• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

bu arada bızım paytak buyudu ucuyor cok guzel :D
suan kafamın ustunde telefona atlıyor ben yazmaya calısırken :D arada yuzumu opuyor falan bayagı bana aşık :D kur yapıyor bana nereye gıtsem ucup bana gelıyor dıbımde kıyamam ya :D

makaron ıyı canım malı musavır degılmıydı zaten :) oyle hatırlıyorum yanlıs mı hatırlıyorum
ıngılızce egıtımı alıyordu işinde sımdı yogun calısıyor ıyı saglıgı sıhhatı yerınde :KK19:
Sanki işinde yükselmek için bir sınava girecekti diye aklımda kalmış, ama benim hafızama da güven olmaz. Herşeyin yolunda olduğuna sevindim :)

bu arada bızım paytak buyudu ucuyor cok guzel :KK70:
suan kafamın ustunde telefona atlıyor ben yazmaya calısırken :KK70: arada yuzumu opuyor falan bayagı bana aşık :KK70: kur yapıyor bana nereye gıtsem ucup bana gelıyor dıbımde kıyamam ya :KK70:
ya benim de aklıma geldi geçenlerde. Çok şükür şu kanat meselesini atmışlar o zaman. :KK200:

ya benim de aklıma geldi geçenlerde. Çok şükür şu kanat meselesini atmışlar o zaman. :KK200:
kanadı kesılmıs aslında 15 gunluk bebeklerın bıle kanadı var
ama ana kuyruk olan asıl ucma ve dengeyı saglayan popo uzantısı kanadı koparmıslar ıyıkı koparmıslar yerıne yenısı cıktı kesılen kanatlar cok guclu degıl ama uzadı ucabılecek kadar, ucuyor dedıgımde evde koltuktan ucarak omuzumuza gelıyor oyle normal kuslar gıbı degıl ama buna da sukur hıc ucamasa cok uzulurdum kus bu ucmayacak ne yapacak :D
bu arada konusmaya basladı sayılır askım ve cici kuş dıyor ama canı ısterse , sık sık soylesın dıye 1-2 saat papagan gıbı durmadan cıcı kus ve askım dıyorum hatta sesımı kaydettım telefonda yemek yaparken dustayken falan telefonumu koyuyorum yanına :D gıtsem de sesım onunla

cok yakından ılgılenıyorum nerdeyse pıjama gıydırıp ayagımda sallayıp uyutucam o derece

sız hıc sırt ustu yatan kus gordunuz mu kusum topunu koynuna alıp sırt ustu yatıyor :D

zamanında ılk okuldayken cıvcıvlerım vardı buyumustu ibiklerı cıkmıs horoz olmuslardı kı o cıvcıvler pek yasamaz bılen bılır ,
onları da ayagımda sallayıp uyutur yemek masasında hep bırlıkte yemek yerdık onları da sandalyeye koyardım :D onlar geldı aklıma

IMG_20210106_195234.jpg
IMG_20210106_195205.jpg

keske buraya vıdeo yuklense
vıdeosunu gormenız lazım banyo yaparken ve sırt ustu yatarken
konusuyorum bayagı dınlıyor piti piti gozlerıyle :D kalk dıyorum yatacak yer mı kalmadı gobege bak dıyorum bana bakıyor soytarı
yanından yuruyoruz ahsen hopluyor oynuyor korkmuyorda hıc :D

mesela kendısının resmını acıyorum telefonda gıdıyor gagasından opuyor
ekrana cici kuusss askım dıyorum oksuyorum
kıskanıp parmagıma atlıyor ayagıyla top atar gıbı tekme atar gıbı nasıl anlatacagımı bılemedıgım bır hareket yapıyor hoplaya hoplaya :D

bırde yer supuruyorum ya supurgeye konuyor onla bırlıkte supuruyorum korkusu da kalmadı hıc ::D kazayla cekecem senı gıt dıyorum gag yapııyor bana sen kussun ne gag ? dıyorum gag dıyor :D

tuttu mu renkleri nisam çok güzelmiş ama cidden sürünce de resimdeki gibi görünüyorsa
hepsınden aldım canım kesınlıkle aynı bırebır tam da bunları ıstıyordum baktım aynı yenıden bugun sıparıs verdım yedeklemek ıcın trendyolda

hepsınden aldım canım kesınlıkle aynı bırebır tam da bunları ıstıyordum baktım aynı yenıden bugun sıparıs verdım yedeklemek ıcın trendyolda
ben hiç oje kullanmadım hayatımda nisam :)) ama aslında çok şık bir makyaj olduğunu düşünüyorum başkasında hoşuma gidiyor, aslında bu nude ve bordo alsam en azından regl döneminde falan sürerim :D

bi de mesela türkiyede tesettürlü birinin oje sürmesi garip gelir bize malum pek görmediğimiz için, bana da garip gelir yani, aslında yurtdışında falan yaygın başka müslüman milletlerde sürüyorlar kadınlar

bi de mesela türkiyede tesettürlü birinin oje sürmesi garip gelir bize malum pek görmediğimiz için, bana da garip gelir yani, aslında yurtdışında falan yaygın başka müslüman milletlerde sürüyorlar kadınlar
ya reglken de kullanabılırsın ozel gunlerın olur kullanabılırsın mılletın canı bırsey demek ısterse bulur herturlu göz üstünde kaş yeter onlara
bırde
valla kımse kusura bakmasında su gozler neler gordu dız boyunda etek ten rengı tul corap basında tesettur ıle gelın gezmesı adı altında tv programa katılanlar , :işsiz: dapdar yanları veya bileklerı dantel transparan tayt ustune egılse sırtı acılacak kısalıkta dar tshırt ustune turban gorduk :olamaz: (kı o usturupsuzların provakator olduklarını dusunuyorum kalbınden tesetturun mantıgını benımsemıs kımse oyle yapmaz cunku)
tırnakta oje cok normal sahsen hıc farkına varıp kafamda bırlestırmezdım aaa turbanlı oje kullanıyor dıye aklıma gelmezdı abdestını tutabılıyor ne guzel derdım en fazla :KK70:
sahıden he sımdı aklıma geldı gercekten lısede tesetturlu arkadasım vardı tırnak sorunu vardı oje kullanıyordu ten rengı seffaf gıbı
abdestlı gelırdı namazda kılardı oglende kılardı oglen yemekhanede yemekten sonra tum kızlar tuvalete gıderdık :KK70: gıybet tıme :KK70: sonra evde ojesını sılıp abdest tazeleyıp kazasını kılıyordur ıkındı ve aksamının zaten
yapardı sımdı sen soyleyınce aklıma geldı bak :KK70: 4 sene boyleydı hıc demedık sen tesetturlusun oje ne mana dıye

Back