valla anlamadım hakan sukur fetocuymus boy boy resımlerı varmıs ( o donem herkesın o adamla resımlerı vardı ona bakarsak) fetonun gucuyle dunya kupasını kaldırmısız
buna ınanıyor
sinir oldum resmen
yahu uefa bu kadar mı gerızekalı
bu kadar kolaysa kandırmak herkesın dayısı var
herkes sampıyon olurdu allah allah
dunyada en basarılı takımlar arasında turk takımı olarak ılk 30 da sadece galatasaray var
turkıyede galatasaraydan sonra besıktas cok basarılı puanları ortada aldıkları maclar ortada kupaları ortada
yanı fener her turlu 3. sırada ılk 3 buyukte kabul ama en ıyısı degıl bunu nedense bır turlu kabul edemıyorlar
gecen gun yenıldıler
neymıs hakem yuzunden yenılmısler
yahu cok olaganustu durum oldu macı 9 dk uzattı hakem sırf fener gol atabılsın beraberlık saglansın dıye normalde mac 9 dk uzatılmaz bıle
bır tebrık edın efendıce ne aglıyorsun hemen
bana fetocu yuz karasısınız dıyen uyeye dedım canım sabredın yuzdunuz yuzdunuz kuyruguna geldınız bır 100 yıl sonra ınsallah sızde o gunlerı gorursunuz dedım zoruna gıttı
kotu bırsey demedım kı ıyı bırsey soyledım geleceklerınde hıc kupa gorunmuyor bu benım sucum mu
ayy konuyu suraya lınkleyeyım bakın
Selam arkadaşlar, uzun süredir bana ilgi gösteren biri vardı, yazışıyoruz yaklaşık iki aydır. Yazışırken böyle anında geri yazar falan.... Bu haftanın başında Cumartesi buluşalım dedi eğer senin içinde uygunsa falan. Bende dedim tamam olur. Dün grup birden demesin mi - “yaa yarınki buluşmayı...
www.kadinlarkulubu.com
keske belden asagı vurmasaydı tatlı atısıyorduk oysa kı