Sağlıklı beslenirken;

Haa kapaplus ben ondan da iki tüp bitirdim samsonum ama bi esprisi yok açıkçası.
bence de abartıyorlar bazen. Hametol aldım ben de, evet iş görüyor, anı kurtarıyor, kolay kuruyor, sür çık vs ama hani şöyle gece sürüyorsun, sabah kalkınca suyla yıkayıp kuruladığında akıp gitmeyen, ahanda cildim emmiş, yumaşık olmuş dediğim bir ürün yok ya. Acaba 800 + sklada mı onlar benim kıyıp alamadığım ?

800+ skalada da olabilir 50 liralık krem de olabilir samsonum, ben o yüzden içinde aktif içerik yoksa kreme fazla para vermeyi sevmiyorum. Yüzümü sağlıklı gösterecek şekilde iyi nemlendiriyorsa tamamdır, bu bazen nispeten pahalı losyonlar oluyor bazen ucuz. Tonik göz kremi vs de kullanmam.

Çok mantıklı Miho Cano, o bu ne dedi değil de içeriğe bakıp deneyip bulmalı...internette bakınca herkes bişeyleri övüyor, saçma sapan içinde altın bile olan krem mi dersin fahiş fiyatlara ama bakıyorsun bi halta yarar hiç bişey yok.

Kızlar sizin paylaştıgınız ürünlere ben yetişemiyorum cok fazla bilgi var yine.
ben evde olan serumları kremleri bitirmeye calışıyorum. Kendime söz verdim bitirmeden almicam. Her şeyi denemek istiyorum ama hicbir işe yaramıyor gibi

Ben de bitirmeden hatta ambalajı kesip dibini sıyırmadan almam
Bu arada lubex lotion almadım, rossman sabun şampuan indirimdeydi (ph 5.5 sabunları var bi tane onların çok iyi) gitmişken cetaphil losyon aldım 90 TL/200 ml yaz boyu götürür bu beni.

Kızlar sporu kac tekrar yapıyorsunuz? Ben bikere yapıyorum sadece, kız videoda 1-2 tekrar yapın sonrasında diyor. Ben video biter bitmez bırakıyorum. Bacak ve basen sanırım biri onu calışıyorum

Evde kaç tane serum var Suzy? Serum dediğin bir tane olur sanki

Alma tabi, 1 temizleyici 1 tonik 1 nemlendirici yeterli bence. Ben de argan yağları kalmıştı sadece, (4 ampul C yi saymıyorum) ne zamandır aklımda vardı o yüzden C serumlu, ama krem formatında bişey aldım, bir de temizleyici.

Evde kaç tane serum var Suzy? Serum dediğin bir tane olur sanki

Alma tabi, 1 temizleyici 1 tonik 1 nemlendirici yeterli bence. Ben de argan yağları kalmıştı sadece, (4 ampul C yi saymıyorum) ne zamandır aklımda vardı o yüzden C serumlu, ama krem formatında bişey aldım, bir de temizleyici.

Cevap vermeyeyim var işte 3 tane falan, c vitamin ampüllerden var. Temizleyicim 1 tane en son neutrogena aldım. Tonik yok mesela. Krem var. Maskelerim var.

Cevap vermeyeyim var işte 3 tane falan, c vitamin ampüllerden var. Temizleyicim 1 tane en son neutrogena aldım. Tonik yok mesela. Krem var. Maskelerim var.
L’occitane serumu iyi dediler aldım en son ama o verdigim paraya degmez. Kozmetikciden 5 euroya aldıgım serumdan farkını göremedim
Ooo Alamancı, para bol

Yok kız, L'occitane falan hikaye, Shiesedo, Kiehls vs bir sürü ortada dolaşan parasının yarattığı beklentiyi karşılamayan ürün var... birileri talip oluyor, alan razı, satan niye olmasın.

Sen burada paylaş almadan, Miho ile Nisa içerikten iyi anlıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…