• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

valla anlamadım hakan sukur fetocuymus boy boy resımlerı varmıs ( o donem herkesın o adamla resımlerı vardı ona bakarsak) fetonun gucuyle dunya kupasını kaldırmısız :KK70: buna ınanıyor
sinir oldum resmen :KK70: yahu uefa bu kadar mı gerızekalı :KK70: bu kadar kolaysa kandırmak herkesın dayısı var :KK70: herkes sampıyon olurdu allah allah :KK70:

dunyada en basarılı takımlar arasında turk takımı olarak ılk 30 da sadece galatasaray var
turkıyede galatasaraydan sonra besıktas cok basarılı puanları ortada aldıkları maclar ortada kupaları ortada
yanı fener her turlu 3. sırada ılk 3 buyukte kabul ama en ıyısı degıl bunu nedense bır turlu kabul edemıyorlar

gecen gun yenıldıler :KK70: neymıs hakem yuzunden yenılmısler :KK70: yahu cok olaganustu durum oldu macı 9 dk uzattı hakem sırf fener gol atabılsın beraberlık saglansın dıye normalde mac 9 dk uzatılmaz bıle :KK70: bır tebrık edın efendıce ne aglıyorsun hemen
bana fetocu yuz karasısınız dıyen uyeye dedım canım sabredın yuzdunuz yuzdunuz kuyruguna geldınız bır 100 yıl sonra ınsallah sızde o gunlerı gorursunuz dedım zoruna gıttı :KK70: kotu bırsey demedım kı ıyı bırsey soyledım geleceklerınde hıc kupa gorunmuyor bu benım sucum mu :KK70:

ayy konuyu suraya lınkleyeyım bakın

keske belden asagı vurmasaydı tatlı atısıyorduk oysa kı :KK70:
kız sen bayağı kaşımışın başta :D o aslan videosu neyy ahahaha :D :D bi de erkek tarafını haklı bulmuşun vayy haline hahahaha :D :D :D

dünyanın en büyük klübü diyene di mi :D mmmm sen iyi didin de cınımmm o öyle diiilll :D :D :D
futbolda şike var diyip basketbola geçmiş :o
ay biri de kasap reyonunda mı buluşcaksınız demiş :D tabi ki parkta filan oturcaklar kahve alıp :D :D

dünyanın en büyük klübü diyene di mi :KK70: mmmm sen iyi didin de cınımmm o öyle diiilll :KK70: :KK70: :KK70:
futbolda şike var diyip basketbola geçmiş :eek:
ay biri de kasap reyonunda mı buluşcaksınız demiş :KK70: tabi ki parkta filan oturcaklar kahve alıp :KK70: :KK70:
aslında konu guzel konuydu yorumlar komık gıdıyordu
sımdı yazıp hortlatmaya korkuyorum :D
konu sahıbı ne yaptı acaba ınsallah yazar :D

valla anlamadım hakan sukur fetocuymus boy boy resımlerı varmıs ( o donem herkesın o adamla resımlerı vardı ona bakarsak) fetonun gucuyle dunya kupasını kaldırmısız :KK70: buna ınanıyor
sinir oldum resmen :KK70: yahu uefa bu kadar mı gerızekalı :KK70: bu kadar kolaysa kandırmak herkesın dayısı var :KK70: herkes sampıyon olurdu allah allah :KK70:

dunyada en basarılı takımlar arasında turk takımı olarak ılk 30 da sadece galatasaray var
turkıyede galatasaraydan sonra besıktas cok basarılı puanları ortada aldıkları maclar ortada kupaları ortada
yanı fener her turlu 3. sırada ılk 3 buyukte kabul ama en ıyısı degıl bunu nedense bır turlu kabul edemıyorlar

gecen gun yenıldıler :KK70: neymıs hakem yuzunden yenılmısler :KK70: yahu cok olaganustu durum oldu macı 9 dk uzattı hakem sırf fener gol atabılsın beraberlık saglansın dıye normalde mac 9 dk uzatılmaz bıle :KK70: bır tebrık edın efendıce ne aglıyorsun hemen
bana fetocu yuz karasısınız dıyen uyeye dedım canım sabredın yuzdunuz yuzdunuz kuyruguna geldınız bır 100 yıl sonra ınsallah sızde o gunlerı gorursunuz dedım zoruna gıttı :KK70: kotu bırsey demedım kı ıyı bırsey soyledım geleceklerınde hıc kupa gorunmuyor bu benım sucum mu :KK70:

ayy konuyu suraya lınkleyeyım bakın

keske belden asagı vurmasaydı tatlı atısıyorduk oysa kı :KK70:
tesbihat gücüyle şampiyon olmak ahahahahaha

ya suraya tıtreye tıtrıye gulme krızı emojısı koysalar keske :D tıtresımlı kıprasımlı
msn de vardı ya tıtresım oyle bırsey cok lazım ya duygularımı aktaramıyorum :D

14 subat yaklasıyor

ben suslu pasta yapıcam
ya badem unuyla sekersız falan yaparım kekını yıne ahsenın dogum gununde yaptıgım gıbı
ya da muzu,yulafı cekıp elde ettıgım unu , ve kakaoyu yogurur hamur elde ederım pısmeyen taban
ustune de meyve şölenı muzla cılekle tatlandırırım
bıraz da kuvertur (has -baba cıkolata)erıtır gezdırırım falan olur bırseyler ıste sonucta sekerınden faydalanacagım envaı cesıt meyve ve un yapabılecegım envaı cesıt kuruyemıs var hangısıyle yapsa kararsız kalıyorum valla :D

kokteyl de hazırlarım
maden suyunu koyarım bardaga
ıcıne 1-2 bogurtlen ahududu
kenarına bır ınce dılım lımon falan

oldu da bıttı maşallah ıste :D

cnm bi de ara sayfalara bakıyodum sen acayip pideler paylaşmışsın gerçek mi onlar yaa :rolleyes:
antepfıstık dolgulu simit pizza gibi gördüm , pirinçli kıymalı dolgulu yağlı harika bişey de vardı :dondurma:
:D :D :D ahhaha evet gercek
antepde sıradan bır gun onlar :D

Back