• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

amin canım cok mutlu cok :) karısık konsept yaptım bıraz boho bıraz woodland ortaya karısık yasına gore bırseyler, hayvanları cok sevıyor onları da kullandım geyık tılkı baykus falan :D tum herseyı elımle yaptım masa ustu susleme çadırlar kurabıye pasta susleme herseyı gorecegınız herseyı yanı.. hatta bazı balonların rengını bulamadım boyadım falan :D
evdekı elbısesını degerlendırdım yenı elbıse almadım kendısıne taç yaptım ellerımle :) krıstal taşlarla daha kendısı de gormedı emınım begenır tam ahsenın tarzı taşlı tuşlu seylerı cok sevıyor
Ayy nası mutludur şimdi ev onun için süslendi diye 😀 ömrü güzel olsun inşallah nice senelere
ömrü uzun olsun insallah
dogum günü kutlu olsun
ben kendi evimdeyim evden calismaya devam. hala disariya cikma yasagi devam ediyor. belki hafta sonu annemlere kacarim
amin tesekkur ederiz :KK68: bızde hala evdeyız aksamları 9 da erhan evde oluyor haftasonu zaten yasak yanı ılk gunden berı yasaklara harfıyen uyanlardan bırıyız :D sanırım sayılıyız

Nisa antepfıstığının sindirim sistemini hareketlendirme gibi bir etkisi var mıydı, yani sanırım var yeni fark ettim :)) Kışa girerken antepfıstığına sarmıştım kahvaltıda çayla bir avuç yiyordum her gün. Bir süredir almıyordum geçen burada da yazdım ya kabızlık sıkıntısı yaşadığımı, üç dört gündür tekrar yemeye başladım antepfıstığını, geçti sorunum. Yoğurt da çok yedim gerçi ondan mıdır.

Nisa antepfıstığının sindirim sistemini hareketlendirme gibi bir etkisi var mıydı, yani sanırım var yeni fark ettim :)) Kışa girerken antepfıstığına sarmıştım kahvaltıda çayla bir avuç yiyordum her gün. Bir süredir almıyordum geçen burada da yazdım ya kabızlık sıkıntısı yaşadığımı, üç dört gündür tekrar yemeye başladım antepfıstığını, geçti sorunum. Yoğurt da çok yedim gerçi ondan mıdır.
tabii kı vaar olmaz mıı
kendı fıstıklıgımız var her sene eylulde toplamaya gıderız orda agacın altına dusenlerı yerız agactakılerı toplamadan once
agaca cıkana kadar cırcır oluruz :KK70: belkı 5 kere tuvaletımız gelır genelde sabah kahvaltı yapmadan gıderız kahvaltımızı orada yaparız dıye
hatta yedıgınde cıldınde cok yaglanır saf yag gıbı dusun onu cok calıstırır bagırsagı

Günaydın bu arada kızlar, direk eften püften konulara girdim :))
aa sindirimden önemli konu mu var, hiç eften bi mesele değil, bağırsak için 2. beyin diyorlar. Fıstık ayrıca çok yağlı, sindirimi kolaylaştırması çok doğal Nisanın dediği gibi. Bir arkadaşım yese, ertesi gün sivilce çıkıyor, Allah'dan ben de böyle bişey yapmıyor, çok severim, demir olsun diye de yerim arada

aa sindirimden önemli konu mu var, hiç eften bi mesele değil, bağırsak için 2. beyin diyorlar. Fıstık ayrıca çok yağlı, sindirimi kolaylaştırması çok doğal Nisanın dediği gibi. Bir arkadaşım yese, ertesi gün sivilce çıkıyor, Allah'dan ben de böyle bişey yapmıyor, çok severim, demir olsun diye de yerim arada
Öyleymiş samsonum, bu sefer deneyip baktım özellikle, test edildi onaylandı gibi oldu :)) benim cildim aşırı kuru samsonum ergenlik dönemi de dahil şimdiye kadar bana hiçbir hormon, yiyecek, krem vs sivilce yapamadı daha. şimdiye kadar iyidi bu durum ama bir yandan da erken yaşlanmak demek tabi. bu arada c vitaminim bitmek üzere, lekeleri daha hızlı açtı gerçekten de ama kullanımı pek konforlu değil o yağlı yoğun hissin geçip tamamen emilmesi için yarım saat falan beklemek lazım.

Öyleymiş samsonum, bu sefer deneyip baktım özellikle, test edildi onaylandı gibi oldu :)) benim cildim aşırı kuru samsonum ergenlik dönemi de dahil şimdiye kadar bana hiçbir hormon, yiyecek, krem vs sivilce yapamadı daha. şimdiye kadar iyidi bu durum ama bir yandan da erken yaşlanmak demek tabi. bu arada c vitaminim bitmek üzere, lekeleri daha hızlı açtı gerçekten de ama kullanımı pek konforlu değil o yağlı yoğun hissin geçip tamamen emilmesi için yarım saat falan beklemek lazım.
aa gece sürseydin yatarken. 1 kere de hepsini mi kullandın yoksa? Ben yatmadan sürüyorum, en fazla yarım ampul, öyle emilmiyor gibi gelmedi hiç.

