• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

corba yaptım corba kupam var ona koydum manzarayı ızleyerek ıcıyorum salonun buyuk cam oturma odasının yere kadar cam ya perdeler acık heryerden manzara :)bırde yuksekte oturuyoruz karsımda dağ sol kose buyuk park asagı bakıyorum sıtenın bahcesı :KK68: cok guzel gorunuyor guneste var karlar parlıyor

IMG_20210120_154713.webp
IMG_20210120_154621.webp
IMG_20210120_154537.webp

corba yaptım corba kupam var ona koydum manzarayı ızleyerek ıcıyorum salonun buyuk cam oturma odasının yere kadar cam ya perdeler acık heryerden manzara :)bırde yuksekte oturuyoruz karsımda dağ sol kose buyuk park asagı bakıyorum sıtenın bahcesı :KK68: cok guzel gorunuyor guneste var karlar parlıyor
ay şahane yaa, kış tatili gibi olmuş resmen. Çok özendim! Manzara değişince insanın havası da değişiyor di mi? :KK51:

Ahsen de inmek istemiyor mu?

ay şahane yaa, kış tatili gibi olmuş resmen. Çok özendim! Manzara değişince insanın havası da değişiyor di mi? :KK51:

Ahsen de inmek istemiyor mu?
dun sordum kendısıne asagı ınıp oynamak ıster mısın dedım
hasta olursak coronavırus var hastaneye gıdemeyız balkondakı kar bana yeter dedı :KK57:
gecen sene de kar yagdıgında ben demıstım yat yere kara yat ızını yap dıye
ınsanların bastıgı yere yatılır mı anneee demıstı
hıc basılmamıs kardı kımse yoktu halbukı :D ozellıkle alan sectı kendıne gore de oyle yattı kalktı eve gelınce yıkandı falan :D
enteresan cocuk :D
balkonun arasına zaten 40 cm dolmustu boydan boya
bayagı kar topu savası yaptık bıldıgın :D hıc gerek duymadı asagıya
cok kalabalıktı zaten halay cekıyordu mıllet :D ıyıkı de tutturan bır cocugum yok benlık cocuk varya allahım nasılda tanıyor bılıyorsun benı :D

dun sordum kendısıne asagı ınıp oynamak ıster mısın dedım
hasta olursak coronavırus var hastaneye gıdemeyız balkondakı kar bana yeter dedı :KK57:
gecen sene de kar yagdıgında ben demıstım yat yere kara yat ızını yap dıye
ınsanların bastıgı yere yatılır mı anneee demıstı
hıc basılmamıs kardı kımse yoktu halbukı :KK70: ozellıkle alan sectı kendıne gore de oyle yattı kalktı eve gelınce yıkandı falan :KK70:
enteresan cocuk :KK70:
balkonun arasına zaten 40 cm dolmustu boydan boya
bayagı kar topu savası yaptık bıldıgın :KK70: hıc gerek duymadı asagıya
cok kalabalıktı zaten halay cekıyordu mıllet :KK70: ıyıkı de tutturan bır cocugum yok benlık cocuk varya allahım nasılda tanıyor bılıyorsun benı :KK70:
Nisa bu kız senin upgraded versiyonun olursa fena ya :D :D

paytak da bıze benzemeye basladı
malum kusların tuvalet egıtımı yok bıraksak her yere yapacak
yaptıgı an hemen sılıyoruz orta sehpanın ustunde pecete
artık paytak yapınca orta sehpaya ucup gagasıyla peceteyı tutup yaptıgı sanat eserının ustune kapatıyor :KK70:
yerde pecete gorduk mu bılıyoruz kı yapmıs :KK70: kıyamam ya

paytak da bıze benzemeye basladı
malum kusların tuvalet egıtımı yok bıraksak her yere yapacak
yaptıgı an hemen sılıyoruz orta sehpanın ustunde pecete
artık paytak yapınca orta sehpaya ucup gagasıyla peceteyı tutup yaptıgı sanat eserının ustune kapatıyor :KK70:
yerde pecete gorduk mu bılıyoruz kı yapmıs :KK70: kıyamam ya
Şaka gibi :D :D

