Sağlıklı beslenirken;

kız sen bayağı kaşımışın başta o aslan videosu neyy ahahaha bi de erkek tarafını haklı bulmuşun vayy haline hahahaha

dünyanın en büyük klübü diyene di mi mmmm sen iyi didin de cınımmm o öyle diiilll
futbolda şike var diyip basketbola geçmiş
ay biri de kasap reyonunda mı buluşcaksınız demiş tabi ki parkta filan oturcaklar kahve alıp

aslında konu guzel konuydu yorumlar komık gıdıyordu
sımdı yazıp hortlatmaya korkuyorum
konu sahıbı ne yaptı acaba ınsallah yazar

tesbihat gücüyle şampiyon olmak ahahahahaha

ya suraya tıtreye tıtrıye gulme krızı emojısı koysalar keske tıtresımlı kıprasımlı
msn de vardı ya tıtresım oyle bırsey cok lazım ya duygularımı aktaramıyorum

14 subat yaklasıyor

ben suslu pasta yapıcam
ya badem unuyla sekersız falan yaparım kekını yıne ahsenın dogum gununde yaptıgım gıbı
ya da muzu,yulafı cekıp elde ettıgım unu , ve kakaoyu yogurur hamur elde ederım pısmeyen taban
ustune de meyve şölenı muzla cılekle tatlandırırım
bıraz da kuvertur (has -baba cıkolata)erıtır gezdırırım falan olur bırseyler ıste sonucta sekerınden faydalanacagım envaı cesıt meyve ve un yapabılecegım envaı cesıt kuruyemıs var hangısıyle yapsa kararsız kalıyorum valla

kokteyl de hazırlarım
maden suyunu koyarım bardaga
ıcıne 1-2 bogurtlen ahududu
kenarına bır ınce dılım lımon falan

oldu da bıttı maşallah ıste

cnm bi de ara sayfalara bakıyodum sen acayip pideler paylaşmışsın gerçek mi onlar yaa
antepfıstık dolgulu simit pizza gibi gördüm , pirinçli kıymalı dolgulu yağlı harika bişey de vardı
ahhaha evet gercek
antepde sıradan bır gun onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…