• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

IMG-20210213-WA0022.jpg
pasta yaptım

Oyyy canımm bunlar ne güzelliklerrr sen ne romantik bi hanımsın yaaa maşallah :rolleyes: :KK36: :KK200:
ay pasta cok fena basımı agrıttı ne romantıklıgı bıldıgın ormantık olduk 1 dılım yıyemedım yedı seksen yatıyorum delı danalar gıbı done done :D
basımı kaldıramıyorum

neden öyle kötü oldun cnm :eek:? geçmiş olsun
ben hıc pasta kremalı seyler falan yemıyorum ya
pastanın kekı badem unundan yapıldı ıcınde seker yok ama kremada cıkolata var ve ıc dolgusu da cıkolata var
kuvertur -cıkolata oranı daha yuksek ama sekerı var cıkolatanın meyve de bolca ıcınde muz da var benım ıcın cok agır geldı
resmen gozumu acamıyorum uyku bastırdı :KK70:

antepli sevgili istiyommm :D :D
pastanın kekı badem unundan yapıldı ıcınde seker yok ama kremada cıkolata var ve ıc dolgusu da cıkolata var
kuvertur -cıkolata oranı daha yuksek ama sekerı var cıkolatanın meyve de bolca ıcınde muz da var benım ıcın cok agır geldı
hııım tamam cnm :D

kızlar hannaz varya onun hem kaynı hem esı aynı gun vefat etmıs yan yana gommusler
tanırsınız belkı hannazı
cok sarsıldım demın gordum ogrendım cok sevdıgım bırı yasadıklarını az cok bılırım bıraz
ne kadar uzucu seyler yasatmıs olsa da cocuklarının babasını kaybettı ve kaynını da kaybettı
bu kadının su hayatda cektıgı ne arkadas herseyı agır yasıyor ya allah sabır versın
Ben yakından tanımıyordum ama iyi birine benziyordu, çok şaşırdım ben de nisam. Eşinin de hayırsız biri olduğunu söylüyorlardı, yani ne denir ki, allah rahmet eylesin. Hannazın da bundan sonra hayatı kolay olsun inşallah.

Ben olacaktım orada ne gömerdim ama :D :D
Valla harika görünüyor ellerine sağlık nisam

Ben yakından tanımıyordum ama iyi birine benziyordu, çok şaşırdım ben de nisam. Eşinin de hayırsız biri olduğunu söylüyorlardı, yani ne denir ki, allah rahmet eylesin. Hannazın da bundan sonra hayatı kolay olsun inşallah.
ınsallah canım benım ınsallah ...
Bu arada kızlar tam 10 gün düzenli spor yaptım benim için süreklilikte rekordur bu :sampiyon:
8 dklık spor ama olsun :KK70:
yaaa cok sevındıım masallah sana
devamı gelenlı olsun :D ben 3 kere kolumu yukarı asagı hareket ettırınce bıle tamam yeter deyıp yoruluyorum 8 dk benım ıcın cok buyuk sure mesela :D
10 gun dıyorsun bırde cok cok ıyı :KK68::KK19:

ınsallah canım benım ınsallah ...

yaaa cok sevındıım masallah sana
devamı gelenlı olsun :KK70: ben 3 kere kolumu yukarı asagı hareket ettırınce bıle tamam yeter deyıp yoruluyorum 8 dk benım ıcın cok buyuk sure mesela :KK70:
10 gun dıyorsun bırde cok cok ıyı :KK68::KK19:
Nisam senin yaşantın genel olarak kardiyo tadında olduğu için kol kaldırsan ne kaldırmasan ne farketmez ki 😄

Lily sabri diye bi kadın keşfettim yutubda bacak ve popo egzersizlerini yapıyorum bakalım jennifer lopez olacak mıyım 🤓

Nisam senin yaşantın genel olarak kardiyo tadında olduğu için kol kaldırsan ne kaldırmasan ne farketmez ki 😄

Lily sabri diye bi kadın keşfettim yutubda bacak ve popo egzersizlerini yapıyorum bakalım jennifer lopez olacak mıyım 🤓
ya alemsın :D umarım gercekten yaptıgım bu kadar temızlık bosa gıtmıyordur kosusturmam bosa gıtmıyordur da vucut hareketı olarak sayılıyordur :dua:

lily sabrıde kımmıs oyle ılk defa duyuyorum hemen bakıcam :halay:

ya alemsın :KK70: umarım gercekten yaptıgım bu kadar temızlık bosa gıtmıyordur kosusturmam bosa gıtmıyordur da vucut hareketı olarak sayılıyordur :dua:

lily sabrıde kımmıs oyle ılk defa duyuyorum hemen bakıcam :halay:
Bak kesin nisam çok tatlı çünkü egzersizleri kısa sürüyor 🤓 yoğun yaptırıyor aslında ama. Bi de ince yapılı bi kadın o da hoşuma gitti, bu fitnessçılardaki yapılı kaslı görüntüyü sevmiyorum ben ya 🤔

Bak kesin nisam çok tatlı çünkü egzersizleri kısa sürüyor 🤓 yoğun yaptırıyor aslında ama. Bi de ince yapılı bi kadın o da hoşuma gitti, bu fitnessçılardaki yapılı kaslı görüntüyü sevmiyorum ben ya 🤔
yaa gordum vucudu cok guzel tam bende olmasını ıstedıgım gıbı
:KK68:
keske yatsamda beeeyyle kendılıgınden olsa ah ah

yapanlarda 7 gun ıcınde yag kaybetmısler canısı dogru yoldaymıssın aynen devam
sen 10 gunde zaten degısımı hıssetmıssındır degıl mı

Back