• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Konuyu yeni gordum saglikli tariflere de yeni gectim ve N nscckts adamsın...
yaaa :KK68: tesekkur ederım
tarıfler denendıgınde yorum beklıyorum
mesela su tarıfe sunu ekledım veya cıkardım daha ıyı oldu gıbı önerılerde super olur :KK200:

Yaaa annem de bunlardan yapmak çok istiyor çamaşırlığa komodine falan, bitince resmini atsana nisam
kesınlıkle resım atıcam canısı cok sabırsızlanıyorum gıdıp gelıp bakıyorum kurudu mu dıye :D
kurur kurumaz boyasını yapar yapmaz oncesı sonrası hatta kururken ne renk kuruduktan sonra ne renk hepsını cekıyorum :D

evet canım sıkılastım normalde basenım ve gevsek ıc bacaklarım vardı benım
o dıs kısımda basen gıbı gırıntı cıkıntı olan yerı duzluyor bacagı cok sıkılastırıyor
Yaptim simdi iki videoyu kisa kisa ama etkili sanirim yandigini hissediyorsun. Basenlerim gitsin istiyorul popoda sIklassin

gunde 500 kalorı alırsan 1 haftada 5 kılo verıyorsun
buyuk ıhtımal kalorı acıgı olusturmustur
sonrasında ınsallah yemege tatlıya karbonhıdrata saldırmaz
eger yenı dogum yaptıysa dogum sonrası bırden hızla kılo gıtmıstır normal cunku o ödem

10 gunde 10 kılo cok anormal cunku

zencefıl ve lımonun yag yakmayı hızlandırma ozellıgı bılımsel olarak kanıtlı zaten
soda da alkali :) alkali beslenmekde kılo verırken yardımcı
bencede yaptigi sagliksiz, yo dogum yapalida 1,5 yil oldu. Bende resmen ac gezmis iste. Sabah o icecek disinda bir sey yok

Yaptim simdi iki videoyu kisa kisa ama etkili sanirim yandigini hissediyorsun. Basenlerim gitsin istiyorul popoda sIklassin
aynen kısa basıt hareketler ama cozum odaklı
nokta atısı yapıyor
benım ılk yaptıgımda dızımın ustu ve bacagımın arkası cok yanmıstı
sımdı hıc yanmıyor hatta yetmedıgını hıssedıyorum alıstı sankı vucudum
bende alıstım ama sımdı bırakamıyorum :D dusun ben yanı ben
su aygırı gıbı debelene debelene yatan ben sabah gozumu acar acmaz lımonlu suyumu ıcıp hemen sporumu yapıp sonra kahvaltımı yapıyorum :D

bencede yaptigi sagliksiz, yo dogum yapalida 1,5 yil oldu. Bende resmen ac gezmis iste. Sabah o icecek disinda bir sey yok
1 bucuk yıl olmussa dogum yapalı o dogum kılosu olmuyor belkı cok fazla kılosu varsa ondan da cok vermıstır ben ılk 2 ayda 20 kılo vermıstım cunku 98 kıloydum o yuzden cok kılo gıtmıstı

cok saglıksız yapmıs ama boyle anı kılo verme sonrası karbonhıdrata saldırıyor ınsanlar cunku vucudu mutlu eden tek sey o , onu vermeyerek vucutda yagları da stokluyor vucut şoka gırıyor yakıtsız kalıyorum hemen yagları saklayayım dıyor ondan sonra kas kaybedıyor
saglıklı karbonhıdrat alırsa yıne sıkıntı yokta cıkolata borek ekmege saldırırsa cok buyuk sorun yasar

bırde kalbımız bıle kas dokusuyla cevrılı dusunsene o bıle ıncelmıstır cok tehlıkelı yapmıs :(

sana tavsıyem oncesı olculerını al yaz
ben hata ettım olculerımı kaydetmedım cıddı bır degısım var goruyorum ama kac cm nereden gıttı bılmıyorum keske kaydetseydım dedım hep

Suzim senle basen ölçülerimiz aynıydı diye hatırlıyorum (düz bir metre:KK70:), ben inceldim biraz ya bir aydır bu hareketleri yapıyorum sağlıklı da beslenerek tabi, ki beslenme kısmı daha önemli bence, 2 cm falan inceldim ki yıllardır olmayan bişeydi.

Suzim senle basen ölçülerimiz aynıydı diye hatırlıyorum (düz bir metre:KK70:), ben inceldim biraz ya bir aydır bu hareketleri yapıyorum sağlıklı da beslenerek tabi, ki beslenme kısmı daha önemli bence, 2 cm falan inceldim ki yıllardır olmayan bişeydi.
benım popom yok bacaklarım hep kalın ama popom dumduz
halbukı ıstedıgım ınce bacak dik ve belırgın popo :D
popo cıkarmak ıcın egzersızler var o da hep squat
en nefret ettıgım hareketler :D

Aynen canim bende öyle hatirliyorum.
Umarim bendede incelme olur

Acnelyse reçeteli ilacın adı samsonum retinoik asit yani, ilaç kategorisinde olduğundan o yüzden tavsiye edilmez pek :)) akne tedavisi için yazarlar retinolün direkt aktif içeriği, kozmetik olarak satışı yasak olduğu için mecburen retinol olarak formüle ediyor kozmetik markaları. Ciltte retinoik asite dönüşüyor ve dozu da acnelyse göre az tabi (dozu az demek kötü bişey değil hatta retinoik asit zaten çok dikkatli kullanılmalı). Davin lim diye bi youtuber var onun videoalrından hassas cilt için nasıl kullanılacağını öğrendim bir seneye yakındır sürüyorum mercimek kadar.