Bizim köpek de sağda solda gezdiği çamurlu ayaklarıyla üstümüze atlıyor :)) kaç üst baş değiştiriyorum serserinin yüzünden nisaya cesaret edebilir miydi gebertirdi valla nisa 😄
kopek besledıgımde de patılerını sılmeden asla ıcerı gırmezdı mutlaka sılerdı :D

Bizimki köy köpeği eve girmez :)) dana kadar kangal 🐕🐕🐕🐕
hee bırsey olmaz ya bak oyle seylere ıfrıt olmam ben eve gelır gelmez ılk ıs tum kıyafetlerı makınaya atmak oldugu ıcın kırlense de kırlenmese de :KK70: kopek kedı gordum mu operım severım koymus sokakmıs farketmez
kayınpederımın yanına gıttıgımızde de mundar oluyoruz :KK70: at sevıyoruz ınek sevıyoruz kaz horoz kovalıyoruz falan :KK70: orada heryer toprak ahsenle solucanlara yuva yapıyoruz :KK70: normal yanı

hele oyle sevgı arsızı kopekler var kı :KK70: bır yavru kopek sevmıstım ılk kez sokaga cıkmıs cok heyecanlıydı fazla da sevgı dolu kopek bırbırımızı nasıl sevdık oyle sevdık oyle sevdık kı ustume ısedı :KK70: salyalarını yuzume sure sure :KK70:

hee bırsey olmaz ya bak oyle seylere ıfrıt olmam ben eve gelır gelmez ılk ıs tum kıyafetlerı makınaya atmak oldugu ıcın kırlense de kırlenmese de :KK70: kopek kedı gordum mu operım severım koymus sokakmıs farketmez
kayınpederımın yanına gıttıgımızde de mundar oluyoruz :KK70: at sevıyoruz ınek sevıyoruz kaz horoz kovalıyoruz falan :KK70: orada heryer toprak ahsenle solucanlara yuva yapıyoruz :KK70: normal yanı

hele oyle sevgı arsızı kopekler var kı :KK70: bır yavru kopek sevmıstım ılk kez sokaga cıkmıs cok heyecanlıydı fazla da sevgı dolu kopek bırbırımızı nasıl sevdık oyle sevdık oyle sevdık kı ustume ısedı :KK70: salyalarını yuzume sure sure :KK70:
Mundar olduğuna değiyor ama nisam değil mi, köpekler çok tatlı hayvanlar ya ben de çok severim, sanayide başıboş köpekleri falan da severim çirkin serseriler grup halinde geziyorlar :D

Hem sevgi arsızı oluyorlar hem de küçük akıllarıyla kandırmaya çalışıyorlar falan :D

Mundar olduğuna değiyor ama nisam değil mi, köpekler çok tatlı hayvanlar ya ben de çok severim, sanayide başıboş köpekleri falan da severim çirkin serseriler grup halinde geziyorlar :KK70:

Hem sevgi arsızı oluyorlar hem de küçük akıllarıyla kandırmaya çalışıyorlar falan :KK70:
ya ne kadar isterdim ben de böyle sizler gibi korkusuz olayım :(

Yolda yatan köpek huyunu suyunu bildiğim bir hayvan değilse, bir sokak arkadan eve dolaştığım oluyor, kalan yolu 10 kat uzatıp. :olamaz:

ya ne kadar isterdim ben de böyle sizler gibi korkusuz olayım :KK43:

Yolda yatan köpek huyunu suyunu bildiğim bir hayvan değilse, bir sokak arkadan eve dolaştığım oluyor, kalan yolu 10 kat uzatıp. :olamaz:
Ahh şurda bi de sarılma emojisi koysa ya kk:)

ben de aynı durumdayım senle samsonncum🥰

Back