• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Kızlar bu arada sporu yaparken öncesinde ölçülerinizi aldınız mı😅😅😅
Ben aldım daha doğrusu ölçülerimi zaten biliyodum, 2 cm inceldim basenden (100den 98e), ödemli olup olmadığıma göre değişiyor 99-97 arası gidip geliyorum. Düzgün beslenmeyle birlikte yaptım tabi, beslenmeyi düzeltmeyince istediğin kadar spor yap incelmiyosun daha önce denedim.

Vay bee nisam ne güzel olmuş inanamadım 😍 senin elinden kurtulmaz valla bişey helal olsun eline sağlık 😀
daha sıcak oldu ortam sanki boyle daha ıyı olmus degıl mı oncekıne gore :KK19: ısıksız gün ısıgında dogal rengını yukleyeyım yanlıs resmı yuklemısım :D ısık acılınca renk daha kızılımsı duruyor

daha sıcak oldu ortam sanki boyle daha ıyı olmus degıl mı oncekıne gore :KK19: ısıksız gün ısıgında dogal rengını yukleyeyım yanlıs resmı yuklemısım :KK70: ısık acılınca renk daha kızılımsı duruyor
ben de ahşap rengi daha çok severim beyaza göre. videosu falan var mı bu uygulamaların nisam anneme göstereyim

Ben aldım daha doğrusu ölçülerimi zaten biliyodum, 2 cm inceldim basenden (100den 98e), ödemli olup olmadığıma göre değişiyor 99-97 arası gidip geliyorum. Düzgün beslenmeyle birlikte yaptım tabi, beslenmeyi düzeltmeyince istediğin kadar spor yap incelmiyosun daha önce denedim.
Çok teşekkür ederim canım cevabın için

Bende diyetteyim zaten ama sıkıkaşmak ve incelemek istiyorum ölçümü alıp 15 gün devam etmek istiyorum😍😍😍

IMG-20210321-WA0001.webp

buradakı vıdeoyu ızleyebılırsın Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko

rölyef pasta klasık olanı masaya fırcayla surdum
hafıf suyla karıstırıyorsun rolyef pastayı boza kıvamına gelıyor
sonra budak taragı ıle desenı verıyorsun
1 gunde kuruyor

o kuruduktan sonra dırekt eskıtme kremını ben ekpresso renk kullandım glazing meduım denılen sıvı ıle karıstırarak surup sılıyorsun o sıvı kullanımı kolaylastırıyor vıdeoda anlatıyor

2 gun beklıyorsun kuruyor

sonra vernık suruyorsun 2 kat 1 gun arayla :)

buradakı vıdeoyu ızleyebılırsın Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko

rölyef pasta klasık olanı masaya fırcayla surdum
hafıf suyla karıstırıyorsun rolyef pastayı boza kıvamına gelıyor
sonra budak taragı ıle desenı verıyorsun
1 gunde kuruyor

o kuruduktan sonra dırekt eskıtme kremını ben ekpresso renk kullandım glazing meduım denılen sıvı ıle karıstırarak surup sılıyorsun o sıvı kullanımı kolaylastırıyor vıdeoda anlatıyor

2 gun beklıyorsun kuruyor

sonra vernık suruyorsun 2 kat 1 gun arayla :)

Çok saol nisam gönderiyorum anneme

Canım ellerine sağlık yaa! Gerçekten çok güzel olmuş hem işçilik olarak hem de odanı daha sıcak bir hale getirmesi bakımından.:sampiyon:Hakkaten senin elinden kaçan olmaz, oy maşallah :nazar:
canım benım tesekkur ederım :KK68:
benımde ıcıme sındı gercekten boyle daha ıyı sıcak bır ortam oldu

yemek masamın rengı bır tık acık kaldı tam takım olsun dıye yemek masama da yapıcam zigon sehpaya da :) en azından takım olur

bunun rengını daha cok sevdım onunda oncesı sonrasını resımle gosterım yaparım :KK70:

Kızlar şu losyondan yüz için memnun kaldım bilginiz olsun. rossmanda 90 lira ama nette daha ucuza var, cildimi hiç irrite etmedi ki çoğu losyon yakar başta yüzümü. ilk sürdüğünüzde biraz yağlı gibi duruyor ama oturuyor sonra yüze derin derin nemlendiriyor. kuru ciltliyseniz aklınızda olsun.

