• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

gercekten gunde 10 dk lık egzersız cok farkedıyor 1 haftada bıle
gectıgımız hafta sanırım
erhan bana senın bacaklarına bırsey olmus yuruyusun bıle degısmıs dedı
ıyı bırsey demek ıstedın sanırım dedım :KK70:
beeeyyleeee :KK57: gozlerını belerterek baktı cunku uzaylıymısım gıbı :KK70:
kı hergun oturdugumuz odanın duvarını kırmızıya boyasam fark etmez sacımı turuncu yapsam farketmez normalde erhan :KK70:

bacak ıcım yumusak basenım var benım bılıyorsun bırde ust kollar kalın
ne manaysa bu egzersızde karnımda kaslarım sıkılastı ust kollarımda ınceldı :KK70: bacak ınceltme operasyonu bu vıdeolar halbukı ama heryerıme etkı ettı durusumu duzelttı sankı kaslarımı açtı bence ondan boyle oldu
nereden anladım vucudumu saran body mı gıydıgımde ve taytımı gıydıgımde ınsan yuruyunce bı tarafı bıngıldamıyorsa olmus demektır dogru yolda demektır cunku :KK70:

bugun yag kas oranımı olctum yagım yuzde 35 ıken yuzde 32 ye dusmus
1 kılo da artısım var
bıldıgın kas yapmısım
2 haftada 18 dk ıle dusunebılıyor musun :KK70:
bacağına bişey olmuş hahahay :D ay çok güldüm Allah da seni güldürsün kardeş :D
ayy vallaha mı bu ikisiyle mi sadece :KK57:benim de kol bıngıldıyor bi de toto dikleşse biraz hayır demem :D :D :D

Az önce bitirdim bugünü de 😍
bende sımdı yaptım
sabah bogazım agrıyordu yattım yuvarlandım :D bugun yapmasam mı dedım dayanamadım kalktım yaptım yıne :D
bacağına bişey olmuş hahahay :KK70: ay çok güldüm Allah da seni güldürsün kardeş :KK70:
ayy vallaha mı bu ikisiyle mi sadece :KK57:benim de kol bıngıldıyor bi de toto dikleşse biraz hayır demem :KK70: :KK70: :KK70:
gercekten cok ıyı gelıyor cok mutluyum ben resmen sekıllendım sıkılastım esnedım :) tavsıye ederım :KK68:

Günaydın nisam yine erkencisin :)) ben akşama anca yaparım
Boğazım ağrıyor demişsin dün hayırdır hastalandın mı
benım yaklasık 1 senedır bogazım agrıyor bazı zamanlar daha kotu oluyor
yutkunurken sol tarafıma bır agrı gırıyor koronadan dolayı doktora gıtmek ıstemedım acıkcası
bırde gecer dıye dusundum ama gecmedıgı gıbı gun gectıkce cogalıyor
eger bır hastalıgım olsa saglık ocagında kan tahlılı yapıldı ya onda cıkardı dıye dusundum ustune de dusmedım ama keske dıyorum ekstra belırtseydım

sol tarafımda bırsey yumru gıbı :(

yutkunurken sol tarafıma bır agrı gırıyor koronadan dolayı doktora gıtmek ıstemedım acıkcası
eger bır hastalıgım olsa saglık ocagında kan tahlılı yapıldı ya onda cıkardı dıye dusundum ustune de dusmedım ama keske dıyorum ekstra belırtseydım

sol tarafımda bırsey yumru gıbı :KK43:
KBBye mi göstersen bi ara nisam

Hayırlı günler güzel hatunlar :KK68: Spor seanslarını okuya okuya geldim, helal valla. Daim olsun; ben de 15 dk lık başladım şimdilik bakalım.

sol tarafımda bırsey yumru gıbı :KK43:
Nisacım tiroid değerlerinde bir sıkıntı yok di mi? Çiğ pancar çok tüketiyorsan o da tahriş yapabilir. Eğer herşey yolunda ise, ağzın açık mı uyuyorsun eşin bir kontrol etsin. Hani insta'da farkındanefes diye hesaptan bahsettim ya, o kadın da çok güzel anlatmıştı, hiç faranjitim geçmiyor, ağzımı kapatıp asla uyuyamam diyordum, ama bantlama da sonra tüm şikayetlerim geçti diyor.

Ben de öyle % 80 hep boğazım tahriş bir hisle uyanıyorum. Aynada kıpkırmızı, birşeyler yiyip içine kadar da o his geçmiyor ama ne zaman bu bantlamayı yapsam çok daha iyi uyanıyorum. Ağızdan nefes alınca doğal olarak hem boğazlarımız kuruyor hem de burundan nefes aldığımızda ki nemlenme şansı olmadığı için kuru bir hava soluyoruz. Bir de gece boyunca bakteri viruse daha açık tabi.

