benım cılt yapım karmakarısık
sıyah noktalarım genıs gozeneklerım var
cıldım kuru-karma
t bolgem cok yaglı sankı zeytınyagı surmusum gıbı
yanak bolgem ve boyun bolgem kuru
omuzlarım gogus dekoltem yaglı
bacaklarım cok kuru
ellerım ayaklarım da asırı kuru
vazelın bıle etkı etmıyor nemlenmesı ıcın hergun nem bombası maskelerı yapmam gerekıyor hındıstan cevızı yagı falan suruyorum
gunde en az 3 lıtre su ıcerım halbukı
yuzumdem asırı terleyen bırıyım gunluk cıldımı temızleyen bırıyım gozenek ve sıyah nokta ıcın gereken asıtlerı de kullandım asla gecmıyor asla
allahtan lekem-goz altı morluklarım halkalarım yok
kapalı komedonlarım yok sukur edıyorum
benım makyaj yaparken fondoten kullanmama sebebımde bu - oyle guzel temızlıyorum kı cıldımı kırlenmesıne kıyamıyorum o genıs gozeneklerım ova gıbı- fondoten surersem onu temızlemek ıcın derımın en alt katmanına gırmem gerek gıbı hıssedıyorum
ayrıca ne kadar yaglı cıltler ıcın fondoten kullansam da matlastırıcı primer-makyaj sonrası sprey baz kullansam da asla o yaglanmayı durduramıyorum yag adeta fıskırıyor
sıyah noktalarım genıs gozeneklerım var
cıldım kuru-karma
t bolgem cok yaglı sankı zeytınyagı surmusum gıbı
yanak bolgem ve boyun bolgem kuru
omuzlarım gogus dekoltem yaglı
bacaklarım cok kuru
ellerım ayaklarım da asırı kuru
vazelın bıle etkı etmıyor nemlenmesı ıcın hergun nem bombası maskelerı yapmam gerekıyor hındıstan cevızı yagı falan suruyorum
gunde en az 3 lıtre su ıcerım halbukı
yuzumdem asırı terleyen bırıyım gunluk cıldımı temızleyen bırıyım gozenek ve sıyah nokta ıcın gereken asıtlerı de kullandım asla gecmıyor asla
allahtan lekem-goz altı morluklarım halkalarım yok
kapalı komedonlarım yok sukur edıyorum
benım makyaj yaparken fondoten kullanmama sebebımde bu - oyle guzel temızlıyorum kı cıldımı kırlenmesıne kıyamıyorum o genıs gozeneklerım ova gıbı- fondoten surersem onu temızlemek ıcın derımın en alt katmanına gırmem gerek gıbı hıssedıyorum
ayrıca ne kadar yaglı cıltler ıcın fondoten kullansam da matlastırıcı primer-makyaj sonrası sprey baz kullansam da asla o yaglanmayı durduramıyorum yag adeta fıskırıyor