Lubex ilk kez alacağım samsonum ama içeriği genel olarak hoşuma gitti, seramid falan var. Bazı içerikleri de sakıncalı olabilir tabi ama zaten güvenli dozlarda katıyorlar diye pek önemsemem ben. Nemlendiriciden tek beklediğim uygun fiyatlı olması ve derin nemlendirmesi :KK70:
Kuzuu Lubex'in hangi ürününü alacaksın ki ucuz? İnternette bi göz attım da, 800, 500, 400, ben şok :D Bir temizleme ürünleri uygun gibi.

Cerave ceramid içerikli ucuz bir ürün gibi. Acnecinamide sensitivi de çok övüyorlar, sen hiç denedin mi?

Diğer bahsettiğin beni aşarmış, reçeteli ürünnben beceremem ya, kesin kaş yapayım derken göz çıkarırım. :KK75: La roche posay in retinollu kremi nispeten uygun, belki denerim ilerde.

benım popom yok bacaklarım hep kalın ama popom dumduz
halbukı ıstedıgım ınce bacak dik ve belırgın popo :KK70:
popo cıkarmak ıcın egzersızler var o da hep squat
en nefret ettıgım hareketler :KK70:
hakkaten Miho'nun dediği gibi herkes olmayanı istiyor. Yok ya, fitil ediyor beni o tarif ettiğin popo, zayıflasam da hep belirgin senin dediğin gibi. :olamaz:

Kuzuu Lubex'in hangi ürününü alacaksın ki ucuz? İnternette bi göz attım da, 800, 500, 400, ben şok :KK70: Bir temizleme ürünleri uygun gibi.

Cerave ceramid içerikli ucuz bir ürün gibi. Acnecinamide sensitivi de çok övüyorlar, sen hiç denedin mi?

Diğer bahsettiğin beni aşarmış, reçeteli ürünnben beceremem ya, kesin kaş yapayım derken göz çıkarırım. :KK75: La roche posay in retinollu kremi nispeten uygun, belki denerim ilerde.
Şu benim alacağım samsonum, lubex pahalı normalde ya :)) bu 100 lira uzun süre gider bana 200 ml

Acnecinamide biliyorum ama jel kıvamlıydı o sanırım, benim surat hellerle anlaşmıyor pek losyon kıvamlı olması lazım.

Cerave, ceradolin (türk markası bu) güzel ikisi de, kullandım geçmişte tüp tüp :)) yeni bişey deneyeyim diye lubex alacam

hakkaten Miho'nun dediği gibi herkes olmayanı istiyor. Yok ya, fitil ediyor beni o tarif ettiğin popo, zayıflasam da hep belirgin senin dediğin gibi. :olamaz:
ama popo guzel bırsey :) daha genc daha kıvrımlı duruyor hanı tıpık bır kadın vucudu vardır ya onu tamamlıyor
benımkısı gelısım cagını tamamlayamamıs gıbı veya cok kılo verdıgım ıcın çökmüş gıbı duruyor ya da hıc spor yapmayan veya yaslılar da olur ya dumduz cokuk oyle
bacak ınce ve basensız olunca popo en guzel sey bence :D
pantolon gıymeyı belkı de bu yuzden sevmıyorum kalem elbıse gıyınce popom varmıs gıbı duruyor :D sanırım kendımı oyle daha ıyı hıssettıgım ıcın elbıseyı daha cok tercıh edıyorum dıye dusunuyorum

Şu benim alacağım samsonum, lubex pahalı normalde ya :)) bu 100 lira uzun süre gider bana 200 ml

Acnecinamide biliyorum ama jel kıvamlıydı o sanırım, benim surat hellerle anlaşmıyor pek losyon kıvamlı olması lazım.

Cerave, ceradolin (türk markası bu) güzel ikisi de, kullandım geçmişte tüp tüp :)) yeni bişey deneyeyim diye lubex alacam
Evet canım, güzel görünüyor. Boyutu da epey iyi, İnşallah memnun kalırsın. Trendyolda daha da ucuz görünüyor bu arada, ama satıcı kaynaklı bir sorun yaşama, o yüzden bilemedim.

Ancecinamide sensitive olan cream formunda anladığım kadarıyla, diğerleri gel.

Evet canım, güzel görünüyor. Boyutu da epey iyi, İnşallah memnun kalırsın. Trendyolda daha da ucuz görünüyor bu arada, ama satıcı kaynaklı bir sorun yaşama, o yüzden bilemedim.

Ancecinamide sensitive olan cream formunda anladığım kadarıyla, diğerleri gel.
Öyle mi jel değilse ona da bakayım bi, melis kocal çok seviyor o markayı :))

ama popo guzel bırsey :) daha genc daha kıvrımlı duruyor hanı tıpık bır kadın vucudu vardır ya onu tamamlıyor
benımkısı gelısım cagını tamamlayamamıs gıbı veya cok kılo verdıgım ıcın çökmüş gıbı duruyor ya da hıc spor yapmayan veya yaslılar da olur ya dumduz cokuk oyle
bacak ınce ve basensız olunca popo en guzel sey bence :KK70:
pantolon gıymeyı belkı de bu yuzden sevmıyorum kalem elbıse gıyınce popom varmıs gıbı duruyor :KK70: sanırım kendımı oyle daha ıyı hıssettıgım ıcın elbıseyı daha cok tercıh edıyorum dıye dusunuyorum
yaw senin endamın, kum saati figürün yeter maşallah. :KK200:

Back