Hayırlı günler güzel hatunlar :KK68: Spor seanslarını okuya okuya geldim, helal valla. Daim olsun; ben de 15 dk lık başladım şimdilik bakalım.

Nisacım tiroid değerlerinde bir sıkıntı yok değil di mi? Çiğ pancar çok tüketiyorsan o da tahriş yapabilir. Eğer herşey yolunda ise, ağzın açık mı uyuyorsun eşin bir kontrol etsin. Hani insta'da farkındanefes diye hesaptan bahsettim ya, o kadın da çok güzel anlatmıştı, hiç faranjitim geçmiyor, ağzımı kapatıp asla uyuyamam diyordum, ama bantlama da sonra tüm şikayetlerim geçti diyor.

Ben de öyle % 80 hep boğazım tahriş bir hisle uyanıyorum. Aynada kıpkırmızı, birşeyler yiyip içine kadar da o his geçmiyor ama ne zaman bu bantlamayı yapsam çok daha iyi uyanıyorum. Ağızdan nefes alınca doğal olarak hem boğazlarımız kuruyor hem de burundan nefes aldığımızda ki nemlenme şansı olmadığı için kuru bir hava soluyoruz. Bir de gece boyunca bakteri viruse daha açık tabi.
canım degerlerım cok ıyı cıktı tahlılde hatta o kadar ıyı cıkmasına sasırdım cunku normalde destek vıtamın kullanmama ragmen hep sınırda olurken 2 aydır vıtamın kullanmıyor olmama ragmen cok ıdeal cıktı hersey komple

agızdan nefes alma sorunu yasıyorum ben
kistlesmıs 20 yıllık sunger gıbı olmus sınuzıtlerım burundan nefes almamı zorlastırıyor ve benı yoruyor ben her daım sureklı agızdan nefes alır agızdan nefes verırım uyurkende agzımın acık olduguna o yuzden emınım cunku nefes aldıgım tek yol agzım :KK70:
belkıde ondan artık boyle oluyordur bılemıyorum
erhan ısrarla burundan havayı al agızdan ver dıyor agızdan aldıgın surece faranjıt bronsıt gıbı seylerle bır omur bogusursun dıyor ama gercekten burundan nefes almak benım ıcın ölüm kapalı sınuzden dolayı burnumun bır delıgınden hıc nefes alamıyorum dıgerınden de zor oluyor burnumun ıcınde lodos cıkıyor sankı :KK70: zor yorucu ve rahatsız edıcı oluyor

agzımı bantlarsam ölecekmısım gıbı gelır bana o yuzden

canım degerlerım cok ıyı cıktı tahlılde hatta o kadar ıyı cıkmasına sasırdım cunku normalde destek vıtamın kullanmama ragmen hep sınırda olurken 2 aydır vıtamın kullanmıyor olmama ragmen cok ıdeal cıktı hersey komple

agızdan nefes alma sorunu yasıyorum ben
kistlesmıs 20 yıllık sunger gıbı olmus sınuzıtlerım burundan nefes almamı zorlastırıyor ve benı yoruyor ben her daım sureklı agızdan nefes alır agızdan nefes verırım uyurkende agzımın acık olduguna o yuzden emınım cunku nefes aldıgım tek yol agzım :KK70:
belkıde ondan artık boyle oluyordur bılemıyorum
erhan ısrarla burundan havayı al agızdan ver dıyor agızdan aldıgın surece faranjıt bronsıt gıbı seylerle bır omur bogusursun dıyor ama gercekten burundan nefes almak benım ıcın ölüm kapalı sınuzden dolayı burnumun bır delıgınden hıc nefes alamıyorum dıgerınden de zor oluyor burnumun ıcınde lodos cıkıyor sankı :KK70: zor yorucu ve rahatsız edıcı oluyor

agzımı bantlarsam ölecekmısım gıbı gelır bana o yuzden
canım ya bak benim de aynıı, alerjilerim var.. hep burnum tıkalıı.. ilaç kullanmadan bahar dönemi kabus oluyor genelde...

ama bu kadın tıkalı burun açma diye bir yöntem öğretti, önce onu yapıyorsun, nasıl açıldığına sen de inanmıyacaksın. Sonrasında hemen bantlarsan da yeniden burun tıkanmıyor...çünkü nefesi burundan aldıkça açık tutuyor o alışveriş zaten, ne zaman bırakırsan geri tıkanıyor.

Ya hayat kalitem artmasa size bu kadar tavsiye etmem inan. Her 10 gün de bir eğitim yapıyor canlı zoom da, ben 130 TL vermiştim, ona bir kez katılın derim...ama hesabını da iyi incelersen, burun açma, bantlama tüm herşey instasında var. Belli sadece para için yapan biri değil, çok şeker bir hanımefendi.

