sen bana gorduklerının resmını at buradanonların adı neydi cnm google da arıcam tarif vardır belki
canım sayfayı kaydetmedim keşke favorilere ekleseydimsen bana gorduklerının resmını at buradan
ben tarıfını vereyım sana
Eki Görüntüle 2779992 kıymalı pırınc semseğicanım sayfayı kaydetmedim keşke favorilere ekleseydim
3 resimdi sanırım, biri antep fıstık göbeği olan, biri kıymalı gibi, biri kapalı yağlı pişi gibiydi, pirinçli kıymalı içi varmış
evet canımmm yes yes yesss
canım inanmıyorum sanaaa gerçekten vermişsin of nasıl çıtır olur buuu var yaEki Görüntüle 2779998 pirinç boregının tarıfı:
1 su bardagı yogurt
2 yemek kasıgı elma sırkesı
2 yumurta
1 tatlı kasıgı karbonat
aldıgı kadar un
bunu yogurup dınlenmeye bırakıyorsun
ıc harcı
200 gr kıyma
1 buyuk sogan
yarım su bardagı pırınc
karabıber tuz
bu harcı yogur
hamuru yuvarlak ac
ıcıne koy kapat
zeytınyagında kızart hepsı bu :)
gunaydın :)evet canımmm yes yes yesss
Günaydın bu arada
onlarda bı sonrakı yorumda bırazdan gorursuncanım inanmıyorum sanaaa gerçekten vermişsin of nasıl çıtır olur buuu var yahemen yazıyorum tarif defterimeee
diğerleri de var mıydıı
gunaydın :)
o dıger peynırlı fıstıklı sekerlı borek ıle
sebzelı peynır boregı var ya
o ev fırınında yapılmıyor burada odun atesınde fırınlar var ıc harcını hazırlıyorsun fırına verıyorsun su saatde gel al dıyor o ekmekleyıp pısırıyor gıdıp alıp yıyorsun bız patlıcan kebabını ,sogan kebabını, tepsı kebabını bu tarz boreklerı fırına verırız pısırsın yapsın dıye :)
ama evde yaptıgım da oldu sızın oralarda fırın olsa da bılmezler pısırmeyı evde dene bakalım tutacak mı odun atesınde pısme suresı tadı hersey degısıyor cunku
Eki Görüntüle 2780001 sekerlı boregın tarıfını vereyım
Şekerli Peynirli Börek (Gaziantep Yöresel lezzet) - Nefis Yemek Tarifleri
Şekerli Peynirli Börek (Gaziantep Yöresel lezzet) Tarifi nasıl yapılır? 651 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Eki Görüntüle 2780004 Eki Görüntüle 2780005 bu peynırlı boregınde tarıfı bu
oooo yöresel tarifler de var demek buralarda süper yaaonlarda bı sonrakı yorumda bırazdan gorursun
sana tavsıyem ıc harcı hamura bol koy hamur hamur degıl harc harc olsun kızarınca hamur şişiyor cunku bız oyle yaparız
hatta o ıc harcının ıcıne kıymalı pırınclı boregın,antep fıstıgı butun halde ondan da ekle 1 avuc
şimdiden afıyet şifa olsunoooo yöresel tarifler de var demek buralarda süper yaa
çok çok teşekkürler canım çok öpüyorum seni
hepsini kaydettim,bir kaçamak günümde mutlaka yicemm
ayyy bunu nasıl kaydedıceeeem supersın ya
Cnm resme tıklayınca sayfada resmin altında bbcode yazıyor onu copy paste :)ayyy bunu nasıl kaydedıceeeem supersın ya
cok tesekkur ederım yaCnm resme tıklayınca sayfada resmin altında bbcode yazıyor onu copy paste :)
Cnm herhangi bir gif i de böyle ekliyorsuncok tesekkur ederım yasagolasın valla
ya faydan olmaz olur mu :) guzel sohbetın canının saglıgı yeter :)Cnm herhangi bir gif i de böyle ekliyorsunbenim de sana faydam oldu yaşasın
Allah rahmet eylesin canımkızlar hannaz varya onun hem kaynı hem esı aynı gun vefat etmıs yan yana gommusler
tanırsınız belkı hannazı
cok sarsıldım demın gordum ogrendım cok sevdıgım bırı yasadıklarını az cok bılırım bıraz
ne kadar uzucu seyler yasatmıs olsa da cocuklarının babasını kaybettı ve kaynını da kaybettı
bu kadının su hayatda cektıgı ne arkadas herseyı agır yasıyor ya allah sabır versın
Senin de aynı şekilde cnmya faydan olmaz olur mu :) guzel sohbetın canının saglıgı yeter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?