Benim de cildim çok kuru. Tiroid ilaçları da ekstra kurutuyor :(

aa gece sürseydin yatarken. 1 kere de hepsini mi kullandın yoksa? Ben yatmadan sürüyorum, en fazla yarım ampul, öyle emilmiyor gibi gelmedi hiç.

Benim de cildim çok kuru. Tiroid ilaçları da ekstra kurutuyor :KK43:
Sabah akşam sürdüm etkisini net gözlemleyebilmek için, 1 ampulü tek seferde bitirir miyim hiç bu fiyatlar yüzünden kozmetik cimrisi olduk :D ya şöyle aslında, sabah işe giderken hızlı hızlı sürüp sürüştürüyoruz ya, benim serum krem güneş kremi çabuk emilen türden hepsi, bu onlara göre biraz daha zor emiliyor. Ama genel olarak fayda gördüm fiyatına göre güzel. retinole geri dönecem bu bitince, yaza girerken de missha veya by wishtrend c vitamini dönerim bir tur daha :D

Sabah akşam sürdüm etkisini net gözlemleyebilmek için, 1 ampulü tek seferde bitirir miyim hiç bu fiyatlar yüzünden kozmetik cimrisi olduk :KK70: ya şöyle aslında, sabah işe giderken hızlı hızlı sürüp sürüştürüyoruz ya, benim serum krem güneş kremi çabuk emilen türden hepsi, bu onlara göre biraz daha zor emiliyor. Ama genel olarak fayda gördüm fiyatına göre güzel. retinole geri dönecem bu bitince, yaza girerken de missha veya by wishtrend c vitamini dönerim bir tur daha :KK70:
Bence sabah gerek yok canım ya, bir de güneş hassasiyeti yapıyor, en temizi geceden geceye.

Oy seni kokoş senii, bayılıyorum kendine bakan hatunlaraa.. Ben de bi nemlendirici almalıyım, onu düzenli kullanmayı becerirsem kendimle gurur duymaya yetecek. :confused:

Bence sabah gerek yok canım ya, bir de güneş hassasiyeti yapıyor, en temizi geceden geceye.

Oy seni kokoş senii, bayılıyorum kendine bakan hatunlaraa.. Ben de bi nemlendirici almalıyım, onu düzenli kullanmayı becerirsem kendimle gurur duymaya yetecek. :confused:
rossmana cetaphil gelmiş, kullanmadım ama takip ettiğim minimal dermatologlar (davin lim, dr.dray) seviyorlar bu markayı elimdeki bitsin ben de deneyeceğim. cerave, ceradolin (türk markası) de iyi nemlendiriciler yapıyor. ceradolin hydro yıllar boyunca kullandım, cetaphil görmeseydim onu tekrar alacaktım hatta.

rossmana cetaphil gelmiş, kullanmadım ama takip ettiğim minimal dermatologlar (davin lim, dr.dray) seviyorlar bu markayı elimdeki bitsin ben de deneyeceğim. cerave, ceradolin (türk markası) de iyi nemlendiriciler yapıyor. ceradolin hydro yıllar boyunca kullandım, cetaphil görmeseydim onu tekrar alacaktım hatta.
yaw sen de uzmanı olmuşsun bunun yaa. Helal valla. Hemen bakıyorum

Bu hafta çok kıyafet aldım, güvenliğe benim kargolarımdan gına gelmiştir :D 1 hafta sonra için birşeyler ayarlayayım ben.

yaw sen de uzmanı olmuşsun bunun yaa. Helal valla. Hemen bakıyorum

Bu hafta çok kıyafet aldım, güvenliğe benim kargolarımdan gına gelmiştir :KK70: 1 hafta sonra için birşeyler ayarlayayım ben.
Bir süre sonra kargocular ahbap oluyorlar, bana abla diyen bile var :)) burası sanayi gerçi normal.
Ben nemlendiricide yüksek fiyatlara hiç bakmam samsonum, suratımda işini görsün fiyatı uygun olsun yeter. dermokozmetikler iyi bu açıdan

Amin canım 😍❤️ tesekkur ederiz
Cok mutlu buyudum dıye bilse hayatı hep Kucuk kalmak isterdi halbuki 🌺
yaw senin gibi annesi olan mutlu olmaz mı büyüyorum diye...daha ne etkinlikler yapacak o senle, gezmeler tozmalar kız kızaa. :KK76::21: oy maşallah, sağlıkla hep inşallah :KK200:

Back