• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

kızlar ben bır halt yıyorum :D ınsallah batırmam

salonumda orta sehpam ve kose sehpalarım beyaz renk ya
ben sıkıldım soguk yuzlu duruyor gıbı geldı dusundum dusundum ve dedım kı keske bunların ust tablası ahsap doku ve kahve tonları olsaydı daha sıcak atmosfer olurdu hemde tarzıma daha cok uyardı dedım
sonra ben boya ıslerını sevıyorum ya
tuttum masif budak desenı yapabılmek ıcın gereken budak aletı-rolyef pasta-eskıtme kremı ve vernık falan aldım elımde fırca sunger boya falan vardı zaten daha oncekı boyamalarımdan arta kalan

tuttum ıyı tutunsun dıye once ılk kat boya attım
sonra rolyef pastayı surdum
sonra dokulu damarlı masif ahsap gıbı dursun dıye budak desenı yaptım
sımdı kurumasını beklıyorum 1 gun bekleyecegım alcı gıbı kuruyacak
ondan sonra eskıtme kremı surup ahsap rengını ve eskımış goruntuyu verıcem 2 gunde onun kurumasını bekleyıp vernıkleyecegım 2 gunde onu bekleyecegım sonra sıze resım atacagım
sımdılık ıyı gıdıyor :D ama sonuc onemlı tabı
begenmezsem gerı zımparalar duz beyaza boyarım ne olacak boya var fırca var sıkıntı yok :D

ben 2 aydır ne serum ne vıtamın hıc bırsey kullanmıyorum ıcımden gelmıyor nıyeyse :KK70:
sadece gunluk yuzumu yıkıyorum temızleyıcıyle ve nemlendırıyorum o kadar
elımden dusmeyen kil maskemı bıle yapmıyorum :KK70: içim geçmiş benım

Senin mi için geçti? :KK70: ya ben anca su ile yıkayıp havlu ile kurutuyorum, sabahları yağ mağ sürüyorsam bununda sebebi gerginlik kuruluktan kaşımı gözümü oynatamam. Bak serum aldım diyorum ama Miho duymasın en son aldığımım Babe 10 ampül serumun 4 ü hala dolapta , niye çünkü buzdolaba koydum ve orada unuttum :KK70:
belkı uyku duzenımde yoluna gırer :) gece 2 yatıp sabah 6-7 de kalkmak benım yorgun hıssetmeme neden olmaya basladı bu son aylarda
kesin farkı olur canım yaa...benim çok daha az bölünüyor burundan nefes alınca, gece 3 kez uyanıyordum eskiden.

Annem ve erkek kardeşime de birer adet bant hediye ettim, onlar da şok, ve çok olumlu sonuç aldırlar deneyimden :KK70:

Son düzenleme:
kızlar ben bır halt yıyorum :KK70: ınsallah batırmam

salonumda orta sehpam ve kose sehpalarım beyaz renk ya
ben sıkıldım soguk yuzlu duruyor gıbı geldı dusundum dusundum ve dedım kı keske bunların ust tablası ahsap doku ve kahve tonları olsaydı daha sıcak atmosfer olurdu hemde tarzıma daha cok uyardı dedım
sonra ben boya ıslerını sevıyorum ya
tuttum masif budak desenı yapabılmek ıcın gereken budak aletı-rolyef pasta-eskıtme kremı ve vernık falan aldım elımde fırca sunger boya falan vardı zaten daha oncekı boyamalarımdan arta kalan

tuttum ıyı tutunsun dıye once ılk kat boya attım
sonra rolyef pastayı surdum
sonra dokulu damarlı masif ahsap gıbı dursun dıye budak desenı yaptım
sımdı kurumasını beklıyorum 1 gun bekleyecegım alcı gıbı kuruyacak
ondan sonra eskıtme kremı surup ahsap rengını ve eskımış goruntuyu verıcem 2 gunde onun kurumasını bekleyıp vernıkleyecegım 2 gunde onu bekleyecegım sonra sıze resım atacagım
sımdılık ıyı gıdıyor :KK70: ama sonuc onemlı tabı
begenmezsem gerı zımparalar duz beyaza boyarım ne olacak boya var fırca var sıkıntı yok :KK70:
wow, büyük macera hakkatten!! :D Bunun böyle bir yöntemi varmış , yani videolarda falan yapanı gördün, yorumlarda benzer sonuçlar alan vardı di mi?

Bence de ahşap görüntü güzel oluyor. Hadi inşallah tam gönlünce olur. Ne zaman before after göreceğiz? :halay:

wow, büyük macera hakkatten!! :KK70: Bunun böyle bir yöntemi varmış , yani videolarda falan yapanı gördün, yorumlarda benzer sonuçlar alan vardı di mi?

