• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Satan yer gönder miyor muydu canım? İnsanlığın ölmediğini görünce gerçekten çok mutlu oluyoruz di mi?.

Ben de bir kere Almanya'da, içinde pasaportum, cüzdanım olan çantayı kaybettim. Trende farkettim, bavul var çantam yok. Nasıl panik stres yaptım, telaşımı anlayan bir genç çıkardı 20 Euro vermek istedi. Ne o ingilizce konuşuyordu, ne benim tek kelime Almancam var...çok duygulanmıştım.

Bir keresinde de yine yurtdışında hızlı trendeyim, dev gibi bir bavulum var, belki en az 40 kg. İstasyona gelince her kapı açılmıyordu, bazı kapılar sadece. Ben de kızın birine sordum, hani kapı açılıyor biliyor musunuz diye? kızın bana gösterdiği kapıya zar zor çektim bavulumu o koltukların arasından...sonra tren dur, benim bekledim değil, taa en ters tarafdaki kapı açıl... zaten biliyorsun 2 dk belki duruyor , belki durmuyor istasyonda...kapanmadan diğer kapıya yetişmem imkansızdı. Başka bir şehirde inmek zorunda kalacaktım. Allah razı olsun, genç bir oğlan yine, bavulumu kaptığı gibi havaya kaldırıp kapıya kadar götürmüştü

İşte insanın iyisi, sözde dinle, kültürle olmuyor. Kalbi güzel, vicdanı kuvvetli herkesi kendine yakın kılsın Yaradan.
allah sana yardim edenlerdende razi olsun.

yok canim burada ücret ödeyince eve kadar getiriyorlar.
onlar fiyatin icinde yok ben de zaten cok masraf yaptigim icin getirmelerini istemedm ev 200 metre ötedeydi.
yok 150 euro ikea
yatak 50 euro
hep getirme ücreti ödedim her yere

Dün sayfa sayısının 770 li bişey olduğuna eminin, bin an, bensiz 300 sayfaa ne konuştular yaaa dedim :KK70: :KK70: yine bişey değişti sitede sanırım.

Hello bu aradaa ladies, beynim döndü işten bugün. Herkes iyi, keyifler yolunda inşallah?

Efsane cuma indirimlerinden bişeyler alanlarımız oldu mu?
İyidir samsonum tükkanı bekliyorum ben de

Zaradan bot aldım sadece indirimde, siyak topuklu bootie lazımdı epeydir

Onun dışında robot süpürge ve mardinden derik zeytini aldım ama bunlar indirimde falan değildi :))
Senenin bu zamanlarında genelde deterjan stoklardım ama bu sene hiçbir şey almadım (yukarıda aldıklarım indirimden bağımsız lazımdı diye aldım senenin herhangi bir zamanında da alabilirdim yani). Zorla tükettiriyorlar bize ben de tek kişilik şanlı direnişimi başlattım :D mesela bu hafta evde şampuan bitmişti gittim marketten aldım, şampuanı 5 lira daha ucuz alacağım diye ıvır zıvır bir sürü şey atardım sepete önceden olsa :))

ayy ben aldım bebeytom :KK70:

normalde senelık kozmetık ve gıyım alırım ama alasım tuttu bazılarını stoklamak bazılarını da denemek ıcın aldım

dur lınklerını bırakayım aldıklarımın

Wuhuu iyi hasat kaldırmışsın nisam bereketli olsun :))
isananın kapsülleri ile lift triple göz kremi bende de var

normalde hergun sabah lımonlu su ıcerım ya
2 gundur elma sırkesı ıceyım sabahları dedım
normal market elma sırkesı o vardı elımde
2 sabah ıctım yuzum sıvılce doktu dudagımda da ucuk cıktı
denk mı geldı yoksa ıcımdekı pıslıklerı dısarı mı cıkarttı bılemıyorum :KK70:
tam dogal elma sırkesı degıl ye belkı o dokunmustur dıyorum

corona var dıye beslenmeme ekstra dıkkat edıyorum ve ek vıtamınımı de hep alırım
reglım yakın 3-4 gun sonra olucam ondan mı oldu bılemedım
Benim de reglim birkaç gün sonra ve dudağımda uçuk çıktı, hiç çıkmazdı normalde. Ben de önceki gün limon sıkmaya üşenip sirkeli su içtim nisam ne kadar da senkron bir grubuz :D

