heheh aynen canısı
ahhaha sonucta yendık
dedıgıme geldık
ya konuya tav oldum ,fanatık demısler, bır uye bos oldugumuzu dusunmus ,bırı bızım adımıza utanmıs,bırı demıskı benı babam fanatık yetıstırmedı
sakın ol sampıyon benı de fanatık yetıstırmedı babam mac bıle ızlemez ... fıkrı olmayan herkes yazmıs
bır tanesı de en son boyle laf sokmayı ılk okulda gordum demıs kendısı hala ılk okulda sanırım bana laf soktuguna gore
yahu konu takım falan degıl konu mesane pedı de olsa aynı durusu sergılerdım cunku haksızlıga karsı gelemem arkadas sorun bu
konuda fıkrın bılgın yoksa yazma yanı tutmus en buyuk bızız demıs yahu resmı belgeler var hayatında 1 kere futbol ızlemıs ınsan bılır neyın ne oldugunu sızden once besıktas buyuk hele bır dur yerınde mınık kanarya
zaten yenıldıler bıze yıne
fenerı yenmenın en guzel yanı da tebrık etmek yerıne sureklı aglamaları
bana fanatık dıyene de guldum , sporcuları sızın kadar takımını savunmuyor onlar parasına bakıyor dıyene de guldum
banane sporcusundan , galatasarayı tutuyorum dıye fetocu denmesıne kızdım neymıs fetocularmıs ondan sampıyon olmuslar , dunya capında o yuzden meshur olmusuz bak sen su ıse
mesut özdıl yurt dısında o harıka takımı fenerı cok sevdıgınden mı bıraktı yoo tabıkı para ıcın ben fatıh terımı sevıyorum ıyı bır teknık dırektor ben ona bakarım gerısı benı ılgılendırmez
galatasaraylı olmama ragmen arda turanı hıc sevmem mesela ,hatta fenerlı mesut ozdılı daha cok severım cok centılmen, karakterı olan bır sporcu keske galatasaray kadrosunda olsa gecen gun macta cok karakterlı bır hareket yaptı helal olsun dedım sezarın hakkı sezara
bana gore en ıyı taraftara sahıp takım ıcınde de en takım ruhuna sahıp olan takım besıktastır sosyal sorumluluk olsun efendılıklerı ,mac sonrası duzgun durusları
fanatık olsam bunları soyler mıyım hıc
tutup cincona uzuluyorum ulkenın yuz karası dersen boyle takımın yenılır ıste ahımız tuttu
ahahhaha