Bence de ahşap görüntü güzel oluyor. Hadi inşallah tam gönlünce olur. Ne zaman before after göreceğiz? :halay:
aslında cok basıt yapmak dumduz zemını gercek agacmıs gıbı gosterebılmek 1 rolyef pasta 1 eskıtme kremıne bakıyor hepsı bu :)

bak su lınkten ogrendım nasıl yapılacagını

rolyef pasta alcı gıbı bırsey onu zemıne suruyorsun
budal aletı ıle ustunu cızıyorsun boylece damarlı goruntu oluyor
o kuruyor sonra ıstersen ıstedıgın renk boya ıstersen sadece eskıtme kremı surerek eskımıs ahsap goruntusu yap
kuruyor
vernıklıyorsun bu kadar hepsı bu

aslında cok basıt yapmak dumduz zemını gercek agacmıs gıbı gosterebılmek 1 rolyef pasta 1 eskıtme kremıne bakıyor hepsı bu :)

o kuruyor sonra ıstersen ıstedıgın renk boya ıstersen sadece eskıtme kremı surerek eskımıs ahsap goruntusu yap
kuruyor

Sen yaparsın canım yaa, hamarat olunca üşenmeyince herşey kolay geliyor tabii. Benim mobilyalarda parlak beyaz, lake dedikleri bu mu oluyor tam emin değilim. Taşırken bir iki yerini çarpmışlar, beyaz ojeyle kapatarım dedim ama onu bile beceremedim :D :D

dur aklıma gelmişken bir kat daha geçeyim. :KK45:

Sen bitince foto atmayı unutma sakın ok? varsa eskileri before after yap. Burada vardı ama bulmak zor olur sanki.

Sen yaparsın canım yaa, hamarat olunca üşenmeyince herşey kolay geliyor tabii. Benim mobilyalarda parlak beyaz, lake dedikleri bu mu oluyor tam emin değilim. Taşırken bir iki yerini çarpmışlar, beyaz ojeyle kapatarım dedim ama onu bile beceremedim :KK70: :KK70:

dur aklıma gelmişken bir kat daha geçeyim. :KK45:

Sen bitince foto atmayı unutma sakın ok? varsa eskileri before after yap. Burada vardı ama bulmak zor olur sanki.
oncesı sonrası resım yukleyecegım cok sabırsızlanıyorum bakalım guzel olacak mı
eskı halı daha guzel beyaz kalsaydı keske dıye dusunursen resım yukledıgımde bunu bana mutlaka soyle :D alınmam kırılmam gercekten goruslerı merak edıyorum cunku

oncesı sonrası resım yukleyecegım cok sabırsızlanıyorum bakalım guzel olacak mı
eskı halı daha guzel beyaz kalsaydı keske dıye dusunursen resım yukledıgımde bunu bana mutlaka soyle :KK70: alınmam kırılmam gercekten goruslerı merak edıyorum cunku
ben de bir ağaç severim canım, muhtemelen beğenicem...salonuma hiç uymamasına rağmen ahşap renkli bir çalışma masasını baş köşeye yerleştirdim :KK70:

hadi heyecanla bekliyorum ben vallaa, el emeği seninki hem :sampiyon:

Son düzenleme:
sıkıntı etme ya hep olan bırsey degıl :)
bende egzersızlere basladım dusunebılıyor musun ben :KK70: kendıme bıle hala ınanamıyorum
Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko sagolsun oyle guzel bır vıdeo tavsıye ettı kı yapın yaptırın oyle faydalı

belkı sende yapmak ıstersın :KK68:

Okudum baya baya spor yapiyorsun öylemi etkili mi peki bende yapayim bari

Okudum baya baya spor yapiyorsun öylemi etkili mi peki bende yapayim bari
kesınlıkle etkılı cok sevdım ben ınsanı ıyı hıssettırıyor :)
tavsıye ederım valla 1 hafta kendını zorla yap farkı gorunce bırakamayacaksın :)

Bugün yumurtayedim
Sonra ara da cerez
Aksamda sebze ve yogurt

kendime gelmem lazim

bu arada arkadasim anlatti gecende yogurt, limon, zencefil ve sodayi karistirip sabah iciyormus

öglen gibi hindistan cevizi yagli türk kahvesi iciyormus
Arada cok acikirsa kuru incir kayisi yedim dedi
Aksamda sebze agirlikli beslenmis , 10 günde 10 kilo vermis tabi onun dogum kilolari vardi onlar gitmistir hizli sekilde

ben 2 aydır ne serum ne vıtamın hıc bırsey kullanmıyorum ıcımden gelmıyor nıyeyse :KK70:
sadece gunluk yuzumu yıkıyorum temızleyıcıyle ve nemlendırıyorum o kadar
elımden dusmeyen kil maskemı bıle yapmıyorum :KK70: içim geçmiş benım
Aman arada da öyle yapmak lazım nisam, benim de güneş kremini falan temizlemeden yattığım zamanlar olur. Ten makyajı yapmıyorum gerçi kat kat kapatıcı fondöten sürsem asla öyle yatağa girmezdim, yastığım kirlenmesin diye o da :D

İçimizden geldiği için yapıyoruz bu bakımları ama arada da es vermek gerekiyor ben de yaparım.

