumlarda yaglı cıltler ıcın demıs mıneral yag yokmus ıcınde ınsallah sıvılce yapmaz ya
gunes kremı secmek gercekten zor ıs

su üçü arasında o kadar kararsız kaldım kı
ne vardı fıyatları 50 tl olsaydı ucunude alırdım :D

hangısı daha ıyı gelecek bana en cok hangısını sevıcem nerden bılebılırım bu fıyat belırleyıcıler ne beklıyor bızden ben anlamıyorum kı

keske testerları olsaydı

cok kararsız kaldım sankı hepsı bana hıtap edıyor suan :D

ne vardı fıyatları 50 tl olsaydı ucunude alırdım :KK70:

hangısı daha ıyı gelecek bana en cok hangısını sevıcem nerden bılebılırım bu fıyat belırleyıcıler ne beklıyor bızden ben anlamıyorum kı

keske testerları olsaydı

cok kararsız kaldım sankı hepsı bana hıtap edıyor suan :KK70:
canım süslü sözlüğe falan mı baksan, kullanıcı yorumları fikir veriyor bazen

ne vardı fıyatları 50 tl olsaydı ucunude alırdım :KK70:

keske testerları olsaydı

cok kararsız kaldım sankı hepsı bana hıtap edıyor suan :KK70:
ikinci link 4000 den fazla yorum almış, açık ara önde :D ben ondan başlardım sanırım

Back