Ayy Nisa yaa, o yüz bakımı şeylerine:) benim de ihtiyacım vardı. İyi ki gördüm, ben de gideyim bi yarın çarşıya:)

güle güle kullan🌸🌸🌸 misssler gibi.

sabahki bdv deki konuya bakıyorum..topluma ne biçim insan yetiştirip salıyorlar:/ bir de bunu yapan öğretmen:/

bir de milleti salak yerine koyup ajitasyonla işin içinden çıkacağını sanıyor..ben o kadına ekstra gıcığım, her konuya girip “vır vır vır, ben neler çektim, neler göğüsledim, ne kadar dayanıklıyım, ne kadar sevgi dolu anneyim” demesinden..ayrıca bence o kadını koalinaya uyguladığı şiddetten dolayı, siteden atmalı yöneticiler..dur konuya da yazayım.
Aynen ya herkese herşeyi yap yap sonra da ay ben çok masum ve mağdurum :( salağız biz de yedik, ben koalina olayını bilmiyodum veya o zamanlar okuduysam da unutmuşumdur ne kadar günah bişey ya

allah sana yardim edenlerdende razi olsun.

yok canim burada ücret ödeyince eve kadar getiriyorlar.
onlar fiyatin icinde yok ben de zaten cok masraf yaptigim icin getirmelerini istemedm ev 200 metre ötedeydi.
yok 150 euro ikea
yatak 50 euro
ay ne çok yaa, 150 Euro'ya kışlık dolap düzersin burda... Yuh yaniii

Amin canım, hala aklıma gelir keşe o para vermek isteyen çocuğun mailini alsam, bu kutu lokum gönderirdim diye

Son düzenleme:
makınan hayırlı olsun canım
sen antepde olsaydın ohooo ben evını temızler yerlestırır ustaların basında durur bırde yemek bırakır cıkardım :D
tek sorun suan 2700 km kadar uzaktasın

Onun dışında robot süpürge ve mardinden derik zeytini aldım ama bunlar indirimde falan değildi :))
Senenin bu zamanlarında genelde deterjan stoklardım ama bu sene hiçbir şey almadım (yukarıda aldıklarım indirimden bağımsız lazımdı diye aldım senenin herhangi bir zamanında da alabilirdim yani). Zorla tükettiriyorlar bize ben de tek kişilik şanlı direnişimi başlattım :KK70: mesela bu hafta evde şampuan bitmişti gittim marketten aldım, şampuanı 5 lira daha ucuz alacağım diye ıvır zıvır bir sürü şey atardım sepete önceden olsa :))
yaaa bot cok guzel bayıldım ıyı gunlerde kullan :KK68:
Wuhuu iyi hasat kaldırmışsın nisam bereketli olsun :))
isananın kapsülleri ile lift triple göz kremi bende de var
o kapsullerle goz kremını sevıyorum bende :) bakalım yuz yıkama jelı temızleyıcısı gozenek serumu nasıl cıkacak bugun erhan kargoya gıdıp alacak yarını bekleyemedım :D
Benim de reglim birkaç gün sonra ve dudağımda uçuk çıktı, hiç çıkmazdı normalde. Ben de önceki gün limon sıkmaya üşenip sirkeli su içtim nisam ne kadar da senkron bir grubuz :KK70:
:D :D :D
bu kadar olur :D

o zaman bu durumda regl arifesı sırkelı su ıcmemek gerek dıyebılır mıyız bu sonuc cıkar mı

Senenin bu zamanlarında genelde deterjan stoklardım ama bu sene hiçbir şey almadım (yukarıda aldıklarım indirimden bağımsız lazımdı diye aldım senenin herhangi bir zamanında da alabilirdim yani). Zorla tükettiriyorlar bize ben de tek kişilik şanlı direnişimi başlattım :KK70: mesela bu hafta evde şampuan bitmişti gittim marketten aldım, şampuanı 5 lira daha ucuz alacağım diye ıvır zıvır bir sürü şey atardım sepete önceden olsa :))
aynen yaa, bende indirimdem mutlaka yaralanmalıyım diye insanı moda sokuyorlar...işten güçten sitelerde gezme fırsatım olmadı fazlaa...yoksa ben de Nisa gibi kozmetik almak istiyordum aslında... gerçi alıyorum, sonra kullanmıyorum :olamaz:

