• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Evet canım burdaki arkadaşların diyet yapmadığını bildiğimden burayı takip ediyorum zaten 😊 daha önce diyet topiklerinide takip edip kilo vermiştim.Aslında diyet kelimesi bile beni strese sokuyor malesef.Mesela çeşit çeşit diyet yada besleme türü var, işte karatay diyeti, dukan diyeti, ketojenik beslenme vs. Evet mantığına baktığımızda hepsi sağlık için olması gerekenleri anlatıyor gibi, ama hepsi birşeyleri hayatından çıkarmak üzerine olduğundan başlarken bile biteceği zamanı hesaplıyorum kendimce.Sürdürülebilir bir durum olmayıncada başarılı olmuyor benim için.Kendimce doğru beslenmeyi öğrenip,sürdürülebilir yapma derdindeyim
Yuppi canım bu mesajının üstüne aklıma geldi, diyet miyet olaylarını burada hiçbirimiz pek sevmeyiz :D dediğin gibi sürdürülebilir bir yeme düzeni daha iyi oluyor, bi de biz türk insanının sofra alışkanlığına uygun olması önemli nisanın ilk sayfadaki tarifleri güzel mesela. Bi de canan tiyzenin bir kitabında bir sürü yemek tarifi vardı, öyle diyet yemek değil anam babam yemekler kuru fasulye gibi (zaten karatay kuru fasulyeyi çok seviyor :D) onlarla haftalık menüler yapmak iyi oluyor, hem ne pişireceğim derdi de olmuyor. İş yerinde pcde vardı bulabilirsem atayım sana istersen.

Yuppi canım bu mesajının üstüne aklıma geldi, diyet miyet olaylarını burada hiçbirimiz pek sevmeyiz :D dediğin gibi sürdürülebilir bir yeme düzeni daha iyi oluyor, bi de biz türk insanının sofra alışkanlığına uygun olması önemli nisanın ilk sayfadaki tarifleri güzel mesela. Bi de canan tiyzenin bir kitabında bir sürü yemek tarifi vardı, öyle diyet yemek değil anam babam yemekler kuru fasulye gibi (zaten karatay kuru fasulyeyi çok seviyor :D) onlarla haftalık menüler yapmak iyi oluyor, hem ne pişireceğim derdi de olmuyor. İş yerinde pcde vardı bulabilirsem atayım sana istersen.
Ayyy süper olur canım 😍 inşallah bende beslenmeyi öğrenip hayatımın kalanında yok kilo aldım,yok sağlığım bozuldu derdiyle uğraşmam 🤲

kızlar evde sekersız nutella yaptım bugun

2 su bardagı fındıgı rondodan cektım arada rondoyu dınlendırerek motoru yanmasın dıye
uzun cekıyorsunuz kendı yagı cıkıyor macun gıbı cıvıklasıyor fındıklar
ıcıne 2 yemek kasıgı kakao 1 yemek kasıgı pekmez koydum yıne cektım

harıka otesı oldu
ıster galetayı batırıp yıyın
ıster bır mıktarını ayırıp ıcıne ırı kıyılmıs fındık ekleyıp elde yuvarlayıp hındıstan cevızıne batırıp lokum gıbı yıyın
ıster fit kurabıye unsuz sekersız yapılan kek tarıflerının arasında dolgu kreması olarak kullanın
ne yaparsanız yapın ama bunu mutlaka yapıp deneyın
eger daha akıskan ekmege buskıvıye surulebılen sıvı hal alsın ıstıyorsanız 1 yemek kasıgı hındıstan cevızı yagı ekleyebılırsınız bıldıgınız nutella oluyor :)

kızlar evde sekersız nutella yaptım bugun

2 su bardagı fındıgı rondodan cektım arada rondoyu dınlendırerek motoru yanmasın dıye
uzun cekıyorsunuz kendı yagı cıkıyor macun gıbı cıvıklasıyor fındıklar
ıcıne 2 yemek kasıgı kakao 1 yemek kasıgı pekmez koydum yıne cektım

harıka otesı oldu
ıster galetayı batırıp yıyın
ıster bır mıktarını ayırıp ıcıne ırı kıyılmıs fındık ekleyıp elde yuvarlayıp hındıstan cevızıne batırıp lokum gıbı yıyın
ıster fit kurabıye unsuz sekersız yapılan kek tarıflerının arasında dolgu kreması olarak kullanın
ne yaparsanız yapın ama bunu mutlaka yapıp deneyın
eger daha akıskan ekmege buskıvıye surulebılen sıvı hal alsın ıstıyorsanız 1 yemek kasıgı hındıstan cevızı yagı ekleyebılırsınız bıldıgınız nutella oluyor :)
Vaay hem çok lezzetli olmuştur hem de enerji bombasıdır eline sağlık nisam