Pilates gibiymis bi ara hergün bunlari yapiyordum. Sen farki gördün mü
evet canım sıkılastım normalde basenım ve gevsek ıc bacaklarım vardı benım
o dıs kısımda basen gıbı gırıntı cıkıntı olan yerı duzluyor bacagı cok sıkılastırıyor

farkındanefes canım. Ünlü kurumsal bir firmada üst pozisyon bir yöneticiymiş 4-5 sene önceye kadar, kendi panik atak deneyiminden sonra bu nefes macerası başlamış, eğitimini yurtdışında almış...detaylı incele mutlaka. Yorumlarda fikir verecektir.
Ben de bakmıştım samsonum buna sen tavsiye etmiştin, güzel paylaşımları vardı. Benim uykuda nefes sorunum yok ama bir dönem çok yoğun panik atak yaşardım, nefes egzersizlerinin epey faydasını gördüm.

Bugün yumurtayedim
Sonra ara da cerez
Aksamda sebze ve yogurt

kendime gelmem lazim

bu arada arkadasim anlatti gecende yogurt, limon, zencefil ve sodayi karistirip sabah iciyormus

öglen gibi hindistan cevizi yagli türk kahvesi iciyormus
Arada cok acikirsa kuru incir kayisi yedim dedi
Aksamda sebze agirlikli beslenmis , 10 günde 10 kilo vermis tabi onun dogum kilolari vardi onlar gitmistir hizli sekilde
gunde 500 kalorı alırsan 1 haftada 5 kılo verıyorsun
buyuk ıhtımal kalorı acıgı olusturmustur
sonrasında ınsallah yemege tatlıya karbonhıdrata saldırmaz
eger yenı dogum yaptıysa dogum sonrası bırden hızla kılo gıtmıstır normal cunku o ödem

10 gunde 10 kılo cok anormal cunku

zencefıl ve lımonun yag yakmayı hızlandırma ozellıgı bılımsel olarak kanıtlı zaten
soda da alkali :) alkali beslenmekde kılo verırken yardımcı

Aman arada da öyle yapmak lazım nisam, benim de güneş kremini falan temizlemeden yattığım zamanlar olur. Ten makyajı yapmıyorum gerçi kat kat kapatıcı fondöten sürsem asla öyle yatağa girmezdim, yastığım kirlenmesin diye o da :KK70:

İçimizden geldiği için yapıyoruz bu bakımları ama arada da es vermek gerekiyor ben de yaparım.
cene bolgemde bır ıkı kıstık sıvılce cıktı normalde hemen kurusun dıye bırseyler yapardım kendı cumhurıyetını ılan etmıs sıvılceme oyle bakıyorum o da bana oyle bakıyor :D
umarım sadece dinlenıyordur cıldım :D

evet canım 185 e inmiş, ben de tesadüf gördüm baktım misshanın indirime gireceği falan yok :KK70: bir de AHA/BHA yıkama jeli aldım. Acneylse marka mı? Bu C vitamininden sonra ben de retinol deneyeceğim ama senin için erken sanki ya, değil mi?

O lubex için bir iki negatif yorum gördüm bir acaba oluştu ben de. İnternette çok güzel içerik okuyan siteler var, ama sen hepsini daha iyi biliyorsundur gerçi.
Acnelyse reçeteli ilacın adı samsonum retinoik asit yani, ilaç kategorisinde olduğundan o yüzden tavsiye edilmez pek :)) akne tedavisi için yazarlar retinolün direkt aktif içeriği, kozmetik olarak satışı yasak olduğu için mecburen retinol olarak formüle ediyor kozmetik markaları. Ciltte retinoik asite dönüşüyor ve dozu da acnelyse göre az tabi (dozu az demek kötü bişey değil hatta retinoik asit zaten çok dikkatli kullanılmalı). Davin lim diye bi youtuber var onun videoalrından hassas cilt için nasıl kullanılacağını öğrendim bir seneye yakındır sürüyorum mercimek kadar.

Lubex ilk kez alacağım samsonum ama içeriği genel olarak hoşuma gitti, seramid falan var. Bazı içerikleri de sakıncalı olabilir tabi ama zaten güvenli dozlarda katıyorlar diye pek önemsemem ben. Nemlendiriciden tek beklediğim uygun fiyatlı olması ve derin nemlendirmesi :D

Bak serum aldım diyorum ama Miho duymasın en son aldığımım Babe 10 ampül serumun 4 ü hala dolapta , niye çünkü buzdolaba koydum ve orada unuttum :KK70:
Ya taksit taksit yazıyorum kusura kalmayın kızlar okuyarak geliyorum da yıhyıh :deli:
Samsonum devir tasarruf devri elindeki bitmeden yenisini almayaydın :))

kuruyor

Yaaa annem de bunlardan yapmak çok istiyor çamaşırlığa komodine falan, bitince resmini atsana nisam

Back