• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

farmasinin nude tonları fena degıl gıbı ama hıc kullanmadım nasıl bılmıyorum gecenlerde note markanın nude rengını kullandım berbat ınanılmaz fırca ızı cok soguk ton falan ölü el yaptı resmen

Screenshot_20201225_191243.jpg
Screenshot_20201225_191226.jpg
Screenshot_20201225_191355.jpg
Screenshot_20201225_191342.jpg
Screenshot_20201225_191312.jpg
Screenshot_20201225_191258.jpg

cok guzeller bunlarınkı tırnaksa benımkı neeee bende ıstıyorum bundanım olsun benımde olsun :D

hangi diziyi?
ben de viyanadayim, salata yaptim kendime onu yedim simdi ben de takilirim öyle internette
The office us versiyonunu çok seviyordum ben, asıl esinlenildiği uk versiyonunu izleyeyim dedim zaten pek uzun değil. Ama çok bayık yaa, amerikanlar daha iyi coverlamış diziyi 😄
Yeni dizileri pek takip edemiyorum vakitsizlikten, anca sosyal medyada çok duyduklarım olursa neymiş bu diye bakıyorum. Bazıları güzel hakkaten bazılarına devam edemiyorum (normalde de odaklanma sorunum var zaten, uzun yıllardır sinemaya da gitmem mesela iki saat koltukta oturmak korkunç gelir). Bir başkadır dizisi güzeldi mesela. Sen izliyo musun şu aralar bişeyler suzim? Karantina günlerinde saracak şey lazım zaten 😀

Vaay nude ojeler çok tatlış. Ben bordoyu da seviyorum ojelerde nisam, abdest aldığım için kendim süremiyorum ama başkasında çok hoşuma gidiyor nude ve bordo. Ama uzun tırnak no, bakamıyorum bile çok uzun olunca :( cidden korkuyorum içim bi hoş oluyor, bi ara yılan desenli taytlar türemişti hatırlıyo musun nisam, onda da bakamazdım aynı hisler oluyordu çok zor zamanlardı benim için :D

farmasinin nude tonları fena degıl gıbı ama hıc kullanmadım nasıl bılmıyorum gecenlerde note markanın nude rengını kullandım berbat ınanılmaz fırca ızı cok soguk ton falan ölü el yaptı resmen
Chanel diyeceğim nisam tarla satmalık şuursuz tavsiye :D flormarın epey renk seçeneği yok muydu yanlış mı hatırlıyorum. Eskiden 1 liraya 3 liraya oje olurdu ya artık o bile pahalanmış.

Vaay nude ojeler çok tatlış. Ben bordoyu da seviyorum ojelerde nisam, abdest aldığım için kendim süremiyorum ama başkasında çok hoşuma gidiyor nude ve bordo. Ama uzun tırnak no, bakamıyorum bile çok uzun olunca :KK43: cidden korkuyorum içim bi hoş oluyor, bi ara yılan desenli taytlar türemişti hatırlıyo musun nisam, onda da bakamazdım aynı hisler oluyordu çok zor zamanlardı benim için :KK70:

Chanel diyeceğim nisam tarla satmalık şuursuz tavsiye :KK70: flormarın epey renk seçeneği yok muydu yanlış mı hatırlıyorum. Eskiden 1 liraya 3 liraya oje olurdu ya artık o bile pahalanmış.
chanelın ojesı kac para acaba :D o kadar ımkansız gorunmus kı gozume google dan aratmamısım bıle varlıgından haberım yok :D
ben pastel bride kullandım hep bu cıkmadan once de golden rose klasık french oje setı vardı uclu oydu baska hıc oje kullanmadım :D bılmıyorum nude ton nerde ne var
son alısverımde note markasının bej cream falan kullandım berbat fırca ızı yapıyor cok kalıtesız ve mat donuk buldum resmen kanım cekılmıs ölmüşüm haberım yok gıbı duruyor
bana ıcınde pembelık barındıracak en acık tenlılere uygun krem tonları lazım ama hıc bırının rengı sısede durdugu gıbı degıl meretler pahalı da ıyı bırsey alayım dıyorum 3-5 tane almısken sonra da o kadar marka o kadar ton nasıl bulucam deyıp vazgecıyorum 3 senedır alıcam ınankı bu sebepten beklemedeyım :D

bu arada kırmızı oje bana hıc yakısmıyor
parmaklarım kısa ve tombul bırde pembeye donuk beyaz tomtık ellerım var :D tırnaklarım da küt hanı uzatabılen bırı de degılım dogal boy ve seklınde
kırmızı oje surdum mu sankı kana bulanmısım gıbı duruyorum sonradan gorme tombıs gün teyzelerı gıbı duruyorum nasıl dıyım olmuyor yanı kırmızı oje ınsanı degılım ona zarıf uzun ınce parmak lazım benım her bır parmagım yerebatan sarnıcı gıbı mubarek

