21 aralık canımDoğum günün kaçı senin nisam
hay allah aksilige bakkizlar napyosunuz.
benim telefonum bozuldu.
ekrani donuyor kapatip aciyorum bi süre iyi sonra yine ayni. yeni telefonlarda pahali sanirim hic fikrimde yok.
ben viyanadayim bir kac gündür iyi geldi orda cok yürüyorum etrafa bakiyorum Zaman Cabuk geciyor.
ooo kopun gelın valla
kuzum zaten servis 2 yil sonra ilgilenmiyor daha pahali oluyor, e telefonada iki yilda bir sey olmuyor bile bile yapiyorlar bunlari21 aralık canım
hay allah aksilige bak
telefonlar cok dinsiz imansız oldular bobregımı satsam anca karsılar son modellerı
oralarda en cok tercıh edılen servıs hangısı acaba ? telefon bozuldugunda hemen dönus yapan ılgılenen servıse gore model sec bence
ooo kopun gelın vallakeske ya ne guzel olurdu kız
ooo kopun gelın vallakeske ya ne guzel olurdu kız
Buluşalım inşallah kızlar ben de çok isterim sizlerle tanışmak, antebe de gelirim viyanaya da istanbula da, siz de konyaya gelin :))corona bitsin bulusalim
ben okey oynamayı bılmıyorum ogretırsınızBuluşalım inşallah kızlar ben de çok isterim sizlerle tanışmak, antebe de gelirim viyanaya da istanbula da, siz de konyaya gelin :))
Ama nisam okeyin başından kalkmıyorlar, kendileriyle kötü yola düşürdüler beni de demek yok
Ooo satrancı da severim ama tavlayı her seferinde öğrenip geri unutuyorum. kısmet olursa bi konken masası kuralım biz sosyetik tiyzeler gibi, nerede zarar ziyan oyun var hepsini oynayalımben okey oynamayı bılmıyorum ogretırsınız
tavla ve satranc bılırım sadece
Nisa size gelsem, bukelemun gibi renk değiştirip, ortama uyarım hissi oluştu bendeAA bugun ıctıgım kahvenin resmını buraya yuklemeyı unutmuşumEki Görüntüle 2741584 Eki Görüntüle 2741585
Şu koronayı sağ salim atlatırsak, yapalım inşallah bişeyler yaa.Buluşalım inşallah kızlar ben de çok isterim sizlerle tanışmak, antebe de gelirim viyanaya da istanbula da, siz de konyaya gelin :))
Ama nisam okeyin başından kalkmıyorlar, kendileriyle kötü yola düşürdüler beni de demek yok
ellerıne saglık canım
Kartpostal gibi bir kare olmuş Nisaaa. Salepde gözüm kaldı
Kartpostal gibi bir kare olmuş Nisaaa. Salepde gözüm kaldı
yok kız ne kusuruNisaaa canım doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğmuşsun iyi ki seni tanımışız da envai çeşit güzellikler öğrenmişizailenle hep sağlıklı mutlu huzurlu olasın inşallah. Bir gün gecikmeli kutladım öbür konuda görünce kusura bakma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?