kızlar ben bır halt yıyorum ınsallah batırmam
salonumda orta sehpam ve kose sehpalarım beyaz renk ya
ben sıkıldım soguk yuzlu duruyor gıbı geldı dusundum dusundum ve dedım kı keske bunların ust tablası ahsap doku ve kahve tonları olsaydı daha sıcak atmosfer olurdu hemde tarzıma daha cok uyardı dedım
sonra ben boya ıslerını sevıyorum ya
tuttum masif budak desenı yapabılmek ıcın gereken budak aletı-rolyef pasta-eskıtme kremı ve vernık falan aldım elımde fırca sunger boya falan vardı zaten daha oncekı boyamalarımdan arta kalan
tuttum ıyı tutunsun dıye once ılk kat boya attım
sonra rolyef pastayı surdum
sonra dokulu damarlı masif ahsap gıbı dursun dıye budak desenı yaptım
sımdı kurumasını beklıyorum 1 gun bekleyecegım alcı gıbı kuruyacak
ondan sonra eskıtme kremı surup ahsap rengını ve eskımış goruntuyu verıcem 2 gunde onun kurumasını bekleyıp vernıkleyecegım 2 gunde onu bekleyecegım sonra sıze resım atacagım
sımdılık ıyı gıdıyor ama sonuc onemlı tabı
begenmezsem gerı zımparalar duz beyaza boyarım ne olacak boya var fırca var sıkıntı yok
salonumda orta sehpam ve kose sehpalarım beyaz renk ya
ben sıkıldım soguk yuzlu duruyor gıbı geldı dusundum dusundum ve dedım kı keske bunların ust tablası ahsap doku ve kahve tonları olsaydı daha sıcak atmosfer olurdu hemde tarzıma daha cok uyardı dedım
sonra ben boya ıslerını sevıyorum ya
tuttum masif budak desenı yapabılmek ıcın gereken budak aletı-rolyef pasta-eskıtme kremı ve vernık falan aldım elımde fırca sunger boya falan vardı zaten daha oncekı boyamalarımdan arta kalan
tuttum ıyı tutunsun dıye once ılk kat boya attım
sonra rolyef pastayı surdum
sonra dokulu damarlı masif ahsap gıbı dursun dıye budak desenı yaptım
sımdı kurumasını beklıyorum 1 gun bekleyecegım alcı gıbı kuruyacak
ondan sonra eskıtme kremı surup ahsap rengını ve eskımış goruntuyu verıcem 2 gunde onun kurumasını bekleyıp vernıkleyecegım 2 gunde onu bekleyecegım sonra sıze resım atacagım
sımdılık ıyı gıdıyor ama sonuc onemlı tabı
begenmezsem gerı zımparalar duz beyaza boyarım ne olacak boya var fırca var sıkıntı yok