Udemy den birsürü kurs aldım ben, şu instada gezen beauty pillow'u aldım :D başka da bir düdüklü aldım ama bu son ikisi efsane cuma öncesiydi ve yine indirimdeydii

Kokooşş senii, çok şık ayakkabılar yine! :sampiyon: yaa robotun kullanıcıı değerlendirmesini mutlaka bekliyorum müsait olunca...hangi marka, ne kadar pratik, işlevsel, tek başına beceriyor mu hakkatten vss..

Kız kardeşim de dyson aldı, yapma etme, süpürgeye o para verilir mi dedim, ama az önce gözümün önünde kullandı, yapmışlar merettiiii....uzay teknolojisi mubarek :D

aynen yaa, bende indirimdem mutlaka yaralanmalıyım diye insanı moda sokuyorlar...işten güçten sitelerde gezme fırsatım olmadı fazlaa...yoksa ben de Nisa gibi kozmetik almak istiyordum aslında... gerçi alıyorum, sonra kullanmıyorum :olamaz:

Udemy den birsürü kurs aldım ben, şu instada gezen beauty pillow'u aldım :KK70: başka da bir düdüklü aldım ama bu son ikisi efsane cuma öncesiydi ve yine indirimdeydii

Kokooşş senii, çok şık ayakkabılar yine! :sampiyon: yaa robotun kullanıcıı değerlendirmesini mutlaka bekliyorum müsait olunca...hangi marka, ne kadar pratik, işlevsel, tek başına beceriyor mu hakkatten vss..

Kız kardeşim de dyson aldı, yapma etme, süpürgeye o para verilir mi dedim, ama az önce gözümün önünde kullandı, yapmışlar merettiiii....uzay teknolojisi mubarek :KK70:
Benim aldığım bu samsonum, xiaominin kendi mağazasından 3700e aldım daha bu çarşamba. Amazonda fiyatlar artmış ama daha iki gün önce 3200 idi ama garantisine güvenemedim yurtdışı cihazlar oluyo genelde, yeni ve bilmediğim bi cihaz bi sıkıntı olursa mağazaya giderim en azından diye 500 lira fazla verip yerinden alayım dedim. İki kez çalıştırdım şimdiye kadar ilkinde zaten evin haritasını çıkarıyor, daha tam öğrenemedim öğrenince yazayım inşallah detaylı. Ama iyi toz topluyor o yönünü sevdim :D vakti olmayanlar için büyük rahatlık ama yine de dip köşe arada yapmam gerekecek tabi.

Dyson süpürgeleri on numara ama ya al yıllarca kullan. Astımlılar için de iyi oluyormuş dyson emiş gücünden dolayı toz bırakmıyormuş halı arasında. Bende mesela arçeliğin ufak süpürgelerinden bi tane var, görünüşte evet temizliyor ama halı aralarındaki yerleşik tozları sanmıyorum ki alsın. İşe yakın diye burayı tutmuştuk ama evim çimento fabrikasına yakın çok toz oluyor burası o yüzden halıları sık yıkamaya veririm çoğunluğu makineye giren ince halılar yolluklar zaten kaldırıp kaldırıp yıkıyorum :)) süpürge önemli bişey ya ama vakit ayırıp detaylı temizlik yapabilmek daha önemli :D

O yastıkları ayşenur yazıcıda görmüştüm ben de, kullanınca haber et e mi samsonum güzellik uğruna yapılan herşey mübahtır :D

Missha c vit serisi getirdi turkiyeye yeni, içerikleri baya iyi ama indirimsiz fiyatlarına değmez. İndirimde kapacağım ben de bi tane elimdekiler bitince.

