Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2782909 pasta yaptım
Oyyy canımm bunlar ne güzelliklerrr sen ne romantik bi hanımsın yaaa maşallah
ay pasta cok fena basımı agrıttı ne romantıklıgı bıldıgın ormantık olduk 1 dılım yıyemedım yedı seksen yatıyorum delı danalar gıbı done doneOyyy canımm bunlar ne güzelliklerrr sen ne romantik bi hanımsın yaaa maşallah
neden öyle kötü oldun cnm ? geçmiş olsunay pasta cok fena basımı agrıttı ne romantıklıgı bıldıgın ormantık olduk 1 dılım yıyemedım yedı seksen yatıyorum delı danalar gıbı done done
basımı kaldıramıyorum
ben hıc pasta kremalı seyler falan yemıyorum yaneden öyle kötü oldun cnm ? geçmiş olsun
antepli sevgili istiyommmEki Görüntüle 2782963 antepde sevgililer gunu olursa
hııım tamam cnmben hıc pasta kremalı seyler falan yemıyorum ya
pastanın kekı badem unundan yapıldı ıcınde seker yok ama kremada cıkolata var ve ıc dolgusu da cıkolata var
kuvertur -cıkolata oranı daha yuksek ama sekerı var cıkolatanın meyve de bolca ıcınde muz da var benım ıcın cok agır geldı
resmen gozumu acamıyorum uyku bastırdı
Ben yakından tanımıyordum ama iyi birine benziyordu, çok şaşırdım ben de nisam. Eşinin de hayırsız biri olduğunu söylüyorlardı, yani ne denir ki, allah rahmet eylesin. Hannazın da bundan sonra hayatı kolay olsun inşallah.kızlar hannaz varya onun hem kaynı hem esı aynı gun vefat etmıs yan yana gommusler
tanırsınız belkı hannazı
cok sarsıldım demın gordum ogrendım cok sevdıgım bırı yasadıklarını az cok bılırım bıraz
ne kadar uzucu seyler yasatmıs olsa da cocuklarının babasını kaybettı ve kaynını da kaybettı
bu kadının su hayatda cektıgı ne arkadas herseyı agır yasıyor ya allah sabır versın
Ben olacaktım orada ne gömerdim amaben hıc pasta kremalı seyler falan yemıyorum ya
pastanın kekı badem unundan yapıldı ıcınde seker yok ama kremada cıkolata var ve ıc dolgusu da cıkolata var
kuvertur -cıkolata oranı daha yuksek ama sekerı var cıkolatanın meyve de bolca ıcınde muz da var benım ıcın cok agır geldı
resmen gozumu acamıyorum uyku bastırdı
Aynen canım tebriklerBu arada kızlar tam 10 gün düzenli spor yaptım benim için süreklilikte rekordur bu
8 dklık spor ama olsun
ınsallah canım benım ınsallah ...Ben yakından tanımıyordum ama iyi birine benziyordu, çok şaşırdım ben de nisam. Eşinin de hayırsız biri olduğunu söylüyorlardı, yani ne denir ki, allah rahmet eylesin. Hannazın da bundan sonra hayatı kolay olsun inşallah.
yaaa cok sevındıım masallah sanaBu arada kızlar tam 10 gün düzenli spor yaptım benim için süreklilikte rekordur bu
8 dklık spor ama olsun
Nisam senin yaşantın genel olarak kardiyo tadında olduğu için kol kaldırsan ne kaldırmasan ne farketmez kiınsallah canım benım ınsallah ...
yaaa cok sevındıım masallah sana
devamı gelenlı olsun ben 3 kere kolumu yukarı asagı hareket ettırınce bıle tamam yeter deyıp yoruluyorum 8 dk benım ıcın cok buyuk sure mesela
10 gun dıyorsun bırde cok cok ıyı
ya alemsın umarım gercekten yaptıgım bu kadar temızlık bosa gıtmıyordur kosusturmam bosa gıtmıyordur da vucut hareketı olarak sayılıyordurNisam senin yaşantın genel olarak kardiyo tadında olduğu için kol kaldırsan ne kaldırmasan ne farketmez ki
Lily sabri diye bi kadın keşfettim yutubda bacak ve popo egzersizlerini yapıyorum bakalım jennifer lopez olacak mıyım
Bak kesin nisam çok tatlı çünkü egzersizleri kısa sürüyor yoğun yaptırıyor aslında ama. Bi de ince yapılı bi kadın o da hoşuma gitti, bu fitnessçılardaki yapılı kaslı görüntüyü sevmiyorum ben yaya alemsın umarım gercekten yaptıgım bu kadar temızlık bosa gıtmıyordur kosusturmam bosa gıtmıyordur da vucut hareketı olarak sayılıyordur
lily sabrıde kımmıs oyle ılk defa duyuyorum hemen bakıcam
yaa gordum vucudu cok guzel tam bende olmasını ıstedıgım gıbıBak kesin nisam çok tatlı çünkü egzersizleri kısa sürüyor yoğun yaptırıyor aslında ama. Bi de ince yapılı bi kadın o da hoşuma gitti, bu fitnessçılardaki yapılı kaslı görüntüyü sevmiyorum ben ya