yalnız cuneytın gercekten bu kadar cahil oldugunu bılmıyordum uzuldumBaklavaa demeyiydi iyiydii
sagol canımın ıcı ısteyen herkese daha guzelı nasıp olsun ınsallahNisaa gerçekten eviniz çok sevimli sıcacık bir yuva maşallah. Sağlıkla, huzurla oturun ailecek
oh miiss :) ıyı gunlerde kullanŞifa olsun, çok faydasını gör inşallah Mihom
Benim ki de, azucuk reklam oluyor amaEki Görüntüle 2740432
girdik vallaYeni yıl moduna girmişsiniz nisam :))
Çocukken çok hoşuma giderdi o renkli renkli süsler insana mutluluk veriyor resmengirdik vallayeni yasıma da gunler kaldı sımdıden kurayım agacı da salon ışıl ışıl olsun kendime dedım
kurarken 3 saat surdu meret ya
bazı süslerını kendım yaptım boyadım işledım falankendime icatlar cıkardım
balkondan bakınca da guzel duruyor battanıyemı sırtıma alıp balkonda sahlebımle salıncakta sallanırken bakıyorum dısardan da guzel gorunuyor ozellıkle agacı da oraya kurdum kalsın bakalım orda
canim sanki orasi kapandiEvet, kendi imalatları
Okey çevirelim yaw hatta daha kumarbaz zarar ziyan bi oyun varsa onu yapalım
İyidir suzim sen nasılsın, yaptırılabilen bişeydir belki de arızası baktırdın mı hiçkizlar napyosunuz.
benim telefonum bozuldu.
ekrani donuyor kapatip aciyorum bi süre iyi sonra yine ayni. yeni telefonlarda pahali sanirim hic fikrimde yok.
ben viyanadayim bir kac gündür iyi geldi orda cok yürüyorum etrafa bakiyorum Zaman Cabuk geciyor.
yok kuzum ya Burda öyle seyler cok pahali oluyor iPhone7 telefonumİyidir suzim sen nasılsın, yaptırılabilen bişeydir belki de arızası baktırdın mı hiç
işlerden beynim döndü Suzy ya, yıl sonu geldi, kimsenin tatil moduna girdiği yok... sen haftaya tatil misin? Noel tatili hangi tarihler orada?kizlar napyosunuz.
benim telefonum bozuldu.
ekrani donuyor kapatip aciyorum bi süre iyi sonra yine ayni. yeni telefonlarda pahali sanirim hic fikrimde yok.
ben viyanadayim bir kac gündür iyi geldi orda cok yürüyorum etrafa bakiyorum Zaman Cabuk geciyor.
Para kimde belli olduOkey çevirelim yaw hatta daha kumarbaz zarar ziyan bi oyun varsa onu yapalım
Garanti süresi geçtiyse olmaz ama hala garanti devam ediyorsa epıl garantisi iyidi en son, benim iki arkadaşımın da ücretsiz yenilemişlerdi. Olmuyorsa tabi mecbur yenisi alınacak, en azından orada daha ucuzdur suzim iyi yanından bak :)) taksitli alınıyor mu orada peki?yok kuzum ya Burda öyle seyler cok pahali oluyor iPhone7 telefonum
Eee çulsuzun efeliği büyük olur :))Para kimde belli oldu
daha önce Samsung kullandim canim ama o da pahali diger telefonlari hic kullanmadim. düsüneyim ben bunu.işlerden beynim döndü Suzy ya, yıl sonu geldi, kimsenin tatil moduna girdiği yok... sen haftaya tatil misin? Noel tatili hangi tarihler orada?
yeni ayfonlar akla zarar, daha uygun bişey düşünürsen Xiaomi fena değil. LG de yıllarca kullandım ben sorunsuzdu.
canim evet gecti garantisi Telefon 3 yasinda am söyle bir sey var sanirim telefonun ömrü 2 yil sonra ariza vermeye basliyorlar.Garanti süresi geçtiyse olmaz ama hala garanti devam ediyorsa epıl garantisi iyidi en son, benim iki arkadaşımın da ücretsiz yenilemişlerdi. Olmuyorsa tabi mecbur yenisi alınacak, en azından orada daha ucuzdur suzim iyi yanından bak :)) taksitli alınıyor mu orada peki?
Benim emektar da ayfon6, ilk çıktığında pariste almıştım 600 euro idi hey gidi :)) şimdi kendimi satsam son model ayfon alamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?