Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki işinde yükselmek için bir sınava girecekti diye aklımda kalmış, ama benim hafızama da güven olmaz. Herşeyin yolunda olduğuna sevindim :)makaron ıyı canım malı musavır degılmıydı zaten :) oyle hatırlıyorum yanlıs mı hatırlıyorum
ıngılızce egıtımı alıyordu işinde sımdı yogun calısıyor ıyı saglıgı sıhhatı yerınde
ya benim de aklıma geldi geçenlerde. Çok şükür şu kanat meselesini atmışlar o zaman.bu arada bızım paytak buyudu ucuyor cok guzel
suan kafamın ustunde telefona atlıyor ben yazmaya calısırken arada yuzumu opuyor falan bayagı bana aşık kur yapıyor bana nereye gıtsem ucup bana gelıyor dıbımde kıyamam ya
kanadı kesılmıs aslında 15 gunluk bebeklerın bıle kanadı varya benim de aklıma geldi geçenlerde. Çok şükür şu kanat meselesini atmışlar o zaman.
Kuş da film çıktı Şahane yaabırde yer supuruyorum ya supurgeye konuyor onla bırlıkte supuruyorum korkusu da kalmadı hıc : kazayla cekecem senı gıt dıyorum gag yapııyor bana sen kussun ne gag ? dıyorum gag dıyor
tuttu mu renkleri nisam çok güzelmiş ama cidden sürünce de resimdeki gibi görünüyorsabu arada kızlar harıl harıl aradıgım ojelerı bulduuumm hepsını denedım tıpkısının aynısı
hepsınden aldım canım kesınlıkle aynı bırebır tam da bunları ıstıyordum baktım aynı yenıden bugun sıparıs verdım yedeklemek ıcın trendyoldatuttu mu renkleri nisam çok güzelmiş ama cidden sürünce de resimdeki gibi görünüyorsa
ben hiç oje kullanmadım hayatımda nisam :)) ama aslında çok şık bir makyaj olduğunu düşünüyorum başkasında hoşuma gidiyor, aslında bu nude ve bordo alsam en azından regl döneminde falan sürerimhepsınden aldım canım kesınlıkle aynı bırebır tam da bunları ıstıyordum baktım aynı yenıden bugun sıparıs verdım yedeklemek ıcın trendyolda
ya reglken de kullanabılırsın ozel gunlerın olur kullanabılırsın mılletın canı bırsey demek ısterse bulur herturlu göz üstünde kaş yeter onlarabi de mesela türkiyede tesettürlü birinin oje sürmesi garip gelir bize malum pek görmediğimiz için, bana da garip gelir yani, aslında yurtdışında falan yaygın başka müslüman milletlerde sürüyorlar kadınlar