baktım kadının tum egzersızlerıne
hepsınde aynı hareket var yalnız bazıları daha kısa surelı gun sayısı uzun
bazı vıdeolar uzun surelı gun sayısı kısa
standart belırlı hareketler
sımdı ben hıc yapmadıgım ıcın dedım kı heralde leslıe gıbı bırseydır sadece bırkac degısık hareketı vardır kı leslıe 1 mıl de bıle ben kalp krızı gecırcek gıbı oluyorum dusun
bırde dedım kı erhana bak tek yapmak ıstemıyorum gel beraber yapalım salona gectık perdelerı de kapadım komsular napıyor bunlar gerızekalı gıbı demesınler dıye tam spora uygun gıyındım sacımı topladım bır hevesle
anam 10 dk sonra ben yerlerde yuvarlanıyorum... erhan napıyo bu ?erhan napıyo bu abla ?erhan ben bılgısayara bakamayacak kadar kotuyum sen yap senden bakıp yapayım !!! falan demeye basladım bende bronsıt varya nefes gıttı hırlamaya basladım
her nefes alıp verısımde traktor gecıyor sankı hırhırhır horhorhor
yerde debelenırken allasen kapat sunu gunde 2 kere elımle yer sıler hergun duvar sılerım daha ıyı bu ne ya dedım yattıgım yerde kaldım oyle yarım saat falan yattım sonra kalktım
leslıe yaptıgımda da erhanla yaptım onda da yuzum mosmor olmustu burnumun ucundan ter akmıstı
bak nasıl temızlık yaparım bılıyorsun hıc durmadan evde kosar adımlarla 1 gunde duvarlar, camlar, perdeler, tum dolap ıclerı ,yerler ,koltuklar banyo tuvalet balkon, toz alma nevresım degısme , halı sılme tek basıma bıtırırım sonra dus alır kahvemı yapar gecer otururum hıc sıkıntı yok
ama bır leslıe yapayım 15 dk ben pert