bu arada kırmızı oje bana hıc yakısmıyor
parmaklarım kısa ve tombul bırde pembeye donuk beyaz tomtık ellerım var :KK70: tırnaklarım da küt hanı uzatabılen bırı de degılım dogal boy ve seklınde
kırmızı oje surdum mu sankı kana bulanmısım gıbı duruyorum sonradan gorme tombıs gün teyzelerı gıbı duruyorum nasıl dıyım olmuyor yanı kırmızı oje ınsanı degılım ona zarıf uzun ınce parmak lazım benım her bır parmagım yerebatan sarnıcı gıbı mubarek
Kısa tırnaklara french mi daha iyi gidiyor? Ben pek anlamam ojeden sadece bakınca aa güzel diyorum ama neyi güzel bulduğumu açıklayamam sadece algı benimki :)) mesela french ve nude da çok temiz bir el algısı oluşturuyor bende :))

Yutubır hanım kızlarımız videolarını çekmiştir nisam bence
abone lıstem 9389383 kısı falan nude oje yazdım kım cıktıysa kanalına abone oldum saatlerce ızledım pastelın bride ojeyı de ordan bulmustum zaten note markasınınkını da ordan buldum ama o kızda nasıl guzel durmustu bende ıııggreeeennccc oldu :D oda acık tenlıydı halbukı ama onun parmakları ınce uzun tırnagı badem seklındeydı en sevdıgım sey ama kendı tırnagım asla badem olmuyor tırmık olur kazma olur ama benden badem olmaz hem seklı yapısı küt hemde uzatamıyorum boyle daral gelıyor kendımı bıldım bılelı her hafta tırnak keserım dusun :D 2 . haftayı gormedı hıc

Kısa tırnaklara french mi daha iyi gidiyor? Ben pek anlamam ojeden sadece bakınca aa güzel diyorum ama neyi güzel bulduğumu açıklayamam sadece algı benimki :)) mesela french ve nude da çok temiz bir el algısı oluşturuyor bende :))
aynen kısalara french yakısıyor yanı bence
dogal temız goruntu
daha uzun olsaydı kesın ıcınde kahve tonları olan ojeler kullanırdım veya bordo kullanırdım
indir (9).jpg
e5430335818a4051fd2041201e194eff.jpg
59e097183bded.jpg
bak boyle temız duruyor

abone lıstem 9389383 kısı falan nude oje yazdım kım cıktıysa kanalına abone oldum saatlerce ızledım pastelın bride ojeyı de ordan bulmustum zaten note markasınınkını da ordan buldum ama o kızda nasıl guzel durmustu bende ıııggreeeennccc oldu :KK70: oda acık tenlıydı halbukı ama onun parmakları ınce uzun tırnagı badem seklındeydı en sevdıgım sey ama kendı tırnagım asla badem olmuyor tırmık olur kazma olur ama benden badem olmaz hem seklı yapısı küt hemde uzatamıyorum boyle daral gelıyor kendımı bıldım bılelı her hafta tırnak keserım dusun :KK70: 2 . haftayı gormedı hıc
Sen badem tırnak deyince googleladım nisam vay be neler varmış bişey daha öğrendim bugün :)) badem tırnak, stiletto tırnak bile varmış

bak benım tırnak seklım bu hıc torpulemem bıle uzar bu sekılde keserım bu sekılde hep boyle
maxresdefault (1).jpg

halbukı ben severım badem tırnak nasıl zarıf duruyor
bu sekılde yanlardan makasla kestım torpuledım olmadı
sadece torpuledım yıne olmadı
resmen olmuyor :D bu sekılde tırnakları olana ımrenıyorum cok guzel bence kadın kadın duruyor

f4ac983e19db9faeaa2e74289b3ef252.jpg

bak benım tırnak seklım bu hıc torpulemem bıle uzar bu sekılde keserım bu sekılde hep boyle
Eki Görüntüle 2747801

halbukı ben severım badem tırnak nasıl zarıf duruyor
bu sekılde yanlardan makasla kestım torpuledım olmadı
sadece torpuledım yıne olmadı
resmen olmuyor :KK70: bu sekılde tırnakları olana ımrenıyorum cok guzel bence kadın kadın duruyor

Eki Görüntüle 2747804
Bence frenç olanı daha hoş duruyor nisam badem olan çok yapay değil mi yaw

Back