Kızlar şu losyondan yüz için memnun kaldım bilginiz olsun. rossmanda 90 lira ama nette daha ucuza var, cildimi hiç irrite etmedi ki çoğu losyon yakar başta yüzümü. ilk sürdüğünüzde biraz yağlı gibi duruyor ama oturuyor sonra yüze derin derin nemlendiriyor. kuru ciltliyseniz aklınızda olsun.
Sağlıklı günlerde kullan Mihocan Hoppa Miktarı da iyiymiş, epey gider bu.

Bende şu an bu üçlü var. Hayatım da ilk defa düzenli bir bakım yapıyorum galiba. Bakalım ne olacak netice :KK70:

1616592297957.png
1616592350578.png
1616592396230.png

Tatlı olarak da şuna taktım bu sıralar :olamaz:
Eki Görüntüle 2808657 Fındıklı olan güzel, yer fıstıklısını hiç sevmedim. Migrosda indirimdeydi...iyi olmadı sanki :KK70:
züber iyidir yaw, kendim pek almam ama bi arkadaş kahvenin yanında seviyor böyle şeyleri biz de sebepleniyoruz :KK53:
ben fıstıklı baklava köyündenim

Sağlıklı günlerde kullan Mihocan Hoppa Miktarı da iyiymiş, epey gider bu.

Bende şu an bu üçlü var. Hayatım da ilk defa düzenli bir bakım yapıyorum galiba. Bakalım ne olacak netice :KK70:

Eki Görüntüle 2808653 Eki Görüntüle 2808654 Eki Görüntüle 2808655
Hametolü de melis kocal seviyordu :)) cyrene zaten iyi güle güle kullan samsonum, antioksidan-eksfoliye-onarma kürü yapacan anlaşılan :)) kullanıp bitirince unutmazsan eğer yaz olur mu etkilerini merak ettim ben de

Hametolü de melis kocal seviyordu :)) cyrene zaten iyi güle güle kullan samsonum, antioksidan-eksfoliye-onarma kürü yapacan anlaşılan :)) kullanıp bitirince unutmazsan eğer yaz olur mu etkilerini merak ettim ben de
diyetisyen bir adam vardı, çok reklamını yapmıştı, onda duymuştum ben. İçerik fena değil gibi, çabuk da kuruyor.

Tabii canım, mutlaka yazarım. İnşallah pozitif bir fark oluşur :KK24:

Tatlı olarak da şuna taktım bu sıralar :olamaz:
Eki Görüntüle 2808657 Fındıklı olan güzel, yer fıstıklısını hiç sevmedim. Migrosda indirimdeydi...iyi olmadı sanki :KK70:
balım bunun gıbı pratık ama daha lezzetlı ve saglıklısını soyleyeyım
1 su bardagı fındıgı rondodan cek ıcıne 1 yemek kasıgı pekmez 1 yemek kasıgı kakao koy
elde yuvarla sonra hındıstan cevızıne bula , ıcıne de bı mıktar hındıstan cevızı koyabılırsın

diyetisyen bir adam vardı, çok reklamını yapmıştı, onda duymuştum ben. İçerik fena değil gibi, çabuk da kuruyor.

Tabii canım, mutlaka yazarım. İnşallah pozitif bir fark oluşur :KK24:
Geçen de dedim ya yüze iyi gelmeli fiyatı önemli değil diye, bildiğimiz arko arkomed diye krem çıkarmış, migrosta indirimdeydi iş yerinde abdestten sonra yüzüme sürmelik aldım 12 liraya. baya iyi geldi cildime yaw bu kadar beklemiyordum, asla yağlandırmıyor ama güzel yumuşatıp nemlendiriyor.

Back