ay ne çok yaa, 150 Euro'ya kışlık dolap düzersin burda... Yuh yaniii

Amin canım, hala aklıma gelir keşe o para vermek isteyen çocuğun mailini alsam, bu kutu lokum gönderirdim diye
Valla artık karşılıksız iyilik yapan insan o kadar azaldı ki, yazdıklarını okuyunca içim ısındı samsonum saolsunlar her kimlerse ve her ne yapıyorlarsa şu an :)

o zaman bu durumda regl arifesı sırkelı su ıcmemek gerek dıyebılır mıyız bu sonuc cıkar mı
Örneklem sayımız yetersiz nisam bi kontrol grubu ayarlayalım da deney yapalım sonuçları yayınlarız, millet korona makalesi yazar biz “regl döneminde içilen sirkeli su ile dudakta çıkan uçuğun korelasyonunun incelenmesi” :D

Benim aldığım bu samsonum, xiaominin kendi mağazasından 3700e aldım daha bu çarşamba. Amazonda fiyatlar artmış ama daha iki gün önce 3200 idi ama garantisine güvenemedim yurtdışı cihazlar oluyo genelde, yeni ve bilmediğim bi cihaz bi sıkıntı olursa mağazaya giderim en azından diye 500 lira fazla verip yerinden alayım dedim. İki kez çalıştırdım şimdiye kadar ilkinde zaten evin haritasını çıkarıyor, daha tam öğrenemedim öğrenince yazayım inşallah detaylı. Ama iyi toz topluyor o yönünü sevdim :KK70: vakti olmayanlar için büyük rahatlık ama yine de dip köşe arada yapmam gerekecek tabi.

Dyson süpürgeleri on numara ama ya al yıllarca kullan. Astımlılar için de iyi oluyormuş dyson emiş gücünden dolayı toz bırakmıyormuş halı arasında. Bende mesela arçeliğin ufak süpürgelerinden bi tane var, görünüşte evet temizliyor ama halı aralarındaki yerleşik tozları sanmıyorum ki alsın. İşe yakın diye burayı tutmuştuk ama evim çimento fabrikasına yakın çok toz oluyor burası o yüzden halıları sık yıkamaya veririm çoğunluğu makineye giren ince halılar yolluklar zaten kaldırıp kaldırıp yıkıyorum :)) süpürge önemli bişey ya ama vakit ayırıp detaylı temizlik yapabilmek daha önemli :KK70:

O yastıkları ayşenur yazıcıda görmüştüm ben de, kullanınca haber et e mi samsonum güzellik uğruna yapılan herşey mübahtır :KK70:

Missha c vit serisi getirdi turkiyeye yeni, içerikleri baya iyi ama indirimsiz fiyatlarına değmez. İndirimde kapacağım ben de bi tane elimdekiler bitince.
hayırlı olsun supurgen canım
guzel supurge her eve lazım valla

hayırlı olsun supurgen canım
guzel supurge her eve lazım valla
Saolasın nisam pandemiden dolayı kimseyi de alamıyorum temizliğe benim de vaktim olmuyor, daha doğrusu bi yerden sonra kafam da götürmüyor yalap şap yapmaya başlıyorum :)) ama bi yerde tertip düzeni de sağlamak lazım bunu düzenli çalıştırırsam fazla kirlenmez ev dedim bakalım artık, son zamanlarda temizlik gözümde büyüdüğünde aklıma seni getirip örnek alıp işe koyuluyordum nisam, hızlı hızlı pratik pratik 😍

Saolasın nisam pandemiden dolayı kimseyi de alamıyorum temizliğe benim de vaktim olmuyor, daha doğrusu bi yerden sonra kafam da götürmüyor yalap şap yapmaya başlıyorum :)) ama bi yerde tertip düzeni de sağlamak lazım bunu düzenli çalıştırırsam fazla kirlenmez ev dedim bakalım artık, son zamanlarda temizlik gözümde büyüdüğünde aklıma seni getirip örnek alıp işe koyuluyordum nisam, hızlı hızlı pratik pratik 😍
aayy suan temızlık deyınce hıc aklına gelmeyeyım kuş aldıgımızdan berı evın her tarafı pokuş dolu :D
bırde korkmasın dıye supurgeyı de calıstırmıyorum :D
tuyler renklı renklı gubreler :D
evımız cok dogal ortam masallah

ama neyse kı akıllı kuş paytak
elımde uyumak ıstedıgı zaman altına kagıt havlu acıyorum pokuşu geldıgınde kagıt havluya donduruyor totosunu ona yapıyor etrafı batırmamak ıcın
kuzum benım tam anasının kuşu ancak bana boyle bır kus nasıp olurdu :D

Back