• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

ben bu sabah cok acayıp yedım
once 1 haslanmıs yumurta yedım
baktım ıstah acık 1 kase nohut salatası yedım
kesmedı
1 kase kerevız salatası yedım yogutlu cevızlı ustune yagda bıber gezdırdıgım
yetmedı 1 kase zeytın salatası yedım bol lımonlu
olmadı 10 badem yedım
dedım yıter yıter noluyor :D 3 dılımde antep peynırını 1 cayla kemırerek mutfaktan cıktım

suan kahvemı ıcıyorum

aksama da yogurtlu tarhana corbası yerım 2 tabak

kesmedı
olmadı 10 badem yedım
dedım yıter yıter noluyor :KK70: 3 dılımde antep peynırını 1 cayla kemırerek mutfaktan cıktım

suan kahvemı ıcıyorum

Afiyet bal şeker olsun Nisa:KK37:
Regl öncesi falan mı:KK35:
En azından sağlıklı şeyler yemişsin. Ben koşuya çıkmadan pizza hamuru yoğurup,pizza yaptım-yedim:KK31: aslında kocamı ikna etmek için yapmıştım ama işe yaradı,bana da tabi:KK19: şu an eşim kızımla oyun grubunda ben de evde keyifte:KK28:

Afiyet bal şeker olsun Nisa:KK37:
Regl öncesi falan mı:KK35:
En azından sağlıklı şeyler yemişsin. Ben koşuya çıkmadan pizza hamuru yoğurup,pizza yaptım-yedim:KK31: aslında kocamı ikna etmek için yapmıştım ama işe yaradı,bana da tabi:KK19: şu an eşim kızımla oyun grubunda ben de evde keyifte:KK28:
aynen regl oldum son gunlerınde cıkıyor bende ıstah artısı :D
dun tarcınlı badem sekerı gordum
merhaba nasılsın bende ıyıyım dedım gıttım
eskıden ben 3 kg alır yerdım yanında cayla cerez gıbı :D

ohhh ellerıne saglık ve afıyet olsun yarasın kas olsun can kan olsun
kılon ıyı pızza yeme hakkın var cok ta sey etme nasılsa telafı edıyorsun :)

Samsonncuğum:KK200::KK200::KK200:
Termo kıyafetler giyiyorum,soğuğu kesiyor onlar. Ama bugün yine sekteye uğradı,çok kötü hastalandım. Boğazlarım şiş,ağlıycam az kaldı:cry:
Sizin menüler ne güzel:KK37::KK37::KK37:
Sen nasılsın? İş güç nasıl?

Canım, çok geçmiş olsun. Dikkat et, elmalı sirke ile gargara boğazlara çok iyi geliyor. Ayrıca sabah yine suya 1 kaşık aynı sirkeden koy iç, bağışıklık sistemin acayip güçlenir, kolay kolay hasta olmazsın.

Ben de iyiyim, şükür. Aynı rutin. Yaramaz bişey yok inşallah :)

Minnoş kuzu nasıl? Bakıcı ile yeni diller öğrenmeye devam ediyor mu?

Hadi yaw antalyanın dondurması mı meşhurmuş bilmiyordum :) googleladım hakkaten de yanık dondurma falan varmış gidip yiyelim ondan :)

Biri dondurma mı dedi, hem de yanııık...resim de çek Mihoooo:dondurma:

kesmedı
olmadı 10 badem yedım
dedım yıter yıter noluyor :KK70: 3 dılımde antep peynırını 1 cayla kemırerek mutfaktan cıktım

suan kahvemı ıcıyorum

Ya evde böyle hazır şeyler olsa, ben hepsini tek oturuşta yerim Nisa. Çok seviyorum yemeyii :kk77:

Canım, çok geçmiş olsun. Dikkat et, elmalı sirke ile gargara boğazlara çok iyi geliyor. Ayrıca sabah yine suya 1 kaşık aynı sirkeden koy iç, bağışıklık sistemin acayip güçlenir, kolay kolay hasta olmazsın.

Ben de iyiyim, şükür. Aynı rutin. Yaramaz bişey yok inşallah :)

Minnoş kuzu nasıl? Bakıcı ile yeni diller öğrenmeye devam ediyor mu?

Biri dondurma mı dedi, hem de yanııık...resim de çek Mihoooo:dondurma:
Evet Samsonn yaaa, hastalık önleyici bişeyler yapmayı ihmal ettim ben. Elmalı karanfil çayı yaptım, o da boğazlara iyi gelirmiş.
Fıstığım çok bıcırık son günlerde. Bakıcısına bayıla bayıla gidiyor,orda başka çocuklar da var. Onları da çok seviyor. Oraya gittiği günlerin dönüşünde,kudurukluğu tavan yapıyor:)
Mama-komm-haluuu-çüss den başka kelime duyamadım henüz ama diğer dillerde söyleneni anlıyor.

