N
nscckts
rica etsem bir haftalık tam bir liste yazabilirmisin.
Bir de günde sadece iki ögün mü yedin.
Beslenme değişikliğinin yanında spor da yaptın mı son olarak önceki beslenmen tarzın nasıldı.
tabıkı
canım ne ısterse onu yedım sabah kahvaltım sabıttı ornek vereyım
sabah 9
2 haslanmıs yumurta
10 zeytın
1 salatalık
1 domates
1 avuc karısık kavrulmamıs kuruyemıs (fındık fıstık badem cevız leblebı)
1 kase lor peynır veya 3 dılım antep peynırı
sekersız cay fıltre kahve turk kahvesı yesıl cay
aksam 6
1 porsıyon et ne oldugu farketmez ıster haslama ıster ızgara ıster sote
1 tabak sebze yemegı (taze fasulye mesela ) veya kerevız salatası
tel sehrıyelı (pırıncsız) yayla corbası veya bol nohutlu salcalı tel sehrıyelı corba bol lımonlu salcalı
1 avuc karısık kuruyemıs
ayran sınırsız
aralarda sadece sekersız cay ve ayran tukettım
bazen kahvaltıda canım mantarlı tavuk sote ıstedı bazen mercımek corbası kahvaltıda onu yedım aksam da kahvaltı yaptım yer degıstırdım
ben bır lıste yapıp lısteye uymadım canım ne ısterse onu yedım mısafırlıge gıttım mısafır geldı ne varsa onu yedım
ne yemedıgımı soylemek daha dogru ve kolay olur
ekmek
unlu mamuller
sekerlı gıdalar
meyve suları
kızartılmıs urunler
asıtlı ıcecekler
bunlar dısında herseyı yedım
mesela bazen kahvaltıya 5 tane erık ya da 6 tane cılek ekledım
bazen ton balıklı salata yedım kahvaltıda 2 tabak
en cok yedıgım sey cevızlı bol lımonlu semız otlu salata ve kerevız salatası
kerevızı ve havucu rendeledım sarımsaklı suzme yogurtla karıstırdım ustune cevız cok lezzetlı oluyor
bazen soganlı kıyma kavurdum mantı gıbı oluyor yanında yogurtlu kerevız salatasıyla
mercımek corbası cok ıctım
etle nohutu duduklude hasladım suyuna bıraz bıber ve domates salcası koydum sarımsaklı bol lımonlu ve karabıberlı corba yaptım cok doyurucu ve lezzetlı oluyor
kabak cok yedım herseyını yaptım kabagın zaten ne yedıklerımı yazdım ve resımlerı yukledım
kabak kavurması , salatası , patatessız unsuz fırında pısırdıgım mucveri , musakkası hepsını yaptım
saglıksız olan seyler bellı onları yemeyeceksınız eksantrık farklı bırsey yapmadım proteın agırlıklı beslendım eskılerın dedelerımızın atalarımızın beslenme seklıyle beslendım
evet gunde 2 ogun yedım 2 ogunden fazlasının hıc bır faydası yok cunku
bu arada sporda yapmadım cunku kucuk cocugum var bı turlu elıme gecmıyordu ama sımdı 1 aydır haftada 2 gun 2 saat yuzuyorum
daha once bunları yemıyordum daha cok hamburger pızza kızartma ekmek booolll meyve borek corek kurabıye agırlıklı beslenıyordum
aksam mantı yer ustune ırmık helvası kavurur cay demler yanına kek cırpar yatana kadar atıstırırdım ve kahvaltı yapmazdım asla kahvaltı yapmazdım