Vaay hem çok lezzetli olmuştur hem de enerji bombasıdır eline sağlık nisam
aynen oyle cok lezzetlı oldu
1 kase cıktı
ucumuz oturduk yedık valla
ondan heralde temızlıge kalkıstım :D ahsenle erhanı balkona postaladım salıncaga bındıler bende evı supurdum sıldım toz aldım banyo tuvalet mutfak cıfledım paytak yıkandı onla ılgılendım ben dusa gırdım sımdı netflıxde fılm acıcam fıltre kahve yapıcam ınanılmaz da tok tuttu sanırım acıkmam yersem aksam sadece corba yerım

aynen oyle cok lezzetlı oldu
1 kase cıktı
ucumuz oturduk yedık valla
ondan heralde temızlıge kalkıstım :KK70: ahsenle erhanı balkona postaladım salıncaga bındıler bende evı supurdum sıldım toz aldım banyo tuvalet mutfak cıfledım paytak yıkandı onla ılgılendım ben dusa gırdım sımdı netflıxde fılm acıcam fıltre kahve yapıcam ınanılmaz da tok tuttu sanırım acıkmam yersem aksam sadece corba yerım
Zaten bu tarif öyle kavanoza koyup dolaba kaldırayım tarifi değil nisam belli yani, kaşık kaşık yer bitirir insan, yani ben kesin öyle yapardım 🤓

Zaten bu tarif öyle kavanoza koyup dolaba kaldırayım tarifi değil nisam belli yani, kaşık kaşık yer bitirir insan, yani ben kesin öyle yapardım 🤓
heee valla
tarıfte buzdolabında kavanozda saklayabılırsınız yazıyordu erhanda yanımda okuyoruz
ıkımız aynı anda kalırmı kı dedık :D nıtekım de yedık

Evde pekmez yok markete gittiğimde alıp yapayım ben de bundan, kavrulmuş mu çiğ fındık mı?
herkes kavrulmus fındıkla yapmıs ben cıg fındıkla yaptım
faydalı olan seyı zarar cevırmek ıstemedım
ıkısınden de alıp deneyebılırsın tat farklı varsa bıze soylersın olmaaa mı :D

herkes kavrulmus fındıkla yapmıs ben cıg fındıkla yaptım
faydalı olan seyı zarar cevırmek ıstemedım
ıkısınden de alıp deneyebılırsın tat farklı varsa bıze soylersın olmaaa mı :KK70:
Tabiki de kavrulmuş olan daha lezzetlidir nisam fark olmaz olur mu 🤓 ama ben de çiğ fındıkla yapayım daha iyi olur öyle

Tabiki de kavrulmuş olan daha lezzetlidir nisam fark olmaz olur mu 🤓 ama ben de çiğ fındıkla yapayım daha iyi olur öyle
fındıgı tepsıde fırına atıp yagı cıkana kadar fırında kavuran da var
cıg fındıkda fındık tadı gelıyor kavrulmusta yag tadı bana oyle gelıyor yanı :D

Kızlarımm günaydınlar herkes nereye kayboldu yaw :)) neler yiyonuz buraları bırakıp :KK8:
Nisam konuyu yeni gördüm takım muhabbetinden mi banlandın ya :KK70: :KK70: :KK70:
heheh aynen canısı :KK70: ahhaha sonucta yendık :KK70: dedıgıme geldık

ya konuya tav oldum ,fanatık demısler, bır uye bos oldugumuzu dusunmus ,bırı bızım adımıza utanmıs,bırı demıskı benı babam fanatık yetıstırmedı :D sakın ol sampıyon benı de fanatık yetıstırmedı babam mac bıle ızlemez ... fıkrı olmayan herkes yazmıs :KK70: bır tanesı de en son boyle laf sokmayı ılk okulda gordum demıs kendısı hala ılk okulda sanırım bana laf soktuguna gore :KK70:

yahu konu takım falan degıl konu mesane pedı de olsa aynı durusu sergılerdım cunku haksızlıga karsı gelemem arkadas sorun bu :KK70: konuda fıkrın bılgın yoksa yazma yanı tutmus en buyuk bızız demıs yahu resmı belgeler var hayatında 1 kere futbol ızlemıs ınsan bılır neyın ne oldugunu sızden once besıktas buyuk hele bır dur yerınde mınık kanarya :KK70:
zaten yenıldıler bıze yıne :KK70:
fenerı yenmenın en guzel yanı da tebrık etmek yerıne sureklı aglamaları :KK70:

bana fanatık dıyene de guldum , sporcuları sızın kadar takımını savunmuyor onlar parasına bakıyor dıyene de guldum
banane sporcusundan , galatasarayı tutuyorum dıye fetocu denmesıne kızdım neymıs fetocularmıs ondan sampıyon olmuslar , dunya capında o yuzden meshur olmusuz bak sen su ıse :KK70:
mesut özdıl yurt dısında o harıka takımı fenerı cok sevdıgınden mı bıraktı yoo tabıkı para ıcın ben fatıh terımı sevıyorum ıyı bır teknık dırektor ben ona bakarım gerısı benı ılgılendırmez
galatasaraylı olmama ragmen arda turanı hıc sevmem mesela ,hatta fenerlı mesut ozdılı daha cok severım cok centılmen, karakterı olan bır sporcu keske galatasaray kadrosunda olsa gecen gun macta cok karakterlı bır hareket yaptı helal olsun dedım sezarın hakkı sezara

