- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
Ben aldım daha doğrusu ölçülerimi zaten biliyodum, 2 cm inceldim basenden (100den 98e), ödemli olup olmadığıma göre değişiyor 99-97 arası gidip geliyorum. Düzgün beslenmeyle birlikte yaptım tabi, beslenmeyi düzeltmeyince istediğin kadar spor yap incelmiyosun daha önce denedim.Kızlar bu arada sporu yaparken öncesinde ölçülerinizi aldınız mı
cok tesekkur ederımSayfaniza bayıldım Instagramdan takip ettiğim sayfalardan deniyorum benzer tarifler bu ara Süpersiniz Merakla inceleyecegim tariflerinizi vakit buldukca
daha sıcak oldu ortam sanki boyle daha ıyı olmus degıl mı oncekıne goreVay bee nisam ne güzel olmuş inanamadımsenin elinden kurtulmaz valla bişey helal olsun eline sağlık
ben de ahşap rengi daha çok severim beyaza göre. videosu falan var mı bu uygulamaların nisam anneme göstereyimdaha sıcak oldu ortam sanki boyle daha ıyı olmus degıl mı oncekıne goreısıksız gün ısıgında dogal rengını yukleyeyım yanlıs resmı yuklemısım ısık acılınca renk daha kızılımsı duruyor
Çok teşekkür ederim canım cevabın içinBen aldım daha doğrusu ölçülerimi zaten biliyodum, 2 cm inceldim basenden (100den 98e), ödemli olup olmadığıma göre değişiyor 99-97 arası gidip geliyorum. Düzgün beslenmeyle birlikte yaptım tabi, beslenmeyi düzeltmeyince istediğin kadar spor yap incelmiyosun daha önce denedim.
Çok saol nisam gönderiyorum anneme
buradakı vıdeoyu ızleyebılırsınMihail Zoscenko
rölyef pasta klasık olanı masaya fırcayla surdum
hafıf suyla karıstırıyorsun rolyef pastayı boza kıvamına gelıyor
sonra budak taragı ıle desenı verıyorsun
1 gunde kuruyor
o kuruduktan sonra dırekt eskıtme kremını ben ekpresso renk kullandım glazing meduım denılen sıvı ıle karıstırarak surup sılıyorsun o sıvı kullanımı kolaylastırıyor vıdeoda anlatıyor
2 gun beklıyorsun kuruyor
sonra vernık suruyorsun 2 kat 1 gun arayla :)
Canım ellerine sağlık yaa! Gerçekten çok güzel olmuş hem işçilik olarak hem de odanı daha sıcak bir hale getirmesi bakımından.
canım benım tesekkur ederımCanım ellerine sağlık yaa! Gerçekten çok güzel olmuş hem işçilik olarak hem de odanı daha sıcak bir hale getirmesi bakımından.Hakkaten senin elinden kaçan olmaz, oy maşallah
ca 19 değeriniz kaç çıkmıştı?ca 19-9 degerim yüksekmis dün kadin doktorum haber verdi zaten biliordum koronadan önce gittigimde kan almisti.
kuzenim orda calisiyor.
meme mr a ve karnimdan ultrasona havale vermis
hic isim yok doktor doktor gez
Sağlıklı günlerde kullan MihocanNemlendiriciler, Yüz Nemlendirici Krem | Rossmann | Rossmann
Hyaluronik asit içerikli nemlendiriciler ve yüz kremleriyle cildinize ihtiyaç duyduğu bakımı sağlayın. En iyi nemlendirici seçenekleri Rossmann’da!www.rossmann.com.tr
Kızlar şu losyondan yüz için memnun kaldım bilginiz olsun. rossmanda 90 lira ama nette daha ucuza var, cildimi hiç irrite etmedi ki çoğu losyon yakar başta yüzümü. ilk sürdüğünüzde biraz yağlı gibi duruyor ama oturuyor sonra yüze derin derin nemlendiriyor. kuru ciltliyseniz aklınızda olsun.
züber iyidir yaw, kendim pek almam ama bi arkadaş kahvenin yanında seviyor böyle şeyleri biz de sebepleniyoruzTatlı olarak da şuna taktım bu sıralar
Eki Görüntüle 2808657 Fındıklı olan güzel, yer fıstıklısını hiç sevmedim. Migrosda indirimdeydi...iyi olmadı sanki
Hametolü de melis kocal seviyordu :)) cyrene zaten iyi güle güle kullan samsonum, antioksidan-eksfoliye-onarma kürü yapacan anlaşılan :)) kullanıp bitirince unutmazsan eğer yaz olur mu etkilerini merak ettim ben deSağlıklı günlerde kullan MihocanMiktarı da iyiymiş, epey gider bu.
Bende şu an bu üçlü var. Hayatım da ilk defa düzenli bir bakım yapıyorum galiba. Bakalım ne olacak netice
Eki Görüntüle 2808653 Eki Görüntüle 2808654 Eki Görüntüle 2808655
diyetisyen bir adam vardı, çok reklamını yapmıştı, onda duymuştum ben. İçerik fena değil gibi, çabuk da kuruyor.Hametolü de melis kocal seviyordu :)) cyrene zaten iyi güle güle kullan samsonum, antioksidan-eksfoliye-onarma kürü yapacan anlaşılan :)) kullanıp bitirince unutmazsan eğer yaz olur mu etkilerini merak ettim ben de
balım bunun gıbı pratık ama daha lezzetlı ve saglıklısını soyleyeyımTatlı olarak da şuna taktım bu sıralar
Eki Görüntüle 2808657 Fındıklı olan güzel, yer fıstıklısını hiç sevmedim. Migrosda indirimdeydi...iyi olmadı sanki
Geçen de dedim ya yüze iyi gelmeli fiyatı önemli değil diye, bildiğimiz arko arkomed diye krem çıkarmış, migrosta indirimdeydi iş yerinde abdestten sonra yüzüme sürmelik aldım 12 liraya. baya iyi geldi cildime yaw bu kadar beklemiyordum, asla yağlandırmıyor ama güzel yumuşatıp nemlendiriyor.diyetisyen bir adam vardı, çok reklamını yapmıştı, onda duymuştum ben. İçerik fena değil gibi, çabuk da kuruyor.
Tabii canım, mutlaka yazarım. İnşallah pozitif bir fark oluşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?