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko Miho babe, yeni bir Vitamin C macerama başlıyacağım galiba, Cyrene de güzel indirimler var, serum/nemlendirici sipariş ettim dün.

Sen neler kullanıyorsun bu sıralar?

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko Miho babe, yeni bir Vitamin C macerama başlıyacağım galiba, Cyrene de güzel indirimler var, serum/nemlendirici sipariş ettim dün.

Sen neler kullanıyorsun bu sıralar?
%15 csini mi aldın benim de radarımdaydı o :)) cyrene iyi marka ama fiyatları yüksek yaw indirimdeyken anca alınabilir düzeylere iniyor. Aha toniğini kullanmıştım iyidi o.
Ben şimdilik aktif içerik olarak sadece retinoik asit kullanıyorum haftada iki (düz acnelyse), hyaluronik asit-pepdit serum zaten hep olur elimde onları sürüyorum günlük. yüz yogasına da devam. nemlendiricim bitmek üzere lubex lotion plus alacağım bu ay içinde. c vitamini de senede bir kez kür yapsam yeter diyorum.

canım ya bak benim de aynıı, alerjilerim var.. hep burnum tıkalıı.. ilaç kullanmadan bahar dönemi kabus oluyor genelde...

ama bu kadın tıkalı burun açma diye bir yöntem öğretti, önce onu yapıyorsun, nasıl açıldığına sen de inanmıyacaksın. Sonrasında hemen bantlarsan da yeniden burun tıkanmıyor...çünkü nefesi burundan aldıkça açık tutuyor o alışveriş zaten, ne zaman bırakırsan geri tıkanıyor.

Ya hayat kalitem artmasa size bu kadar tavsiye etmem inan. Her 10 gün de bir eğitim yapıyor canlı zoom da, ben 130 TL vermiştim, ona bir kez katılın derim...ama hesabını da iyi incelersen, burun açma, bantlama tüm herşey instasında var. Belli sadece para için yapan biri değil, çok şeker bir hanımefendi.
ismi neydı canım hemen bakayım
sen ıyı dıyorsan ıyıdır :KK68: boşa tavsıye etmezsın sen

%15 csini mi aldın benim de radarımdaydı o :)) cyrene iyi marka ama fiyatları yüksek yaw indirimdeyken anca alınabilir düzeylere iniyor. Aha toniğini kullanmıştım iyidi o.
Ben şimdilik aktif içerik olarak sadece retinoik asit kullanıyorum haftada iki (düz acnelyse), hyaluronik asit-pepdit serum zaten hep olur elimde onları sürüyorum günlük. yüz yogasına da devam. nemlendiricim bitmek üzere lubex lotion plus alacağım bu ay içinde. c vitamini de senede bir kez kür yapsam yeter diyorum.
ben 2 aydır ne serum ne vıtamın hıc bırsey kullanmıyorum ıcımden gelmıyor nıyeyse :D
sadece gunluk yuzumu yıkıyorum temızleyıcıyle ve nemlendırıyorum o kadar
elımden dusmeyen kil maskemı bıle yapmıyorum :D içim geçmiş benım

ismi neydı canım hemen bakayım
sen ıyı dıyorsan ıyıdır :KK68: boşa tavsıye etmezsın sen
farkındanefes canım. Ünlü kurumsal bir firmada üst pozisyon bir yöneticiymiş 4-5 sene önceye kadar, kendi panik atak deneyiminden sonra bu nefes macerası başlamış, eğitimini yurtdışında almış...detaylı incele mutlaka. Yorumlarda fikir verecektir.

farkındanefes canım. Ünlü kurumsal bir firmada üst pozisyon bir yöneticiymiş 4-5 sene önceye kadar, kendi panik atak deneyiminden sonra bu nefes macerası başlamış, eğitimini yurtdışında almış...detaylı incele mutlaka. Yorumlarda fikir verecektir.
belkı uyku duzenımde yoluna gırer :) gece 2 yatıp sabah 6-7 de kalkmak benım yorgun hıssetmeme neden olmaya basladı bu son aylarda

evet canım 185 e inmiş, ben de tesadüf gördüm baktım misshanın indirime gireceği falan yok :D bir de AHA/BHA yıkama jeli aldım. Acneylse marka mı? Bu C vitamininden sonra ben de retinol deneyeceğim ama senin için erken sanki ya, değil mi?

O lubex için bir iki negatif yorum gördüm bir acaba oluştu ben de. İnternette çok güzel içerik okuyan siteler var, ama sen hepsini daha iyi biliyorsundur gerçi.

Back