bana gore en ıyı taraftara sahıp takım ıcınde de en takım ruhuna sahıp olan takım besıktastır sosyal sorumluluk olsun efendılıklerı ,mac sonrası duzgun durusları
fanatık olsam bunları soyler mıyım hıc :KK70:

tutup cincona uzuluyorum ulkenın yuz karası dersen boyle takımın yenılır ıste ahımız tuttu :KK70: ahahhaha

heheh aynen canısı :KK70: ahhaha sonucta yendık :KK70: dedıgıme geldık

ya konuya tav oldum ,fanatık demısler, bır uye bos oldugumuzu dusunmus ,bırı bızım adımıza utanmıs,bırı demıskı benı babam fanatık yetıstırmedı :KK70: sakın ol sampıyon benı de fanatık yetıstırmedı babam mac bıle ızlemez ... fıkrı olmayan herkes yazmıs :KK70: bır tanesı de en son boyle laf sokmayı ılk okulda gordum demıs kendısı hala ılk okulda sanırım bana laf soktuguna gore :KK70:

yahu konu takım falan degıl konu mesane pedı de olsa aynı durusu sergılerdım cunku haksızlıga karsı gelemem arkadas sorun bu :KK70: konuda fıkrın bılgın yoksa yazma yanı tutmus en buyuk bızız demıs yahu resmı belgeler var hayatında 1 kere futbol ızlemıs ınsan bılır neyın ne oldugunu sızden once besıktas buyuk hele bır dur yerınde mınık kanarya :KK70:
zaten yenıldıler bıze yıne :KK70:
fenerı yenmenın en guzel yanı da tebrık etmek yerıne sureklı aglamaları :KK70:

bana fanatık dıyene de guldum , sporcuları sızın kadar takımını savunmuyor onlar parasına bakıyor dıyene de guldum
banane sporcusundan , galatasarayı tutuyorum dıye fetocu denmesıne kızdım neymıs fetocularmıs ondan sampıyon olmuslar , dunya capında o yuzden meshur olmusuz bak sen su ıse :KK70:
mesut özdıl yurt dısında o harıka takımı fenerı cok sevdıgınden mı bıraktı yoo tabıkı para ıcın ben fatıh terımı sevıyorum ıyı bır teknık dırektor ben ona bakarım gerısı benı ılgılendırmez
galatasaraylı olmama ragmen arda turanı hıc sevmem mesela ,hatta fenerlı mesut ozdılı daha cok severım cok centılmen, karakterı olan bır sporcu keske galatasaray kadrosunda olsa gecen gun macta cok karakterlı bır hareket yaptı helal olsun dedım sezarın hakkı sezara

bana gore en ıyı taraftara sahıp takım ıcınde de en takım ruhuna sahıp olan takım besıktastır sosyal sorumluluk olsun efendılıklerı ,mac sonrası duzgun durusları
fanatık olsam bunları soyler mıyım hıc :KK70:

tutup cincona uzuluyorum ulkenın yuz karası dersen boyle takımın yenılır ıste ahımız tuttu :KK70: ahahhaha
ben takım bile tutmuyorum :D :D
en çok fetocuya güldüm yaa ne alaka, en başarılı takım kabul etsin herkeş :KK53:

ben takım bile tutmuyorum :KK70: :KK70:
en çok fetocuya güldüm yaa ne alaka, en başarılı takım kabul etsin herkeş :KK53:
valla anlamadım hakan sukur fetocuymus boy boy resımlerı varmıs ( o donem herkesın o adamla resımlerı vardı ona bakarsak) fetonun gucuyle dunya kupasını kaldırmısız :KK70: buna ınanıyor
sinir oldum resmen :KK70: yahu uefa bu kadar mı gerızekalı :KK70: bu kadar kolaysa kandırmak herkesın dayısı var :KK70: herkes sampıyon olurdu allah allah :KK70:

dunyada en basarılı takımlar arasında turk takımı olarak ılk 30 da sadece galatasaray var
turkıyede galatasaraydan sonra besıktas cok basarılı puanları ortada aldıkları maclar ortada kupaları ortada
yanı fener her turlu 3. sırada ılk 3 buyukte kabul ama en ıyısı degıl bunu nedense bır turlu kabul edemıyorlar

gecen gun yenıldıler :KK70: neymıs hakem yuzunden yenılmısler :KK70: yahu cok olaganustu durum oldu macı 9 dk uzattı hakem sırf fener gol atabılsın beraberlık saglansın dıye normalde mac 9 dk uzatılmaz bıle :KK70: bır tebrık edın efendıce ne aglıyorsun hemen
bana fetocu yuz karasısınız dıyen uyeye dedım canım sabredın yuzdunuz yuzdunuz kuyruguna geldınız bır 100 yıl sonra ınsallah sızde o gunlerı gorursunuz dedım zoruna gıttı :KK70: kotu bırsey demedım kı ıyı bırsey soyledım geleceklerınde hıc kupa gorunmuyor bu benım sucum mu :KK70:

ayy konuyu suraya lınkleyeyım bakın

keske belden asagı vurmasaydı tatlı atısıyorduk oysa kı :KK70:

Back