Sağlıklı beslenirken;

Oyyy canımm bunlar ne güzelliklerrr sen ne romantik bi hanımsın yaaa maşallah
ay pasta cok fena basımı agrıttı ne romantıklıgı bıldıgın ormantık olduk 1 dılım yıyemedım yedı seksen yatıyorum delı danalar gıbı done done
basımı kaldıramıyorum

neden öyle kötü oldun cnm ? geçmiş olsun
ben hıc pasta kremalı seyler falan yemıyorum ya
pastanın kekı badem unundan yapıldı ıcınde seker yok ama kremada cıkolata var ve ıc dolgusu da cıkolata var
kuvertur -cıkolata oranı daha yuksek ama sekerı var cıkolatanın meyve de bolca ıcınde muz da var benım ıcın cok agır geldı
resmen gozumu acamıyorum uyku bastırdı

antepli sevgili istiyommm
hııım tamam cnm

Ben yakından tanımıyordum ama iyi birine benziyordu, çok şaşırdım ben de nisam. Eşinin de hayırsız biri olduğunu söylüyorlardı, yani ne denir ki, allah rahmet eylesin. Hannazın da bundan sonra hayatı kolay olsun inşallah.

Ben olacaktım orada ne gömerdim ama
Valla harika görünüyor ellerine sağlık nisam

ınsallah canım benım ınsallah ...
Bu arada kızlar tam 10 gün düzenli spor yaptım benim için süreklilikte rekordur bu
8 dklık spor ama olsun
yaaa cok sevındıım masallah sana
devamı gelenlı olsun ben 3 kere kolumu yukarı asagı hareket ettırınce bıle tamam yeter deyıp yoruluyorum 8 dk benım ıcın cok buyuk sure mesela
10 gun dıyorsun bırde cok cok ıyı

Nisam senin yaşantın genel olarak kardiyo tadında olduğu için kol kaldırsan ne kaldırmasan ne farketmez ki

Lily sabri diye bi kadın keşfettim yutubda bacak ve popo egzersizlerini yapıyorum bakalım jennifer lopez olacak mıyım

ya alemsın umarım gercekten yaptıgım bu kadar temızlık bosa gıtmıyordur kosusturmam bosa gıtmıyordur da vucut hareketı olarak sayılıyordur

lily sabrıde kımmıs oyle ılk defa duyuyorum hemen bakıcam

Bak kesin nisam çok tatlı çünkü egzersizleri kısa sürüyor yoğun yaptırıyor aslında ama. Bi de ince yapılı bi kadın o da hoşuma gitti, bu fitnessçılardaki yapılı kaslı görüntüyü sevmiyorum ben ya

yaa gordum vucudu cok guzel tam bende olmasını ıstedıgım gıbı

keske yatsamda beeeyyle kendılıgınden olsa ah ah

yapanlarda 7 gun ıcınde yag kaybetmısler canısı dogru yoldaymıssın aynen devam
sen 10 gunde zaten degısımı hıssetmıssındır degıl mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…