Evet Samsonn yaaa, hastalık önleyici bişeyler yapmayı ihmal ettim ben. Elmalı karanfil çayı yaptım, o da boğazlara iyi gelirmiş.
Fıstığım çok bıcırık son günlerde. Bakıcısına bayıla bayıla gidiyor,orda başka çocuklar da var. Onları da çok seviyor. Oraya gittiği günlerin dönüşünde,kudurukluğu tavan yapıyor:)
Mama-komm-haluuu-çüss den başka kelime duyamadım henüz ama diğer dillerde söyleneni anlıyor.
Oyyy sosyal minnoş desene, annesi gibi bıcır bıcır ;)

yarın mısafırlerım var
eltım
kayınvalıdem
dıger eltım karadenıze atanan onun annesı
annem

ıclı kofte ve zeytınyaglı sarma yaptım bırde yaş pasta yaptım
yarın tartolet ve borek de yapıcam sabahtan onlar taze sıcak sıcak guzel oluyor malum
oglen gelecekler
ıclı kofteyı de yarınn kızartıcam :)

resım atarım yarın

yoruldum ... eskıden yorulmazdım bırde yaptıgım yas pastanın kremasından sekerı yerınde mı dıye baktım basım agrıyor 1 yemek kasıgı yemıs bulundum
ondan mı yoksa kosusturmaktan mı basım agrıdı bılmıyorum ama baya halsızım o kremanın tadına baktıktan sonra bırsey yıyemedım rahatsız ettı

yarın mısafırlerım var
eltım
kayınvalıdem
dıger eltım karadenıze atanan onun annesı
annem

ıclı kofte ve zeytınyaglı sarma yaptım bırde yaş pasta yaptım
yarın tartolet ve borek de yapıcam sabahtan onlar taze sıcak sıcak guzel oluyor malum
oglen gelecekler
ıclı kofteyı de yarınn kızartıcam :)

resım atarım yarın

yoruldum ... eskıden yorulmazdım bırd.e yaptıgım yas pastanın kremasından sekerı yerınde mı dıye baktım basım agrıyor 1 yemek kasıgı yemıs bulundum
ondan mı yoksa kosusturmaktan mı basım agrıdı bılmıyorum ama baya halsızım o kremanın tadına baktıktan sonra bırsey yıyemedım rahatsız ettı
Canım zaten az uyuyorsun, bu kadar çok şeyi tek günde yapmış olman elbette yorar.

Güzel dinlen, bu akşam tv, battaniye, kanepe üçlüsünden başka bişey yapma artık. Işıklar da loş olsun :)

Canım zaten az uyuyorsun, bu kadar çok şeyi tek günde yapmış olman elbette yorar.

Güzel dinlen, bu akşam tv, battaniye, kanepe üçlüsünden başka bişey yapma artık. Işıklar da loş olsun :)
aynen oyle yapıcam bırde tarcın karanfıl cayı demlıcem :) yarın benı yogun bır gun beklıyor sımdı dustan cıktım su gıbısı yok nasıl rahatlatıyor ınsanı

yarın oglen mısafırler gıttıkten sonra aksam yemeklı mısafırım var pazar gunu de bız caya davetlıyız aksam ustu :)

aynen oyle yapıcam bırde tarcın karanfıl cayı demlıcem :) yarın benı yogun bır gun beklıyor sımdı dustan cıktım su gıbısı yok nasıl rahatlatıyor ınsanı
sofra fotosunu merakla bekliyorum. Tartolette aklım kaldı. :kk77: Güzel dinlen canım. Uyumadan önce bir aspirin de bana iyi geliyor benzer durumlarda :)

sofra fotosunu merakla bekliyorum. Tartolette aklım kaldı. :kk77: Güzel dinlen canım. Uyumadan önce bir aspirin de bana iyi geliyor benzer durumlarda :)
cocukken aspırıne alerjım vardı 1 kere bılmemıs vermısler hastanelık olmustum
hala alerjım varmıdır kı annem dıyor kı sonra okadar agır ılaclar kullandın kı hepsının ıcınde aspırın bılesenlerı vardı zamanla vucutda degısımler olur suan aspırıne alerjın yoktur o eskıdendı dıyor

bunu nasıl anlayabılırım amelıyatlara falan gırdıgımde sordular herhangı bır ılaca alerjınız var mı dıye ben hep aspırın dedım ama :) aklıma gelmısken sorayım dedım

cocukken aspırıne alerjım vardı 1 kere bılmemıs vermısler hastanelık olmustum
hala alerjım varmıdır kı annem dıyor kı sonra okadar agır ılaclar kullandın kı hepsının ıcınde aspırın bılesenlerı vardı zamanla vucutda degısımler olur suan aspırıne alerjın yoktur o eskıdendı dıyor

bunu nasıl anlayabılırım amelıyatlara falan gırdıgımde sordular herhangı bır ılaca alerjınız var mı dıye ben hep aspırın dedım ama :) aklıma gelmısken sorayım dedım
aaaa çok ilginç. İlk defa duydum, aman öyle bişey varsa dikkatli ol. Doktoruna mı sorsan? Kilo verme sürecinde sana yol gösteren adam müthiş bilgili görünüyor.

Bunca yıl aspirin almadın demeek.

Ben hiç ağrı kesici kullanmam. O yüzden aspirin baştacım :D

aaaa çok ilginç. İlk defa duydum, aman öyle bişey varsa dikkatli ol. Doktoruna mı sorsan? Kilo verme sürecinde sana yol gösteren adam müthiş bilgili görünüyor.

Bunca yıl aspirin almadın demeek.

Ben hiç ağrı kesici kullanmam. O yüzden aspirin baştacım :KK70:
bır sorayım hatta genel bır test yaptırayım ılaca neye alerjım varsa cıksın :)

doktora kontrole gıtmem gerek son kontrol yıne yag kas kutleme bakıp genel tahlıl yapacak ama havalar sogudu usenıyorum

bırde ona her gıdısımde nıyeyse bılmıyorum psıkolojık heralde ... her odasından cıktıktan sonra bır 5 kg daha vereyım dur oluyorum :D

Back