• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Emin ol mutlu büyüyor sizin yanınızda nisam, geçen şu banlandığım konuda konuştuğumuz durum işte, çocuğun öncelikli ihtiyacı sevgi güven öyle değil mi

yaw senin gibi annesi olan mutlu olmaz mı büyüyorum diye...daha ne etkinlikler yapacak o senle, gezmeler tozmalar kız kızaa. :KK76::21: oy maşallah, sağlıkla hep inşallah :KK200:
ya cok sagolun kızlar :KK19:ınsallah ıyı anne olabılıyorumdur ınsallah o da benden razı olur :KK68:

IMG_20210117_141043_428.jpg
IMG_20210117_135718_483.jpg
IMG_20210117_135718_430.jpg
IMG_20210117_135718_431.jpg
IMG_20210117_135206.jpg
IMG_20210117_135145.jpg
IMG-20210117-WA0011.jpg
IMG_20210117_135718_483.jpg
IMG-20210117-WA0007.jpg
IMG-20210117-WA0008.jpg
IMG-20210117-WA0010.jpg

Ay ben oturuşunu ısırırım senin 😍 pozlara bak minik kuzunun nice güzel seneleri olsun inşallah. Nisa o ince işçilikli şeylerin hepsini sen mi yaptın diye sormam abes olur herhalde 🤓 çok tatlış yaw hepsi
Hepsini ben yaptım canım ugrasmayı seviyorum biliyorsun tesekkur ederiz 😍
Hıc birini yemedim bu arada komsuya verdı erhan 😁

Maket Pastanın boynuzlarını bir parca tel ustune kagıt bant sardım sargı bezi bantları dogal olsun diye göz farımla boyadım 😁 cıcekler evden sılıkonla yapıstırdım karton kestim ojeyle boyadım goz ve beden bütünlüğü yaptım 😁 aslında cok uyduruk ama ortaya bu cıktı
Masa ustu dekor cadırı da bez cantam vardı Kucuk kullanmıyordum market posetıydı kestim kagıt pipetler ile yaptım
Düş kapanlarının hepsini ben yaptım yazın gormustunuz zaten
Tartolet kurabiye cupcake fiks hep yaptıgım biliyorsunuz
Bırtek mantar seklinde cıkolatayı satın aldım

Nisa aştın yine olayı yaa! Ay o tartoletlerin de mi tadına bakılmaz, nasıl masum nasıl tatlı duruyorlar :rolleyes: Kurabiyeler yine aynıı

Balım zaten prenses, biblo kuzum. Maşallah bitaneme. Rabbim kendi gibi kalbi güzel insanlarla çevrelesin, korusun hep inşallah :KK200::KK200:

Nisa aştın yine olayı yaa! Ay o tartoletlerin de mi tadına bakılmaz, nasıl masum nasıl tatlı duruyorlar :rolleyes: Kurabiyeler yine aynıı

Balım zaten prenses, biblo kuzum. Maşallah bitaneme. Rabbim kendi gibi kalbi güzel insanlarla çevrelesin, korusun hep inşallah :KK200::KK200:
Aynen yaw millet ne paralar verip yaptırıyor bunları, orada olacaktık affeder miydik biz samsonum :KK8:

Canımm cok tesekkur ederim 😍❤️🌺
Aynen yaw millet ne paralar verip yaptırıyor bunları, orada olacaktık affeder miydik biz samsonum :KK8:

off çayla ne gömerdik be Mihom :D Hava buz, ortam tatlı, çay sıcak :kk77:
Aman bunu yıyecegınıze oturun lahmacun kebap yiyin allasen 😁 yediğinize degsın

ecnebiler yağmut kitap kahve ambiyansı yapıyor hayatlarında hiç şöyle ortam görmüşler midir :KK53:
onlar ne anlar ya, düşün böyle toplu ortam yapılacak, herkes bişeyini alıp gelmek zorunda...kimi tatlıdan, öteki tuzludan sorumlu..
Nisa gibi hamarat bi hatuna giderken, bir tencere makarnamı kapıp kapıyı çalıyormuşum :KK70:

onlar ne anlar ya, düşün böyle toplu ortam yapılacak, herkes bişeyini alıp gelmek zorunda...kimi tatlıdan, öteki tuzludan sorumlu..
Nisa gibi hamarat bi hatuna giderken, bir tencere makarnamı kapıp kapıyı çalıyormuşum :KK70:
Bana gelen yiyecekle gelmesin bence 😁 yoksa hep birlikte patlarız oyle toplu gorusmelerde ben varsam kımse bırsey yapmazdı 😁

zaten bizi kendin gibi düşünme nisam kendi standartlarımızda bişeyler yapabilirdik anca :))
bu sıteden uye arkadasım makaron bana geldıgınde cok yıyıp ıcerız sandık sohbet etmekten yemek yıyememıstık ya :D sohbet daha cok sarıyor aslında keske bır araya gelsek de ne yesek dıye dusunsek valla :D o piti piti yapsak baklavalar kebaplar arasında

bu sıteden uye arkadasım makaron bana geldıgınde cok yıyıp ıcerız sandık sohbet etmekten yemek yıyememıstık ya :KK70: sohbet daha cok sarıyor aslında keske bır araya gelsek de ne yesek dıye dusunsek valla :KK70: o piti piti yapsak baklavalar kebaplar arasında
Ben de isterim nisam ne güzel olur :) korona bitsin biz de herkes gibi seyahatlere vururuz kendimizi buluşuruz hem de neden olmasın

zaten bizi kendin gibi düşünme nisam kendi standartlarımızda bişeyler yapabilirdik anca :))
Fish finger :D meselaa, kahvaltı yapmadım, bunu yicem birazdan. Sen daha çok umut vaadediyorsum Mihom.
bu sıteden uye arkadasım makaron bana geldıgınde cok yıyıp ıcerız sandık sohbet etmekten yemek yıyememıstık ya :KK70: sohbet daha cok sarıyor aslında keske bır araya gelsek de ne yesek dıye dusunsek valla :KK70: o piti piti yapsak baklavalar kebaplar arasında

Siz Miho ile sohbete dalmışken ben çaktırmadan götürürüm valla :D

Macaron dan haber var mı? Sınavları vardı di mi? Ne yapıyor? Mali müşavir mi oldu yoksa?

Fish finger :KK70: meselaa, kahvaltı yapmadım, bunu yicem birazdan. Sen daha çok umut vaadediyorsum Mihom.

Siz Miho ile sohbete dalmışken ben çaktırmadan götürürüm valla :KK70:

Macaron dan haber var mı? Sınavları vardı di mi? Ne yapıyor? Mali müşavir mi oldu yoksa?
Evet mesela fish finger yanına salata falan yapabilirim vay canına çok yaratıcı değil mi çok umut vadediyorum samsonum :deli:

Fish finger :KK70: meselaa, kahvaltı yapmadım, bunu yicem birazdan. Sen daha çok umut vaadediyorsum Mihom.

Siz Miho ile sohbete dalmışken ben çaktırmadan götürürüm valla :KK70:

makaron ıyı canım malı musavır degılmıydı zaten :) oyle hatırlıyorum yanlıs mı hatırlıyorum
ıngılızce egıtımı alıyordu işinde sımdı yogun calısıyor ıyı saglıgı sıhhatı yerınde :KK19:

Back